Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='massima']Ja poproszę tych, co wrócą z wystawy o podanie stawki Dobermanów i godzinę ich wejścia na ring bo przecież Leszno nic nie podało :/[/QUOTE]

Podepnę się :)

I poproszę o podanie stawki(bądz skanu/fotki katalogu)Owczarków Szkockich Długowłosych i Krótkowłosych :)

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mona']Podepnę się :)

I poproszę o podanie stawki(bądz skanu/fotki katalogu)Owczarków Szkockich Długowłosych i Krótkowłosych :)[/QUOTE]

Collie smooth:
PSY
Otwarta: EN TEN TY'KY NIRRETERRIT, blue merle, wł. Dagmara Lanikova
Championów: SHERIFF SAMMY VOM IHLPOL, tricolor, wł. Laura Kunow
SUKI
Młodzieży: DAMA V CERNEM LINELI, tricolor, wł. Lena Frankova
Pośrednia: AZURE LADY AGAWIL, tricolor, wł. Janusz Wilczewski
Otwarta: BARONESSA Z ROZTOCKEHO ZAMKU, śniade, wł. Rafał Ogrodowczyk
Championów: BLUE PLANT LENELI, blue merle, wł. Lena Frankova
Weteranów: BAYLA BAYLA NIRRETERRIT, tricolor, wł. Lena Frankova - [B]BOB[/B]

Posted

[quote name='maga18']a czy mozna prosic chinskie grzywacze suki kl.otwarta???
z gory dziekuje :)[/QUOTE]

**
a wie ktoś może jak to wyglądało u DONków? bo byłam na wystawie, ale nie mam pojęcia kto tam wygrywał, a bardzo mi zależy... :)
z góry dzięki :)

Posted

[quote name='krzysio']

W Radomiu się udało....wzięlismy rasę.:multi:
[/INDENT][/QUOTE]

W takiej stawce to musisz mieć pięknego psa. Możesz zdradzić z jakiej hodowli pochodzi ? :)

Posted

Ja wróciłem do domu dziś nad ranem ale zadowolony:multi:
Wystawiany przeze mnie pies mojego syna Berneński Pies Pas. CENTURION Adekatos
powtórzył wynik z Radomia ale przy dużo większej konkurencji/11 w klasie/ i zdobył
Cac, Cacib, NDPwR, Zw. Rasy:multi:
Gratuluje wszystkim wytrwałym bo temperatura była bardzo wysoka:cool1:

Posted

dojazd na wystawie totalnie nie oznakowany, panowie z technicznej obslugi wystawy bardzo nie sympatyczni, wręcz wulgarni :angryy:

reszta ok :)

'moje' grzywki troche poszalały - na poczatku skromnie bo w szczeniakach II lokata, pozniej w otwartej II lokata, natomiast honor hodowli obroniła Mł.Ch.Pl Burberry Gold Gattaca zdobywając CWC i res.CACIB a później na finałach z wczesniej wspomnianym 'szczeniakiem' (kilka dni zabrakło do młodziezy :placz:) wywalczyla III BIS PAR HODOWLANYCH :laola:

[CENTER][B][COLOR="orange"][SIZE="5"]Burberry Gold Gattaca + El Libertador - Simon Di China Latina
III BIS PAR HODOWLANYCH[/SIZE][/COLOR][/B]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1lNXiCkLjGU/Tey3TYKfbUI/AAAAAAAAJX0/6qQFSbMcNRk/s640/DSC_2327.JPG[/IMG][/CENTER]

moje zdjecia - z poczatku grzywy, pozniej finaly z niedzieli ----------------> [url]https://picasaweb.google.com/gattaca.kennel/MWPRLeszno05062011#[/url]
jakby co to mozna brac, są podpisane :)

sznaucery czarne srednie
PSY
szczeniaki
Kashmir Flavago

Cherni Strazhnik Timly Find

posr
Mikes Uti Dark Boy

champ
Don Diego Flavago

SUKI
posr
You are like a Dream Grand Calvera

champ
Nomen Omen NIrvana Grand Calavera

(jakby co to za literowki przepraszam)

Posted

My też musimy pochwalić się sukcesem:
[B]OGAR POLSKI - CZAJKA Nowogary ( ADA) - CWC, Zwycięzca, CACIB, BOB.[/B]
ADA występowała na trzech wystawach, 2 razy CACIB, trzy razy Zwycięstwo Rasy i skończyła Championat Polski.

Posted

szn olbrzym [B]NORTHON Nergal [/B] /wl.K.Pawlowski,W.Jurek/ debiutowal w wieku 9miesiecy i 1 dnia w mlodziezy ... [B]dosk.1,Zw.Ml.BOBJ[/B] s.Eva Liljekvist-Borg-SE oraz [B]BIS JUNIOR 1[/B] s.Barbara Müller -CH

Posted

Maga18 , biorę fotkę Doga z BIS JUNIOR na FB, ok ?

Jak by ktoś jeszcze miał Doga Niemieckiego pręgowanego młodzieńca z BIS JUNIRO (ja w szarej sukience) baaardzo poproszę :loveu::loveu: linka lub na maila [email][email protected][/email]

Z góry dziękuję i z niektórymi do zobaczenia w Kaliszu :multi::multi:

Posted

[FONT=Times New Roman]Wystawę pewnie mogłabym zaliczyć do udanych gdyby nie niemiłosierny skwar i brak zadaszenia ringu tak jak rok temu. Jednakże to można jeszcze wytrzymać. Dla mnie największym [B]hitem tej wystawy[/B] pozostanie fakt, iż pewien polski sędzia międzynarodowy zaproponował mi gratyfikację pieniężną za to abym nie wystawiała swojej suczki, bo miała w tej stawce wygrać suczka jego znajomej.[/FONT]

Posted

[quote name='krzysio']Ja wróciłem do domu dziś nad ranem ale zadowolony:multi:
Wystawiany przeze mnie pies mojego syna Berneński Pies Pas. CENTURION Adekatos
powtórzył wynik z Radomia ale przy dużo większej konkurencji/11 w klasie/ i zdobył
Cac, Cacib, NDPwR, Zw. Rasy:multi:
Gratuluje wszystkim wytrwałym bo temperatura była bardzo wysoka:cool1:[/QUOTE]

[B]Gratulacje![/B]

[I]ps. a nie mówiłam :D[/I]