dwbem Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Rozumiem cię doskonale, ja przez ponad 53 lata też straciłam wiele swoich ukochanych przyjaciół i do dzisiaj je wszystkie pamiętam i wspominam. 1 Quote
Radek Posted August 19, 2020 Author Posted August 19, 2020 Teraz jeszcze dodatkowo miejsce, w którym jesteśmy. Wszystkie nasze psy uwielbiały/uwielbiają to miejsce. Quote
Radek Posted August 25, 2020 Author Posted August 25, 2020 Bardzo dziękuję za pamięć i odwiedziny. To dla mnie ważne. Jakoś mi lżej dzięki takim odwiedzinom, dobrym słowom. Quote
Radek Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Dziś rocznica odejścia Helguni. Wyjątkowo kochanej ONkowej suni. Bardzo się lubiły z Norcią, zawsze razem brykały, gdy byliśmy u mojego Taty. Brakuje jej, podobnie jak wszystkich pożegnanych psiaków. Quote
Radek Posted September 9, 2020 Author Posted September 9, 2020 ONek ze zdjęcia przypomina mi o Norci, Saruśce, Helguni, Brutusie i Sabie. Tyle ONków było obok mnie. Pomimo, że tylko Norcia i Sara były nasze, każdego rodzinnego psiaka wspominam jak swojego. Quote
Radek Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Dobrze, że Dogo wróciło. Martwiłem się, że stracę wątek pożegnanych psiaków. Quote
dwbem Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Też pamiętam o wszytkich swoich pieskach a przez 53 lata miałam ich trochę - ONki, rottki, i bardzo za nimi tęsknię. 1 Quote
Radek Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 Sama prawda na obrazku. Zawsze jest za krótko. Quote
Radek Posted October 7, 2020 Author Posted October 7, 2020 Pomału zbliża się czas dużego badania kontrolnego małej mordki (pewnie gdzieś za dwa tygodnie). Ale już chodzę po ścianach z nerwów. Norasku zaciskaj łapinki za Gajkę. Quote
szajbus Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 I ja zaciskam swoje. Mam nadzieję, że na nerwach się skończy. U nas wyniki są ok. a też się bałam. Aczkolwiek w tym wieku w każdej chwili cos się może przyplątać. Za 23 dni Zuzia skończy 14 lat. Quote
Radek Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 Dnia 11.10.2020 o 17:33, szajbus napisał: I ja zaciskam swoje. Bardzo dziękujemy. A dla Zuzi moc głasków i dobrych myśli. Quote
Radek Posted October 13, 2020 Author Posted October 13, 2020 Norasku kochany, proszę, zaciskaj łapinki za małą mordkę z całych sił. Pochorowała się nam malutka, coś się dzieje z tylnymi łapkami. Na spacerki trzeba było małą mordkę znosić, bo na dół nie dawała rady. Jutro wizyta w serwisie. Miała być wizyta kontrolna, a będzie awaryjna:( Quote
Radek Posted October 14, 2020 Author Posted October 14, 2020 No i mamy babeszjozę. Mała mordka spędziła dziś sporo czasu pod kroplówką. Oprócz tego dostała leki, a jutro kolejna wizyta. Proszę o kciuki i łapinki. Quote
Radek Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 3 godziny temu, szajbus napisał: Radku jak się czuje Gajunia? Bardzo dziękuję za kciuki (i za łapinki oczywiście też). Gajulka czuje się lepiej, problemy z chodzeniem ustąpiły, apetyt chyba większy niż przed chorobą. Mała mordka trochę zeszczuplała, ale mam nadzieję, że przy dobrym apetycie wszystko wróci do normy. Jutro po południu mamy badanie krwi, żeby zobaczyć, czy babeszjoza nie zostawiła śladów. Jak wyniki będą dobre, będziemy psinkę zapisywać na kolejne badania kontrolne, teraz już te zwyczajowe. Niby jest lepiej, ale obawy cały czas są. I pewnie zostaną, bo przecież te obawy zawsze towarzyszą. A dzisiaj kolejna smutna rocznica. 7 lat temu pożegnaliśmy Saruśkę. Lata płyną, a ja cały czas pamiętam i tęsknię. Quote
szajbus Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Gaja jest malutką terminatorką. Już nie raz pokazała ile siły i woli życia jest w tym maleńkim ciałku. Cieszę się, że już sytuacja jest opanowana. Te rocznice.... i wzmożona tęsknota, wzmożony ból i powracające obrazy tamtego dnia, które palą niczym żar. Quote
Radek Posted October 27, 2020 Author Posted October 27, 2020 19 godzin temu, szajbus napisał: Cieszę się, że już sytuacja jest opanowana. Teraz mała mordka czuje się już chyba normalnie. W piątek jesteśmy umówieni na badania kontrolne. Quote
Radek Posted October 30, 2020 Author Posted October 30, 2020 Bardzo dziękuję. Za godzinę jedziemy do naszej pani doktor. Quote
Recommended Posts