Radek Posted February 26, 2019 Author Posted February 26, 2019 Norasku kochany, jakoś ostatnio dopadły mnie obawy o małą mordkę. Małej mordce pojawiają się siwe kudełki na pycholu, widać że nie jest już młodym psiakiem. Proszę, czuwaj nad małym rozszczekańcem. Quote
szajbus Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Czas biegnie szybko, nawet bym powiedziała, że za szybko, ale siwe włoski jeszcze o niczym nie świadczą. Moja Zuzia choć już wiekowa ich nie ma. Quote
Radek Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 12 godzin temu, szajbus napisał: Czas biegnie szybko, nawet bym powiedziałam, że za szybko Zdecydowanie za szybko. Oglądałem w weekend zdjęcia małej mordki z okresu, gdy do nas dotarła i widać upływ czasu, niby tylko kilka lat. Quote
Radek Posted March 10, 2019 Author Posted March 10, 2019 Byłoby wspaniale, móc odwiedzić swoje pożegnane psiaki. Pozostaje nadzieja na to, że spotkamy się kiedyś i wierzę że tak będzie. 1 Quote
Radek Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 Bardzo mi dziś źle. Na wieczornym spacerku wydarłem się na małą mordkę. Wyłączyło się jej myślenie (za to włączył się agresor) i chciała zjeść jednego z bardziej nielubianych psiaków. Paskudnie się czuję. Bardzo rzadko się to małej mordce ostatnio zdarza i nie byłem przygotowany, przez to się zdenerwowałem. Nie cierpię takich sytuacji. Teraz kochana psinka sobie śpi, a mi jest bardzo przykro. Norasku kochany, czuwaj cały czas nad małą mordką i szepnij jej do ucha, żeby się trochę ogarnęła. Quote
dwbem Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Ludziom też czasem puszczają nerwy - wam obojgu puściły ale nie przejmuj się, nasze psy nam wybaczają. Moja pinczerka też od czasu do czasu usiłuje innym psom pokazać, kto tu rządzi i też muszę krzyknąć ale ona się tym zupełnie nie przejmuje, charakterna zołza. Quote
Radek Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 2 godziny temu, dwbem napisał: też muszę krzyknąć ale ona się tym zupełnie nie przejmuje, charakterna zołza. Mała mordka ma charakterek i nawet jak się uda ją wyciszyć, to zawsze na koniec musi burknąć, żeby jej było na wierzchu. Quote
szajbus Posted March 21, 2019 Posted March 21, 2019 Może z Zuzią miała wspólnego przodka? :) Te małe są zawsze wyjątkowo bojowe :) Quote
Radek Posted March 21, 2019 Author Posted March 21, 2019 8 godzin temu, szajbus napisał: Te małe są zawsze wyjątkowo bojowe :) Po owczarkowatych suniach długo przyzwyczajałem się do zupełnie innego charakteru małej mordki, ale teraz kocham małą paskudę całym sercem:) Quote
Radek Posted April 2, 2019 Author Posted April 2, 2019 Ostatnio mam cięższe dni związane z pracą (tak jakby za dużo się jej zrobiło). W takie dni jakoś smutki są bardziej odczuwalne. Dobrze, że zawsze mogę tu zajrzeć, przeczytać kolejne wpisy. Quote
szajbus Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Patrzę na kwitnące na trawnikach fiołki i łzy same napływają mi do oczu. Balbisia je uwielbiała. Rzadko można spotkać psa zapatrzonego w te maleńkie kwiatuszki. Quote
Radek Posted April 9, 2019 Author Posted April 9, 2019 Aż mi się oczy zaszkliły, bo Norcia zawsze wąchała kwiatki. Quote
Radek Posted April 16, 2019 Author Posted April 16, 2019 Norasku kochany, zbliża się termin badań kontrolnych małej mordki. Proszę, zaciskaj za nią łapinki. Quote
dwbem Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 U mnie też zbliża się rocznica odejścia jednej z moich suczek i już mi smutno. Quote
Radek Posted April 17, 2019 Author Posted April 17, 2019 U nas wielkimi krokami zbliża się rocznica urodzin Norci. Będzie dzień wspomnień. Quote
szajbus Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 ZDROWYCH , WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Quote
Radek Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedziny u kochanej Norci i życzę Radosnych, pogodnych i spokojnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego. Quote
Radek Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 W Wielką Sobotę byliśmy z małą mordką na okresowych badaniach kontrolnych. Osłuchowo i na oko jest wszystko w porządku. Wyniki biochemii i morfologii będziemy pewnie mieli we wtorek. Jak zwykle proszę o kciuki i łapinki. Quote
Radek Posted April 23, 2019 Author Posted April 23, 2019 Norasku kochany, dzisiaj odebraliśmy wyniki małej mordki. Ma podwyższoną kreatyninę. Zaciskaj za nią łapinki z całych sił. Quote
Radek Posted May 6, 2019 Author Posted May 6, 2019 Czas biegnie nieubłaganie. Lata lecą, nie wiadomo kiedy. Dzisiaj mija 18 lat od dnia, gdy urodziła się kochana Norcia. Norasku, pamiętam i zawsze będę pamiętał. Quote
Recommended Posts