Radek Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Dziś wieczorem wędrowałem po okolicy z małą mordką. Jesienny zapach w powietrzu, liście na trawnikach i wspomnienia. Przypomniało mi się jak Norcia uwielbiała nurkować w pryzmach liści, przyszły też wspomnienia wspólnych wędrówek z Saruśką. I smutno, i ciepło na sercu... Quote
Radek Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Norasku kochany smutno mi, tęsknię. Mam nadzieję, że jesteście tam wszystkie razem. Quote
Radek Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Norasku, wczoraj odeszła nagle wyjątkowa Osoba. Bliska mi prawie jak rodzice. Łzy same ciekną po policzku... Mam nadzieję, że już się odnaleźliście tam i jesteście razem. Koniecznie z Brutuskiem i Saruśką. Quote
Radek Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 Święta już za chwileczkę. Znów będę wspominał, jak Norcia cieszyła się z prezentów, jaka była łakoma na przysmaki, jak lubiła gdy byli goście. Cieszę się, że mam chociaż wspomnienia i zdjęcia. Wszystkim dobrym duszom tu zaglądającym życzę Wesołych, rodzinnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego, co najlepsze w nadchodzącym roku Quote
Radek Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Na szczęście około noworoczny hałas już za nami. I Norcia i Saruśka bały się huku bardzo. Dni bezpośrednio przed i po sylwestrze były koszmarem. Helgunia się nie bała, podobnie jak nasza mała mordka Gaja się nie boi. Dobrze, że Dogo działa bo od kilku dni nie było szansy wejść. Quote
szajbus Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Działa i nie działa. Próbowałam coś napisać i mi zniknęło Pamiętam dziewczynki Quote
Radek Posted January 4, 2016 Author Posted January 4, 2016 Ledwo się przyzwyczaiłem do poprzednich zmian i już muszę się przyzwyczajać do nowego Dogo. Dziękuję za światełko dla nieobecnych. Quote
Radek Posted January 9, 2016 Author Posted January 9, 2016 Norasku, w nocy z czwartku na piątek śniła mi się Saruśka, wędrowaliśmy po Sobieszewie. We śnie wszystko było tak, jak wtedy gdy byliśmy z Saruśką na wyspie sobieszewskiej. Bardzo przyjemny sen, chociaż po obudzeniu pozostał pewien niedosyt. Tęsknię za pożegnanymi przyjaciółkami. Quote
Radek Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Norasku kochany dawno nie zaglądałem. Czasem za dużo się na siebie weźmie i człowiek zaczyna się gubić. Cały czas tęsknię, pamiętam, a ostatnio wokół krążą małe smuteczki. Dobrze, że jest z nami mała mordka. Bardzo pomaga przy smutniejszym nastroju, ale mogłaby być ciut spokojniejsza;) Quote
Radek Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Norasku kochany, trzymaj łapinki za Balbinkę. Quote
Radek Posted March 4, 2016 Author Posted March 4, 2016 Kochany Norasku. Dziś przeczytałem, że Balbinkę dopadło to samo paskudztwo co kochaną Saruśkę:( Trzymaj za nią łapinki, niech cieszy obecnością swoich ludzi jak najdłużej. Quote
Radek Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 Smutno mi dziś. Tak bardzo chciałbym żeby psiaki nie chorowały, żeby dożywały sędziwych psich lat w zdrowiu. Najbardziej przykro gdy choruje psiak przygarnięty, uratowany. Gdy to nowe życie skraca się w wyniku choroby:( Quote
Radek Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Norasku, trzymaj łapinki za psiaki w potrzebie. Quote
Radek Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Norciu kochana, przywitaj tam Balbisię. Bardzo mi smutno, psy są zdecydowanie za krótko z nami:( Quote
Radek Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 Ech, dzisiaj prawdziwie wiosenny dzień. Wędrowałem z małą mordką i nie mogłem nie przypomnieć sobie naszych długich spacerów. Wiosna, złota jesień i mroźna zima ze śniegiem to takie pory roku, gdy znikaliśmy z domu na długi czas. Aż się moja lepsza połowa zastanawiała gdzie my poleźliśmy;) Wspomnienia miłe, ale i przywołują smuteczki. Quote
Recommended Posts