Radek Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 Miło mi, że banerek się podoba. Brakowało mi banerka, a nad stronką też popracuję, tylko musi mi przyjść do głowy jakiś pomysł (a z tym różnie bywa). 1 Quote
Radek Posted August 21, 2018 Author Posted August 21, 2018 Norasku, Saruśko trzymajcie łapinki za Zuzię. Dzisiaj mamy pierwszy ciut chłodniejszy dzień. I bardzo dobrze, bo nasza mała mordka ma już dosyć tej aury. Mam nadzieję, że to wytchnienie trochę potrwa. Doglądajcie tam od siebie tego małego wariata. Quote
Radek Posted August 26, 2018 Author Posted August 26, 2018 Norasku kochany, w sobotę byliśmy na okresowej kontroli z małą mordką. Tak na oko, dotyk i stetoskop pani doktor nie widziała niczego niepokojącego. Teraz czekamy na wyniki krwi i po weekendzie konsultacje z naszą panią doktor. Proszę, zaciskaj łapinki żeby wszystko było w porządku. Quote
szajbus Posted August 27, 2018 Posted August 27, 2018 Będzie dobrze Radku, musi być dobrze, Trzymam kciuki - jak zawsze. Quote
Radek Posted August 28, 2018 Author Posted August 28, 2018 Mamy już wyniki i jesteśmy po konsultacji. Większość wyników ładnie trzyma normę. Mała mordka ma trochę przekroczony mocznik (52,3, a laboratorium podaje normę do 50). Na razie nasza pani doktor kazała powtórzyć badania pod koniec września. Będziemy mieli 4 tygodnie nerwów. Dziękuję za kciuki i proszę o jeszcze. Norasku, Saruśko, łapinki też się przydadzą. Quote
Radek Posted September 6, 2018 Author Posted September 6, 2018 Norasku kochany, dzisiaj mija kolejny rok od dnia gdy odeszła kochana Helgunia. Jedna z najukochańszych owczarkowatych mordek. Mam nadzieję, że jesteście tam razem. Quote
Radek Posted September 8, 2018 Author Posted September 8, 2018 Taką Helgunię zawsze będę pamiętał. Helgunia była prawie rówieśniczką Norci. Przywiozłem Helgę do taty w październiku 2001 roku, miała wtedy 6 tygodni. Razem z Norcią się wychowywały. Razem bawiły. Długo po odejściu Norci Helgunia szukała jej po naszym przyjeździe do taty. Mam nadzieję, że spotkam kiedyś wszystkie pożegnane psy. 1 Quote
Radek Posted September 15, 2018 Author Posted September 15, 2018 Bardzo na to liczę. Tak bardzo chciałbym zobaczyć te kochane pychole. Quote
AnkaG Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Hej Radku, pozdrawiamy :) I zdrówka dla sunieczki. Ech ja też mam nadzieje, ze zobaczę moje sunie tam po drugiej stronie... 1 Quote
Radek Posted September 18, 2018 Author Posted September 18, 2018 Bardzo się cieszę, że zajrzałaś do Norci. I dziękuję za życzenia dla małej mordki. Quote
Radek Posted September 23, 2018 Author Posted September 23, 2018 Norasku, dzisiejsza pogoda nastroiła mnie jakoś refleksyjnie. Gdzieś z tyłu głowy pojawiły się smuteczki. W najbliższą sobotę jedziemy z małą mordką na kontrolę i już zaczynam się denerwować. Trzymaj łapinki za naszą Gajkę. Quote
Elisabeta Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Ja też mocno trzymam kciuki za Twoją małą Gajkę, Radku. 1 Quote
Radek Posted September 24, 2018 Author Posted September 24, 2018 Dziękuję Wam. Nie cierpię tych dni przed kontrolą, a później jeszcze trzeba czekać na wyniki, omówić je. Kilka dni nerwówki. Quote
szajbus Posted September 24, 2018 Posted September 24, 2018 Ja też nie lubię takich sytuacji, więc doskonale Cię rozumiem. 1 Quote
szajbus Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Nie myśl, że zapomniałam. Nic z tych rzeczy. Kciuki zaciśnięte na maksa do czasu otrzymania wyników. Norasku, Saruśka Quote
Radek Posted October 1, 2018 Author Posted October 1, 2018 To jeszcze poproszę o kciuki do jutra wieczór. Dopiero po pracy będę mógł pojechać po wyniki i na konsultację z naszą panią doktor. Osłuchowo i "na oko" nie widać u Gajki nic niepokojącego. Quote
Radek Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Już jesteśmy po konsultacji z naszą panią doktor. Morfologia i biochemia małej mordki jest w porządku. Jeżeli chodzi o wyniki tarczycy, to jeden z wyników jest na granicy normy (ale w normie). W związku z tym wynikiem powtarzamy badanie za miesiąc. Dziękujemy za kciuki i łapinki i prosimy o jeszcze. 1 Quote
Radek Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 3 minuty temu, AnkaG napisał: Oby tak dalej :) Mam nadzieję, że tak będzie. Quote
Recommended Posts