PapryczkaChili Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 [quote name='WeronikaM']mi się podoba nazwa : "z dobrego domu" :lol::lol:[/QUOTE] hahaha fajne :D z pudełka kredek tez super mi się podobają bardzo Z Gangu Łysych - to hodowla grzywaczy chińskich ;) oraz Nadobnisie i koczkodany, również hodowla grzywaczy :lol: Quote
Koniara262 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Mi się spodobał przydomek ,,Perła Dalekiego Wschodu'' i ,,Tangulska Góra'' są to hodowle Shih Tzu. ,,Klan Ady Łowczyni'' jamniki. Pozdrawiam !!!:p Quote
Pysia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ja miałam mieć fajny przydomek, ale chociaż nikt go nie miał to mi go nie przyznali :mad: W akcie rozpaczy w samym oddziale poprosiłam o wymyślenie innego i tam ktoś rzekł : Black Obsession. Ten uznali ;) I tak się jakos złożyło ze jest to naprawsę przydomek do mnie pasujący bo mam czarną obsesje- i to jak diabli :evil_lol: Quote
Impresja&Simarilion Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dla mnie najpiękniej sz przydomek to "Silvanus" :P Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Love-Wab']Stawka Większa Niż Życie[/quote] mam suczkę z tej hodowli: ELITE Stawka Większa niż Życie :loveu: Quote
mortikia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 My mamy na nazwisko Wydra a przydomek "Z Klanu Wydry" (alaskan malamute i siberian husky). ;) Ja teraz zastanawiam się nad własnym przydomkiem i już mam pewne pomysły... :cool3: Quote
bonita Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [I][B][COLOR=blue]"Jedna na Milion"-hodowla Bokserów[/COLOR][/B][/I] [B][I][COLOR=#0000ff]a z niej Jedna na Milion ALLIYAH- najpiękniejsza żołta Bokserka jaką widziałam.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Niestety już za TM *[/COLOR][/I][/B] Quote
Jagoda1 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='bonita'][I][B][COLOR=blue]"Jedna na Milion"-hodowla Bokserów[/COLOR][/B][/I] [B][I][COLOR=#0000ff]a z niej Jedna na Milion ALLIYAH- najpiękniejsza żołta Bokserka jaką widziałam.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]Niestety już za TM *[/COLOR][/I][/B][/quote] A hodowlę "Pogromca Ringu" znasz?:razz: Quote
bonita Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Jagoda1']A hodowlę "Pogromca Ringu" znasz?:razz:[/quote] [B][I][COLOR=blue]Obiło mi się o uszy:evil_lol: fajne:loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
boksiedwa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Obiło mi się o uszy:evil_lol: fajne:loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote] tylko coś ostatnio ten pogromca zniknął z ringów :evil_lol: Quote
Biutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mi się podobają bardzo przydomki: *Enamorada *Gang-Staff *Immness A nie z Bullowatych: *Achnamara *Asiaczek :loveu: Więcej tak ładnych nie znam :evil_lol: Quote
agnethka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Biutka']Mi się podobają bardzo przydomki: *Enamorada *Gang-Staff *Immness A nie z Bullowatych: *Achnamara *Asiaczek :loveu: Więcej tak ładnych nie znam :evil_lol:[/quote] Biutka - oszukujesz - ja mam ładny :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
KONICZYNKA 47 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Psia Parafia - nie wiem czy jeszcze istnieje ta hodowla cairn terierów Quote
Biutka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='agnethka']Biutka - oszukujesz - ja mam ładny :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Okej, okej :evil_lol: Seerduszka! :loveu: Psia parafia istnieje, też fajne :cool3: Quote
bafisia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja mam berneńczykównę Eris GUMISIOWY JAR :cool3: oraz owczarkową Benfika HEINEKEN ;). Hodowla mojej znajomej zaś ma przydomek [SIZE=2][COLOR=#666666][SIZE=2]„Chow In The Fog FCI” czyli chow we mgle :p [/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Doma16 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 nie wiem czy już było czy nie ale mój ulubiony przydomek to Rude Ziółko - seter irlandzki Quote
lapo Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 :smile: Setamber - seter irlandzki mahoniowy albo Mahagonii też seter irlandzki Mój seter jest z Grandshire :smile: albo jeszcze Black Ivy Quote
mijakimi Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 wilczy szaniec, z kojca wilków .... owczarki niemieckie białe anioły owczarki szwajcarskie Quote
Olka_Olga Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 LIMITED EDITION-staffordów Kruchon - PONy Te przydomki utkwiły mi w pamięci ;) Quote
agnethka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Olka_Olga']LIMITED EDITION-staffordów[/QUOTE] a to jakaś nowa rasa? Quote
wiska Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mi sie strasznie podoba przydomek "z Jasnego Nieba" szczegolnie jak imie psa brzmi Grom z Jasnego Nieba :D Quote
english cocker spaniel Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Mokka']Nie chwaląc się, jestem matką chrzestną tej nazwy :lol: . Koleżanka ma briardkę z przydomkiem "Z krainy Mgieł". I podobno tam jest taki krajobraz - jezioro i mgły.[/QUOTE] nie ma jeziora ani mgieł :P znam tę hodowlę i przepiekne briardy ,ktore z niej wyszły Quote
Recommended Posts