Negri i Daisy Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Jeżeli będzie potrzebny DT dla Shih Tzu w Chorzowie, proszę pisać Quote
phase Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Towarzystwo Opieki na Zwierzętami oddział Jawor zamieściło takie ogłoszenie : "Szukamy kochającego i odpowiedzialnego domu dla suczki w typie Shih-Tzu. Majka, bo tak jej na imię, ma 8 lat. Jest łagodna i przyjazna, lubi dzieci. Toleruje inne psy. Majka jest odrobaczona i posiada aktualne szczepienia. Zainteresowanych adopcją prosimy o kontakt pod nr telefonu : 690 606 207." https://www.facebook.com/pages/Towarzystwo-Opieki-nad-Zwierz%C4%99tami-w-Jaworze/120574201338919?fref=photo Pies ma dom Quote
phase Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 schronisko Lodz ...dopóki smierć nas nie rozłączy.... Rozłączyła.... Od dziś domem Kiki (254) jest schronisko. Trafiła do nas po śmierci swojej opiekunki. To bardzo spokojna, ułożona, łagodna sunia. Jest zadbana, dobrze odżywiona, tylko jej sierść wymaga pielęgnacji. Ma wszystkie szczepienia, jest wysterylizowana. Czeka na nowy dom. Quote
marmosia Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Kochane cioteczki, czy KTOŚ COŚ w sprawie SKARPETY PLASKATYCH??? Podobno jest zawieszona, ale pieniązki miały być dla potrzebujących plaskatków... Aleś adoptowany z Kociego Świata jest bardzo chory, wsparcie finansowe byłoby jak znalazł. Może ktoś ma kontakt z Aguchą??? Napisałam na wątku, zadałam to samo pytanie w wiadomości na fcb, ale głucho... 1 Quote
Bgra Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Jak ja się cieszę:)mamy Szefową! :) Pozwolę sobie przedstawić:)najbardziej godna zaufania osoba:)nasza Marmosia ! Quote
Anula Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Będzie SKARPETA, uruchamiamy wątek :)To dajcie znać,cieszę się. Quote
Bgra Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja także się barrdzo cieszę,wiadomości będą zapewne wpisywane na bieżąco:) Quote
Anula Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nie wiem czy tu był wstawiony Tusio. http://www.dogomania.com/forum/topic/146280-tusio-dziadziusio-walczy-o-kolejny-dzie%C5%84-%C5%BCycia-pom%C3%B3%C5%BCmy-mu-w-walce/ Quote
Bgra Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Możesz napisać coś o nim?biedactwo:(ma swój wątek? Quote
Anula Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Możesz napisać coś o nim?biedactwo:(ma swój wątek?Ma wątek,wkleiłam pod zdjęciami. 1 Quote
Bgra Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Już jest Nowa Skarpeta Plaskatych: http://www.dogomania.com/forum/topic/146662-nowa-skarpeta-plaskatych/ potrzebny byłby jakiś banerek,ktoś mógłby pomóc?może trwa jakiś bazarek z banerkami? Quote
Bgra Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Mamy już banerki wykonane przez TZmestudio,na bazarku banerkowym,jako,że oba są przepiękne pozwolę sobie wkleić drugi,do pobrania :) Quote
marmosia Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Plaskaczolubni i nie tylko się częstują :) Quote
Ancia9898 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Czy jest jakiś piesek z woj mazowieckiego. Chodzi o psa który nie uczula dlatego pomyślałam o tej rasie, gdybyście znali jakieś fajne psiak to napiszcie mi w wiadomościach. Strasznie bym chciała znaleźć tej rodzinie psiaka :D Quote
Bgra Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Czy jest jakiś piesek z woj mazowieckiego. Chodzi o psa który nie uczula dlatego pomyślałam o tej rasie, gdybyście znali jakieś fajne psiak to napiszcie mi w wiadomościach. Strasznie bym chciała znaleźć tej rodzinie psiaka :D muszisz pamietac,że nie uczula tylko sierść ,także slina,naskórek tutaj nie znajdziesz rasowego psa,a kundelka w typie rasy,starszego,zwykle po przejściach,dla którego szuka się odpowiedzialnego opiekuna :) zajrzyj do Plaskatego Azylu http://plaskate.org.pl/ jeżeli masz profil na Fb to jest pare stron zajmujących także adopcjami shih jeżeli jesteś zainteresowana napisz proszę,a podam linki :) 1 Quote
Ancia9898 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 tzn ja szukam dla pewnej rodziny nic nie gwarantuje bo obawiam sie że skończy sie na hodowli, wiem co się znajduje na tej stronie, pytam bo może się uda ale dzięki za pomoc bd działać dalej Quote
Daria_13 Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 http://www.schronisko.sosnowiec.pl/bigPicture.php?id=5911Potrzebny DS, DT, cokolwiek, żeby go wyciągnąć. Ja mogę po niego pojechać, wyadoptować i zawieźć do DT gdzieś w okolicy, ale zabrać do siebie nie mogę, mam już dwa psiaki, w tym włłaśnie shih tzu Quote
Negri i Daisy Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Mogę przyjąć tymczasowo tego shih tzu ze schronu, ale musi ktoś po niego pojechać, już pisałam o tym na priv z osoba wyżej , ale ucichła i nie wiem co się dzieje Quote
Bgra Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Mogę przyjąć tymczasowo tego shih tzu ze schronu, ale musi ktoś po niego pojechać, już pisałam o tym na priv z osoba wyżej , ale ucichła i nie wiem co się dzieje Witaj :) pewnie sytuacja się rozwiązała. Quote
Negri i Daisy Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 mam nadzieję, bo na str schroniska wciąż widnie jako pies do adopcji Quote
Bgra Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 mam nadzieję, bo na str schroniska wciąż widnie jako pies do adopcji poczekajmy,może będzie jakaś inf zwrotna ja ze str schroniska otrzymałam taką informację; 31.05.2015 19:11 Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Sosnowcu Nie wiem kto wrzucał bo nigdzie go nie zgłaszaliśmy. Psiak aktualnie jest w trakcie leczenia okulistycznego, ale tu na FB odezwały się już dwie osoby chętne dać mu dom - będą kontaktować się z lek. wet. Quote
Daria_13 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Już jestem, proszę o numer telefonu osoby która jest chętna dać mu DT, ja kontaktowałam się z wolontariuszem ze schroniska, dzisiaj będę wiedzieć więcej, ucichłam, ponieważ miałam spore problemy z samochodem, jutro mogłabym po niego jechać Quote
Recommended Posts