Radek Posted June 9, 2018 Author Posted June 9, 2018 Bardzo dziękuję za kciuki. Przy badaniu pan doktor (naszej pani doktor nie było dzisiaj) nie zauważył nic niepokojącego. Podczas pobierania krwi histerii było co nie miara, ale minęło i powędrowaliśmy pospacerować:) Mamy już wyniki krwi i nie jest źle. Trzy wskaźniki z lekka nie trzymają normy, ale są to przekroczenia bardzo niewielkie. We wtorek będziemy konsultować wyniki z naszą panią doktor (kciuki oczywiście dalej wskazane). W związku z ciężką pogodą Gajula pojechała dziś na działkę i jest przez kilka dni pod opieką mamy mojej Lepszej Połowy. Wiem, że to dobra opieka, ale mimo wszystko czuwajcie moje pożegnane przyjaciółki nad Gajulą, żeby głupot nie narobiła. 1 Quote
Elisabeta Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Bardzo się cieszę z dobrych wieści, Radku. Tak miało być. Kciuki za Gajunię trzymam dalej. Dobrej niedzieli dla Was. 1 Quote
Radek Posted June 10, 2018 Author Posted June 10, 2018 Niedziela minęła dobrze, ale kiepsko jest w domu bez małej mordki. Psinka na działce, a w domu pustka. Oprócz pustki cała masa myśli, co u psinki, jak się sprawuje i inne takie. Otwieram lodówkę i czekam na tuptanie łapek, słyszę szczekanie z podwórka i czekam na dziamganie Gajki, a tu cisza. Nie mogę się doczekać jak pojadę po psinkę. Przez to więcej myśli kłębi się w głowie i smuteczki przychodzą. Quote
Radek Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 Norasku kochany, wyniki skonsultowane i zdaniem naszej pani doktor wszystko jest dobrze. Mimo wszystko opiekuj się naszą małą mordką żeby sobie kłopotów nie narobiła. Quote
Elisabeta Posted June 13, 2018 Posted June 13, 2018 Bardzo się cieszę razem z Norcią dobrym zdrowiem Waszej Gajuni, Radku. Dobrego dnia. 1 Quote
Radek Posted June 14, 2018 Author Posted June 14, 2018 Nie mogę się doczekać jutrzejszego wyjazdu po Gajulkę. Quote
szajbus Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Oj te nasze tęsknotki :) Radku bardzo, ale to bardzo cieszę się, że wyniki są bliższe normy i oby tak dalej. No i nie martw się o nią tak bardzo. Wiem, wiem tęsknota robi swoje, ale pomyśl ile ona tam ma swobody na tych wczasach :) Norasku, Saruśka Quote
Radek Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 Gajka bardzo lubi być na działce, to dla niej największa frajda. Wybiegała się i teraz odpoczywa, zawsze po wrażeniach potrzebuje trochę spokoju. A z martwieniem się? Ciężko mi to zmienić. Za to wczoraj była wielka radość po moim przyjeździe. Gajula oszalała ze szczęścia, aż miło było patrzeć. 1 Quote
Radek Posted June 26, 2018 Author Posted June 26, 2018 Ale o ileż ubożsi bylibyśmy bez tych wspomnień. Quote
szajbus Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 To prawda Radku. Nie ma dnia żebym nie wspominała moich mordeczek i nie myślała o tym czy Twoje kumplują się z moimi za TM. Quote
Radek Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Bardzo bym chciał, żeby się zakumplowały. I Norcia i Saruśka na pewno by polubiły nowe koleżanki. Quote
Radek Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 Norasku kochany, jak pozbyć się smuteczków i obaw o małą mordkę? Quote
szajbus Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Obawiam się Radku, że tego się nie pozbędziesz. Cały czas zmagam się z lekiem o serduszko Zuzi. Quote
Radek Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 Te obawy to chyba stały element naszego psiolubnego życia. Nie jest wcale łatwo oswoić się z tym. Quote
Radek Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 Norasku kochany, w poniedziałek wróciliśmy z Podlasia. Wypoczynek w moim ukochanym miejscu był wspaniały, dużo wędrowaliśmy z małą mordką. Wiele radości, ale też i smutki, bo byliśmy w miejscu, gdzie byliśmy na ostatnim urlopie z Saruśką, a bardzo niedaleko okolic, gdzie zwykle wypoczywaliśmy. Byliśmy i w naszych miejscach. Trochę się zmieniło, ale cały czas wspomnienia są tam obecne. Czuwaj, proszę, nad małą mordką. Quote
szajbus Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Jestem pewna, że one obie czuwają nad Gajunią. Robią wszystko co w ich mocy, żeby mała była bezpieczna. Najważniejsze, że miło spędziliście czas i mała wyhasała się do woli, a wspomnienia... będą nam towarzyszyć do końca naszych dni. Quote
Radek Posted July 30, 2018 Author Posted July 30, 2018 Teraz jeszcze spędziliśmy kilka dni na działce i czas na powrót do rzeczywistości. Na działce też były z nami we wspomnieniach Norcia i Saruśka. Obie bardzo lubiły tam być. A mała mordka wybiegana i teraz większą część dnia przesypia. 1 Quote
Radek Posted August 4, 2018 Author Posted August 4, 2018 Norasku kochany, dzisiaj 4 sierpnia. Dzień przybycia Saruśki do nas. Gdy Saruśka była z nami, był to dzień urodzin kochanego suczydła. Teraz to dzień wspomnień, dzień w którym nie da się powstrzymać obrazów z przeszłości, nie zawsze tylko pozytywnych. Tęsknię za pożegnanymi przyjaciółkami. 1 Quote
Radek Posted August 5, 2018 Author Posted August 5, 2018 Norasku, udało mi się dzisiaj znaleźć chwilkę, żeby zrobić chociaż najprostszą stronkę i banerek powrócił. Przy okazji przeglądałem zdjęcia, całą masę naszych zdjęć. 2 Quote
Elisabeta Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Norciu, dostałaś piękny banerek od Radka. Na stronkę zajrzałam na chwilkę, bo z rana czas goni... Spokojnego poniedziałku i całego tygodnia dla Was wszystkich, Radku. 1 Quote
Recommended Posts