Radek Posted September 10, 2017 Author Posted September 10, 2017 Pewnie ta tęsknota nie mija dlatego, że nasza miłość dla pożegnanych przyjaciółek będzie trwała zawsze. Ostatnio robię porządki w zdjęciach, archiwizuję, robię kopie. Siłą rzeczy też oglądam. Tyle wspomnień, tyle przeżyć i trochę smutku gdy patrzę na kochane mordki. U naszej małej mordki ostatnie wyniki ciut lepsze i na dniach odstawiamy steryd. Później kolejne badania. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Quote
AnkaG Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 A u nas smutek... dzisiaj podjęliśmy ciężką decyzję - moja Keysi odeszła za TM... Quote
Radek Posted September 11, 2017 Author Posted September 11, 2017 Bardzo mi przykro. Żadne słowa nie mogą pomóc w takiej sytuacji. Przesyłam chociaż ciepłe myśli. Quote
Radek Posted September 19, 2017 Author Posted September 19, 2017 Norasku kochany, dużo się u nas dzieje, czasem sił brakuje, ale cały czas pamiętam, tęsknię. Quote
Radek Posted September 25, 2017 Author Posted September 25, 2017 To jedno z moich ulubionych zdjęć Norci. Pomimo upływu lat bardzo brakuje mi kochanej mordki. Quote
szajbus Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Pięknisia.Jaka zadowolona i z miłością wpatrzona w tego co robił zdjęcie. Kochana mordeczka. PAMIĘTAM Quote
Radek Posted October 2, 2017 Author Posted October 2, 2017 Tak właśnie, praktycznie zawsze, Norcia patrzyła na mnie, na Asię. To zdjęcie akurat mojego autorstwa. Quote
Radek Posted October 9, 2017 Author Posted October 9, 2017 Zdecydowanie nie była ta pora. Zawsze jest za wcześnie, ale Norcia była młodą psinką:( Quote
Radek Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 Norasku kochany, zaciskaj łapinki bo we wtorek wyniki badań Gajulca i konsultacja z naszą panią doktor. Quote
Radek Posted October 16, 2017 Author Posted October 16, 2017 Napiszę, jak będą wyniki skonsultowane. Quote
Radek Posted October 21, 2017 Author Posted October 21, 2017 Nie dałem rady wcześniej napisać. Po odstawieniu sterydu i lekach na wątrobę wyniki wątrobowe Gajki są OK, za to płytki krwi są ciut poniżej normy. Za dwa tygodnie kolejne badanie, żeby potwierdzić przewidywania naszej pani doktor. Martwię się o małą mordkę, chociaż zdaniem naszej pani doktor powodów do niepokoju nie ma. Nie zmienia to jednak mojego niepokoju. Dzisiaj smutny dzień. Cztery lata temu pożegnaliśmy Saruśkę:( Takie dni są trudne, wracają te gorsze wspomnienia i nie da się nie myśleć o tym, co było. Smutny nastrój potęguje pewne wydarzenie. Kilka dni temu musiałem skorzystać z dmuchanego materaca, który był z nami od lat. Okazało się, że na materacu są ślady łapinek Saruśki i jej sierść. Materac okazał się nie do użytku i trzeba było go wyrzucić. Ciężko było powędrować do altanki śmietnikowej. Na dodatek nasza mała mordka gorzej się dziś czuje:( Widać, że coś jej dokucza:( Nie poprawia mi to nastroju. Norasku kochany, zaciskaj tam łapinki za naszą małą mordkę. Quote
Radek Posted October 29, 2017 Author Posted October 29, 2017 Norasku kochany. Tydzień temu przeprowadziliśmy się. Pomału się ogarniamy, rozpakowujemy. Nowe miejsce, ale pamięć pozostaje. Trochę czuje smutku, że opuściliśmy miejsce, w którym tyle chodziłem z Saruśką. Opuściliśmy też naszą dzielnicę. Teraz na parapecie pali się świeczka, żeby był znak, gdzie jesteśmy. Norasku, czuwaj nad naszą małą mordką, niech cieszy się jak najdłużej nowym miejscem do spacerowania. Quote
szajbus Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Radku będzie dobrze zobaczysz. A zmiana miejsca? Nie ma znaczenia. One obie idą z Wami w Waszych serduchach. Psinki kochane - kolejny smutny dla wszystkich dzień. Pamiętam o Was. Quote
Radek Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Smutny dziś dzień. Dziękuję za odwiedziny i słowa otuchy. Quote
szajbus Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Jutro kolejny dzień poświęcony tym co odeszli. Smutny czas. Byłam na cmentarzu zapaliłam znicze a w domu jak zwykle palę symbolicznie świece dla tych, którzy odeszli. Quote
Radek Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Z każdym rokiem przybywa tych, którzy żyją tylko w naszej pamięci:( Quote
Radek Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Wzruszający obrazek. Smycz w ręce... Mam w domu pudełko z pamiątkami po pożegnanych przyjaciółkach. Quote
Radek Posted November 12, 2017 Author Posted November 12, 2017 Norasku kochany, we wtorek konsultowaliśmy wyniki małej mordki i wszystko wygląda na tyle dobrze, że kolejna wizyta dopiero na początku grudnia. Czuwaj proszę nad Gajulą. Quote
Radek Posted November 20, 2017 Author Posted November 20, 2017 Pomalutku ogarniamy się na nowym miejscu, ale nasze miejsca cały czas są w pamięci. Quote
Radek Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 Pamięć i fotografie, to wszystko, co mamy. Ostatnio oglądaliśmy albumy ze starymi zdjęciami, z Norcią-szczeniakiem. Ile wspaniałych wspomnień. Quote
Recommended Posts