lordsett Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [LEFT][B]Międzynarodowa wystawa psów rasowych - PRESTIGE, Leszno [/B] SOBOTA, 4.06.2010 - GRUPA I, III, IV, V, VIII NIEDZIELA, 5.06.2010 - GRUPA II, VI, VII, IX, X Przedłużony termin przyjmowania zgłoszeń: [B]8 maja[/B][B] 2011[/B]. Opłata za zgłoszenia wysłane i oplacone w tym terminie zostają bez zmian. [/LEFT] Opłata po 8 maja 2011 - [B]130 PLN[/B] za każdego psa *** [LEFT] [B]Krajowa wystawa psów rasowych VIII grupy FCI,[/B] [B]5 czerwca 2011, Leszno [/B][/LEFT] Przedłużony termin przyjmowania zgłoszeń: [B]8 maja 2011[/B]. Opłata za zgłoszenia wysłane i opłacone w tym terminie zostają bez zmian. Opłata po 8 maja 2011 - [B]130 PLN[/B] za każdego psa Quote
maga18 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 zamiast potwierdzenia przyjecia na meila - to dostalam listem do domu :grins: Quote
agnethka Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='krzysio']Ja jadę z Lublina i mogę kogoś po trasie zabrać.[/QUOTE] krzysiu - którego dnia jedziesz? Czy jedzie ktoś w [U]sobotę[/U] z [B]LUBLINA[/B] (lub okolic Bychawy lub "po drodze") i miałby wolne 1 miejsce dla osoby bez psa? Ewentualny (orientacyjny) koszt dorzutki do paliwa proszę na PW ;) muszę sobie wcześniej zaplanować wydatki ;) Quote
Vegas Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Jadę z Warszawy na sobotę, raczej na cały dzień*i powrót. 3 siedzenia wolne (do podziału na psa i przewodnika). Quote
M&M&O&I Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='krzysio']Niestety mam II grupę i jadę w niedzielę....[/QUOTE] a skąd jedziesz? bo ja szukam też na niedziele transport, jestem ze ślaska Quote
Florka_xyz Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 My bedziemy oba dni. Ale na jeden dzien mam zgłoszonego bouviera :) Quote
Jaga. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 mam miejsce z warszawy na niedzielę, więcej info na pw :) jeśli ktoś byłby chętny Quote
krzysio Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Co prawda zgłoszenia były do 13-stego ale formularz internetowy nadal działa. To znaczy ,że mogę zgłosić jeszcze jednego pieska:) Quote
veronika7777 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Florka_xyz']My bedziemy oba dni. Ale na jeden dzien mam zgłoszonego bouviera :)[/QUOTE] a na 2gi dzien sama siebie zglosilas ;P Ja dzis dostalam jakies potwierdzenie z Leszna. Quote
Darianna Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 A koś wie kiedy można się spodziewać planu sędziowania itp? Quote
Sandra&ABC Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Widzę,że nie tylko ja mam problemy z dojazdem.. nie jeździ od nas ani pkp ani pks do Leszna ... Wybiera się ktoś z forum posiadający yorka ? :) Kuzynka zdecydowała się na psa i padło na yorka , a więc z chęcią byśmy zapoznali jakiegoś właściciela ,żeby zdradził sekrety życia z taką miniaturką :D Quote
krzysio Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Pierwszy raz jadę do Leszna na wystawę. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak ta wystawa wygląda pod względem organizacyjnym /czy hala, czy teren pod chmurką?...../ No i czy planuja na swojej stronie zamieścić spis wystawców i plan sędziowania. Do wystawy już nie daleko a przyjmowanie psów już zakończone.... Quote
Buszki Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='krzysio']Pierwszy raz jadę do Leszna na wystawę. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak ta wystawa wygląda pod względem organizacyjnym /czy hala, czy teren pod chmurką?...../ No i czy planuja na swojej stronie zamieścić spis wystawców i plan sędziowania. Do wystawy już nie daleko a przyjmowanie psów już zakończone....[/QUOTE] Wystawa jest pod chmurką ;).Spis wystawców i plan sędziowania powinien być,ale terminy przedłużali,więc pewnie poślizg będzie.Parę dni po wysłaniu zgłoszenia dostałam listowne potwierdzenie przyjęcia psa z informacją,że numerki będą wydawane na wystawie(znaczy się będzie zamieszanie w sekretariacie i lepiej przyjechać nieco wcześniej). Quote
Misha_Mals Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Teren pod chmurką, ale w zeszłym roku był taki duży namiot nad niektórymi ringami, także nie były w pełnym słońcu :) Quote
miniaga Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Dzwoniłam dziś do oddziału. Plan sędziowania ma być dopiero końcem tygodnia. Trochę późno ale co zrobić... Quote
izabelka_70 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='Misha_Mals']Teren pod chmurką, ale w zeszłym roku był taki duży namiot nad niektórymi ringami, także nie były w pełnym słońcu :)[/QUOTE] tylko, że w zeszłym roku wystawa była na lotnisku, a w tym roku ma być na stadionie... Quote
Vegas Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ponawiam ofertę wspólnego transportu w SOBOTĘ do Leszna z Warszawy :) Quote
Buszki Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='massima']Kiedy będzie spis wystawców ???[/QUOTE] Podobno z końcem tygodnia. Quote
PARSONRK Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Buszki']Podobno z końcem tygodnia.[/QUOTE] no to czekamy....... Quote
izabelka_70 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 już jest :-)) [url]http://www.zkwp.leszno.pl/plansedziowania1.pdf[/url] Quote
Darianna Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 jak Ty to znalazłaś??? A może spis wystawców też jest już? :D Quote
Recommended Posts