Kofeina Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='Casablanca']Mi się podoba hodowla chihuahua "Chomik bojowy" :D[/QUOTE] Z tego umarlam:D zabawne;) Quote
Obama Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Casablanca']Mi się podoba hodowla chihuahua "Chomik bojowy" :D[/QUOTE] może nie najpiękniejsza ale ukazuje ogromne poczucie humoru hodowców :) Świetne! Quote
Guest Patiti Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mój rudy ( seter irlandzki ) jest z hodowli " Z Żarłocznego Miotu " :) Quote
marcelinka371 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja sie zakochalam na zabuj w przydomku Staffkow "Stafka wieksza niz zycie" :D Quote
Casablanca Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='marcelinka371']Ja sie zakochalam na zabuj w przydomku Staffkow "Stafka wieksza niz zycie" :D[/QUOTE] Świetne! Przecudowne :) Quote
agnethka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='marcelinka371']Ja sie zakochalam na zabuj w przydomku Staffkow "Stafka wieksza niz zycie" :D[/QUOTE] Sta[b]w[/b]ka Większa niż Życie ;) mam sukę z tej hodowli :) Quote
Bolsbokser Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Przepraszamy za spam, ale [B]Cel szczytny [/B][INDENT] [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=red]zapraszam do licytacji [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red] Portretu Bysia[/COLOR][/SIZE][/B] [B] autorstwa LeCoyotte[/B] [B][SIZE=1][COLOR=black] [URL="http://allegro.pl/portret-boksera-bysio-fundacja-sos-bokserom-i1812445681.html"]http://allegro.pl/portret-boksera-by...812445681.html[/URL][/COLOR][/SIZE][/B] [B] [URL="http://allegro.pl/portret-boksera-bysio-fundacja-sos-bokserom-i1812445681.html"][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-KUXItDitZ1g/TmncWY6UiTI/AAAAAAAAEY4/z4dpiurFL5A/s512/bysiom.jpg[/IMG][/URL][/B][/CENTER] [/INDENT] Quote
Mani2000 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='agnethka']Sta[b]w[/b]ka Większa niż Życie ;) mam sukę z tej hodowli :)[/QUOTE] EDIT: pomyłka:roll::oops: Quote
zmora0 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Najładniejsze: Władca Traw Lazarus A najśmieszniejszy to hodowla komondorów: Zwierz w dredach Za to taki, który nie wiem czy mi się bardzo podoba, ale jest na pewno ciekawy to hodowla 'I wszystko jasne" :) Quote
Pointer11 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mi sie najbardziej podoba przydomek mojej hodowli pointerów : Passionate Chase - w tłumaczeniu. Namietna Pogon .;) A tak inaczej to Passionate imie pierwszej suki hod. ktora zapoczatkowala hodowle a Chase elegancja i zwinnosc POINTERA w polu .;) Quote
sachma Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [QUOTE]Mi sie najbardziej podoba przydomek mojej hodowli pointerów[/QUOTE] to chyba jasne, że każdemu się jego przydomek najbardziej podoba, ale przecież nie o to w tym temacie chodzi ;) Quote
Casablanca Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Więc pochwalę się też naszym przydomkiem - Castitas Amor - co w języku łacińskim oznacza Czysta Miłość ;) Quote
Mani2000 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Piękna nazwa:loveu: Kto wie może za jakieś 7-6 lat będę miała od ciebie pieska:D Quote
szalej Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mnie zawsze śmieszy hodowla Berneńskich psów pasterskich - O MÓJ TY SMUTKU :D słodko Quote
Olson Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A ja ostatnio zauroczyłam się w przydomku goldenów "Agent Specjalny". :loveu: Quote
Mani2000 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 mogło być,,Agent do zadań specjalnych,,:D Ale tak też jest ładnie:loveu: Quote
Patisa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Marta Chmielewska']A znacie buldożka o nazwie Skrzat Bulgotek Od Ropuchy? :evil_lol: Bo był taki. :cool3:[/QUOTE] THE BEST OF THE BEST!!! :D [quote name='apple']Mnie szczególnie rozbawiła nazwa hodowli bokserków "Obcy z Marsa":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Pasuje do rasy - genialne! [quote name='moth']Mnie się podobają m.in. przydomki nawiązujące do imion i nazwisk hodowców. Np. [I]z Peronówki [/I]hod. Małgorzata Peron [I]Ew-Bor[/I] hod. Ewa Borkiewicz [I]Stellanova[/I] hod. Stella Zawadzka [I]Lazarus[/I] hod. K.W. Lazar [I]Wa-Da-Pi[/I] hod. D.W. Pięta [I]od Mohtarów[/I] hod. Ewa El Mohtar [I]Lastug[/I] hod. Aneta Stuglik[/QUOTE] Fajny pomysł, tez mi się podoba :) Quote
A&L Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='marcelinka371']Ja sie zakochalam na zabuj w przydomku Staffkow "Stafka wieksza niz zycie" :D[/QUOTE] Genialne! :) Mnie się podoba przydomek CON AMORE (staffików z tego co pamiętam), co oznacza "z zamiłowania" :loveu: Quote
dagg Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='szalej']Mnie zawsze śmieszy hodowla Berneńskich psów pasterskich - O MÓJ TY SMUTKU :D słodko[/QUOTE] To chyba z wiersza K.K.Baczyńskiego "O mój ty smutku cichy"? Swoją drogą - piękny wiersz Quote
wojtek1962 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ZAPRASZAMY HODOWCÓW I WYSTAWCÓW DO ZAMIESZCZENIAREKLAMY NA TELEBIMIE HALI GŁÓWNEJ I EKRANACH LCD NA ANTRESOLI W "SPODKU" PODCZAS XVII MIĘDZYNARODOWEJ WYSTAWY PSÓW RASOWYCH w KATOWICACH w DNIACH 16-18.03.2012 [email][email protected][/email] tel. 501-688-196 Treść materiałów reklamowych nie może naruszać zasad działalności reklamowej w środkach masowego przekazu oraz nie może być sprzeczna z obowiązującym w Polsce prawem oraz przepisami Związku Kynologicznego w Polsce. Wyświetlone zostaną tylko reklamy oplacone do 13.03.2012 Quote
Jula i Dengi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Moje psy mają przydomki "Fulfilled Dream" i "Lohrien". Ten pierwszy bardzo mi się podoba. Quote
Hanako Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 właśnie natknęłam się na hodowlę wyżłów niemieckich pod przydomkiem "THEOGONIA". :roflt: genialne, szalenie zabawne, z dystansem i na miejscu! i co najważniejsze - zapada w musk, głęboko między fałdy. grrratuluję autorom pomysłu. ale i tak za każdym razem i niezmiennie zachwyca mnie hodowla "Z PORZĄDNEJ RODZINY". mniam, cóż za przydomek. Quote
Mani2000 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Heh:D Ja gdzieś czytałam ''SŁODKA IGRASZKA'' albo ''Stawka większa niż życie''-Astki:loveu: Quote
Recommended Posts