bonita Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jest ogromna ilość przydomków (inaczej nazw hodowli) który z przydomków spodobał Wam sie najbardziej:loveu: , a może kilka? Jeśli psy z danej hodowli są piękne to i przydomek jakos bardziej się nam podoba. Jakie to przydomki nie musza być tylko polskie? A może jakiś szczególnie Was rozbawił ? Nie wiem czy taki temat już był:oops: ? Quote
paulinka13 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 nie chce naruszac praw autorskich, (nawet nie znam hodowli) ale znalazłam gdzieś przydomek "z dziada pradziada" jak dla mnie super i naprawde gratuluje pomysłu:):):) Quote
bonita Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Czy podawanie tu nazw przydomków byłoby naruszeniem praw autorskich? Chyba nie. Przecież szanujemy to, że już do kogoś należą. Wiadomo ze nazwać swojej hodowli tak samo jak istniejąca się nie da. Naprawdę nie znacie fajnych przydomków? Przecież tu nie chodzi o reklamę jakiejś hodowli, tylko o fajną nazwę przez kogoś już wymyśloną:). Trzeba doceniać fajne pomysły, prawda? "Z dziada pradziada " świetna nazwa :) Quote
Wojenka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ja powiem tylko skromnie,że nasz przydomek zawsze budzi uśmiech ;) . Quote
bonita Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Mi podobał się strasznie przydomek "Cud Nad Wisłą" - świetny! Quote
Guest Reyes Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 :cool3: "Złodziejska Zgraja " :cool3: ---> znalazłam w jakimś katalogu :) --- Mnie podoba się jeszcze "Spółka Krzywego Koła " Quote
Frotka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ja mam Frotek "Goni Kotek" a najbardziej podobał mi się przydomek pewnego jamnika Z Krakowa - Fest Chłop "od Mostu do Mostu" Quote
monia&Tofi Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Mi się podoba przydomek "Z Gangu Długich" :cool3: Quote
Kiessa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 mi się bardzo podoba ,,Eskimoski domek'' hodowla sh:cool3: Quote
kalina. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [QUOTE]mi się bardzo podoba ,,Eskimoski domek'' hodowla sh:cool3:[/QUOTE] :razz: coś mi to mówi... a mi sie podobaja: "przyjaciel dzieci": (hodowla DONków). "Potęga naturalności"(hodowla Sh). Quote
Marta Chmielewska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 A znacie buldożka o nazwie Skrzat Bulgotek Od Ropuchy? :evil_lol: Bo był taki. :cool3: Quote
miumiu Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 no ... "Mysia zagłada" oczywiście zresztą wiele russelowych ma takiezakręcone, np. "Drapichrust" Quote
Janka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Hodowla Borzoi "Chluba Carewny". Jak dla mnie bomba :) Quote
paulinka13 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 to ja znam jeszcze: szara sfora (wyżły weimarskie) heyko (spaniele) dżemojady (goldeny) helmowy jar (też goldenki) (władca pierścieni??) to moze goldenków hodowle wypisze (kiedys strasznie chciałam goldena i stad znam:)) purpurowe brzozy sfora znad jeziora szczęsliwy słoń Quote
borsaf Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dodam tu nazwe hodowli conajmniej ciekawą. Otóż, koleżanka pojechała do ZK z kartką, na której miała wypisane 3 nazwy. Pani w ZK powiedziała: tylko tyle?, Warszawa moze odrzucic i sprawa sie przeciągnie. Niech pani tu na miejscu jeszcze z pięć dopisze. Koleżanka glowiła się i w koncu te 5 napisała, a na końcu już dla smiechu dodała: "Z wonnego ogródka" Oczywiscie przyszlo zatwierdzenie nazwy tej ostatniej i zostało. Boksie były Z wonnego ogródka.:lol: Quote
Monika i Tika Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bardzo podoba mi się nazwa hodowli Dobermanów "Z innej bajki'. Quote
Sawanna Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Hodowla yorków -srebrny wiatr -Palmos hodowle owcz.niemieckich -Santander Quote
Sawanna Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 hodowla borderów -Tempo hodowla Briardów -Tatrzański ring Quote
kingula Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Mi sie bardzo podoba przydomek hodowli Seterow Irlandzkich (mojej kolezanki :oops: ) Dostojne Szałaputy :multi: Quote
asher Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A mnei rozbawiła do łez nazwa hodowli skye terrierów - Włochaty Wałek :lol: :lol: :lol: Quote
Behemot Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='asher']A mnei rozbawiła do łez nazwa hodowli skye terrierów - Włochaty Wałek :lol: :lol: :lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
paulinka13 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='kingula']Mi sie bardzo podoba przydomek hodowli Seterow Irlandzkich (mojej kolezanki :oops: ) Dostojne Szałaputy :multi:[/quote] mi tez sie podoba:):):) chyba nwet wiem kogo:):) Quote
diabelkowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='asher']A mnei rozbawiła do łez nazwa hodowli skye terrierów - Włochaty Wałek :lol: :lol: :lol:[/quote] niezle niezle :DDDD Quote
MoniŚ Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Włochaty Wałek :-o :D :D :D Badzo mi się podobają przydomki: 'Z Gangu Długich', 'Z Gangu Goldena', 'Słodki Urwis' :) Quote
Recommended Posts