Mróffcia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 mam mala hodowle buldogow francuskich a nasz przydomek "DeLux Gremlin":) Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 A ja mam Hodowle yorków i mi się mój przydomek podoba "Z Raju Lady":loveu: Quote
MagdaRR Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Podejrzewam, że każdy jest zadowolony z nazwy jaką wybrał :roll: Quote
boksiedwa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='MagdaRR']Podejrzewam, że każdy jest zadowolony z nazwy jaką wybrał :roll:[/quote] jeśli dostał tą pierwszą wpisaną to pewnie tak, ale jak FCI wybrało kolejną to chyba mniej :/ Quote
MagdaRR Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 No ale przecież resztę też wybrałeś/aś ;) Quote
viverna Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 miałam kiedyś jamniczkę, co miała w rodowodzie: Kanapka z Malinowego Gaju...:roll: Quote
AbraCadabra Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Na przykład to hodowla shih tzu :razz: Z shickowych mi się podobają jeszcze Wark-ot Kanapowy Pionier Senida A CTR (o ile sie nie myle) Narodziny Gwiazdy :razz: Quote
sonia123 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 moja sucz ma " Z Porządnej Rodziny" :cool3: choc to zapowazne dla niej :lol: :evil_lol: ale mi sie, podoba ,bo wogle ma takie "dostojne imie" :"Pani Zuzu Z Porządnej Rodziny" :evil_lol: a jest mega zwariowana ;) Quote
katleja Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 "Lisiura"- corgie i "Misiura" - PON-y. Super oddaja cechy obu ras:cool2: Za to nazwa mojej :help1::chaos::mdleje: Quote
Joy106 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ja faworyzuję Podkołdernika Jadowitego :eviltong: i przydomek basseta hounda, Carlos Bagietka z Doliny :lol::lol: Quote
Sawanna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Znalazłam ostatnio w starym Przyjacielu Psie: "Mocny akord" hodowla Berneńskich Psów Pasterskich "Czarne niedźwiadki"hodowla owczarków Francuskich Briard "Tak wiele miłości"hodowla staffordshire bull terrierów oraz "Z gangu Goldena":eviltong: Quote
Cockermaniaczka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ze spanili Royal Antidotum,Eluda,Z Polany Klapouchego:razz: Quote
GSMD Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no nie ,Podkołdernik Jadowity :crazyeye: rewelacja :diabloti: Quote
Migotka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mój przydomek hodowlany [B][SIZE=4]Demolki z Żor :razz: :razz: :razz: :razz:[/SIZE][/B] Quote
Jogurt Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Cockermaniaczka']Z Polany Klapouchego:razz:[/quote] Zaczelo sie od bassetow :eviltong: Quote
Cockermaniaczka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :razz:wiem:cool3:ale jak idealnie trafione hehe:p Quote
Mraulina Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 DEMOLKI są świetne. Dodaję: NORA Postrach Osiedla (dobermanka) ...(zapomniałam imię) Krowiasta Niewiasta (bullterrierka) Duma Bojarów (borzoje) Ze Sfory Carycy (j.w.) Małe Wielkie Serce (jamniki długowłose - chyba miniaturowe) Quote
Cockermaniaczka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Male a Cieszy-Papillon Polne motyle-paillon sun of Tybet-shih tzu Family buldozer z plemienia Hunow-staffiki;) Z tej bajki-labradpor Cos podobnego-yorki Ksiezycowy Dar-labradory Srebro polnocy-haskacze Krolewski Dwor-cavaliery Agent specjalny-goldeny Krucha fantazja --cavaliery Niektore przydomki sa naprawde urocze:megagrin::cool2: [LEFT][FONT=Verdana][COLOR=#e8d7a4][B][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][URL="http://buldozer.com.pl/"] [/URL] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] Quote
Sawanna Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Cockermaniaczka']Male a Cieszy-Papillon Polne motyle-paillon sun of Tybet-shih tzu Family buldozer z plemienia Hunow-staffiki;) Z tej bajki-labradpor Cos podobnego-yorki Ksiezycowy Dar-labradory Srebro polnocy-haskacze Krolewski Dwor-cavaliery Agent specjalny-goldeny Krucha fantazja --cavaliery Niektore przydomki sa naprawde urocze:megagrin::cool2: [LEFT][FONT=Verdana][COLOR=#e8d7a4][B][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][URL="http://buldozer.com.pl/"] [/URL] [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/B][/COLOR][/FONT] [/LEFT] [/quote] Te przydomki bardzo mi się podobają:loveu:szczególnie shih tzu,labradorów i papilonków Quote
shirkan Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 A mnie powalił na kolana przydomek Charcików włoskich "Czarna Rozpacz". Quote
Onaa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przytul mnie - to oczywiście przydomek hodowlany :lol: Quote
Korenia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Asiaczek z dogo miała kiedyś sznupkę i miałą przydomek "Maniak Lodówkowy" :evil_lol: Mnie się jeszcze podobają: "Brakujące ogniwo ewolucji" - bullki "Prawdziwy skarb"- sznupy mini Moja przyjaciółka ma hodowlę "Dzieciaki Buniaki", a w 'niej' suczkę o przydomku "Super Węchacz" (beagle) :) Quote
Shaktoolik Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Moja sunia sh jest "Polny Myszołap", trafiony w dychę jeśli chodzi o tę rasę. Fajne jest "z pierwszej ręki", też hodowla sh. Quote
WeronikaM Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mi się podoba nazwa : "z dobrego domu" :lol::lol: Quote
Recommended Posts