gidelskie-psy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 obsada sędziowska [B][U]Sobota[/U][/B] [B]Gr I[/B] Zbigniew Szcześniak (Pl) Andrzej Stępiński(Pl) Ewa Liljekvist-Borg(S) Piotr Król (Pl) Barbara Muller(Ch) [B]Gr III [/B] Elżbieta Chwalibóg ( PL) Lars Adeheimer(S) Janusz Opara(Pl) Kamen Litov (Bgr) Maria Zasada (Pl) [B]Gr IV[/B] Ludmila Nikitina (RUS) [B]Gr V [/B] Peter Jolley(GB) Krystyna Opara (Pl) Kamen Litov (BGR) [B]Gr VIII[/B] Julie Seamons( GB) Dave Mitchell (GB) Anna Bogucka (Pl) Barbara Muller ( CH) [U][B]Niedziela[/B][/U] [B]Gr II[/B] Peter Jolley(GB) Anna Bogucka(Pl) Andrzej Stępiński(PL) Jolanta Jabłońska (PL) Kamen Litov(BGR) Ewa Liljekvist-Borg (S) Ludmila Nikitina (RUS) [B]Gr VI[/B] Lars Adeheimer (S) Piotr Król (PL) [B]Gr VII[/B] Andrzej Mania (PL) Janusz Opara (PL) [B]Gr IX [/B] Peter Jolley (GB) Barbara Muller (CH) Krystyna Opara (PL) Elżbieta Chwalibóg (PL) Ludmila Nikitina (RUS) [B]Gr X[/B] Ludmila Nikitina (RUS) Janusz Opara (PL) Maria Zasada (PL) [B][U]Termin zgłoszeń i opłat 29.04.2011[/U][/B] po terminie opłata 130 zł za każdego psa OPŁATY za pierwszego psa 100 zł Następnie 85zł Szczeniak 40 zl weteran i rasy olskie bezpłatnie Quote
ATHENA Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Obsada jest odjazdowa po prostu :) najchętniej bym zgłosiła wszystkie psy :) Quote
Zuza i Noddy Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ja poczekam na dokładnym podział na rasy. Quote
Kisses Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ja chyba również... Bo nie do wszystkich mam ochotę jechać. A i też kwestia dojazdowa :D Quote
Mona Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Chyba wszyscy czekamy na podział :p Ja pojadę jak na kolaki dadzą tą panią ze Szwecji :razz: Quote
Błyskotka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Ja poczekam na dokładnym podział na rasy.[/QUOTE] Ja tak samo :) Quote
macsow1 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 obsada na 9 grupe baaardzo mi sie podoba. czekamy na rozpiskę. Quote
aga616 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 8 grupa też zapowiada się ciekawie:razz: Quote
Shetanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ja również czekam na dokładną rozpiskę... Quote
lordsett Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 witam, sędziowie w VIII gr. FCI są "rozłożeni" następująco : Dave Mitchell (GB) - angielskie springer spaniele Julie Seamons (GB) - golden retrievers Barbara Muller (CH) - labrador retrievers Anna Bogucka (PL) - pozostałe rasy VIII grupy Quote
FLY Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='lordsett']witam, sędziowie w VIII gr. FCI są "rozłożeni" następująco : Dave Mitchell (GB) - angielskie springer spaniele Julie Seamons (GB) - golden retrievers Barbara Muller (CH) - labrador retrievers Anna Bogucka (PL) - pozostałe rasy VIII grupy[/QUOTE] hmm trzeba pomyśleć.. przy cacib jest chyba też krajówka 8mej z tego co pamiętam-może się wybierzemy :) Quote
Mona Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [QUOTE]sędziowie w VIII gr. FCI są "rozłożeni" następująco : Dave Mitchell (GB) - angielskie springer spaniele Julie Seamons (GB) - golden retrievers Barbara Muller (CH) - labrador retrievers Anna Bogucka (PL) - pozostałe rasy VIII grupy [/QUOTE]A na poznanie podziału w I też jest może jakaś malutka szansa?;) Quote
agairiki Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja chętne też się tam wybiore tylko czekam na dokładny podział grupy III... A wiecie co z MP na tej wystawie(jaki sędzia)?? Przypuszczam, że P. Król skoro jest zapisany... Quote
Zuza i Noddy Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 [quote name='agairiki']Ja chętne też się tam wybiore tylko czekam na dokładny podział grupy III... A wiecie co z MP na tej wystawie(jaki sędzia)?? Przypuszczam, że P. Król skoro jest zapisany...[/QUOTE] Gdzie ty widzisz rozpiskę na MP? Quote
krzysio Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Może ktoś z władnych nas czyta i odpowie kiedy poznamy podział na rasy w Lesznie. Wystawy planuje się dużo wcześniej a jeżeli mam oceny od niektórych sędziów to po co jechać.... Pisałem do Lordsett z prośbą na pw ale nie mam odpowiedzi. Może Ona coś pomoże jak przeczyta nasze prośby;) Quote
Błyskotka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Z tego co mi powiedziała pani w oddziale gdy do niej dzwoniłam jakieś 2 tygodnie temu to podziału sędziów na rasy nie należy się spodziewać szybko. Quote
agairiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Zuza i Noddy']Gdzie ty widzisz rozpiskę na MP?[/QUOTE] Nie widzę, ale przypuszczam, że skoro na wystawie będzie P. Król to raczej sędzią MP będzie on. A jak wiesz na międzynarodowej MP musi być... Quote
Zuza i Noddy Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='agairiki']Nie widzę, ale przypuszczam, że skoro na wystawie będzie P. Król to raczej sędzią MP będzie on. A jak wiesz na międzynarodowej MP musi być...[/QUOTE] Ale wcale nie koniecznie pan Król będzie sędziował:) Quote
Shetanka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja tam widzę również innych sędziów z uprawnieniami więc nie wiem skąd takie przypuszczenie... Quote
Monalisa4 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Chętnie bym pojechała ,ale dojazd mam koszmarny ;( No chyba z znajdę odpłatnie miejsce u kogoś w autku ;) z Katowic- Bytomia Quote
krzysio Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Podali nareszcie listę sędziów z podziałem na rasy. Ja jadę-zagraniczny sędzia mi pasuje. Monalisa4 pisz do mnie na: [email][email protected][/email] ,chyba wiem kto mógłby Cię zabrać ale nie wiem czy dzień będzie ten sam. Quote
Recommended Posts