wtatara Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 prosze o rozliczenie za hotelik i wtedy zobaczymy ile zostanie Szilka jutro Twój dzień Quote
psiakiGabi Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Czy tuptuś ma nasz adres? Bo pisałam dzisiaj smsa do nich ale nie odpisali, jutro zapewne się odezwą jak nie mają dokładnego adresu :) Szilka nic jeszcze nie przeczuwając śpi spokojnie :) jutro będzie miała dzień pełen wrażeń, ale na pewno szybko się przyzwyczai :) Hotelik miała opłącony do 3.10 więc 18 dni do zapłaty zostało, tj 250zł. Jak tylko Szila pojedzie dam znać :) Trzymajcie jutro kciuki :) Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Cudo nasze, Sziluniu, jedz szczesliwie do domku, trzymam kciuki ! Quote
Iljova Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ciekawe co tam u Szilci :-) jak podróż ? :-) Quote
psiakiGabi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Szilunia pojechała do domku :) trochę niezbyt zadowolona ale pojechała :) ale muszę ją pochwalić, że zachowywała się jak na nią super :) nie była jakoś panicznie wystraszona w samochodzie, mam nadzieję, że grzecznie dojedzie do domku :) Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No to trzymamy kciuki za szczesliwą podróz, bo droga daleka ! Quote
arim Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Szilcia,teraz to tylko będzie dobrze-nie moze być inaczej Powodzenia! Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mam nadzieje, ze bedzie tu jakies info, natychmiast po Waszym przyjeździe do domu. Quote
psiakiGabi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Natychmiast to może nie bo pewnie będą padnięci :) ale obiecywali na bieżąco informować i fotkami tez będą się chwalić :) Ja tylko trzymam kciuki za podróż, żeby im Szila nie zwiała. Zakazałam wyprowadzania jej na parkingach, żeby nie uciekła, wytrzyma bez siusiania :) a lepiej nie ryzykować, żeby się czegoś nie przestraszyła i nie zerwała smyczy czy coś takiego. W aucie też przyczepiliśmy ją smyczą, żeby nie miała możliwości wyjścia jak będą wysiadali z auta.. No cóż czekamy na info :) teraz już tylko lepiej będzie :) Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Mam nadzieje, ze nie zlekceważą Twoich zalecen. Wlasnie dowiedizłam sie , ze kurierowi uciekla ONka, ktora jechała z Polski do Londynu samochodem. Uciekla juz na terenie Aglii. Dramat.!!! Quote
dominikabankert Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:[quote name='bela51']Mam nadzieje, ze nie zlekceważą Twoich zalecen. Wlasnie dowiedizłam sie , ze kurierowi uciekla ONka, ktora jechała z Polski do Londynu samochodem. Uciekla juz na terenie Aglii. Dramat.!!![/QUOTE] Quote
wtatara Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Szilka rozliczona. Za hotelik przelewam i pozostaje 1 zł. Co mam z nią zrobic.? Suniu duzo szczęścia. Tak długo czekałać Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Gabi, a zadzwonia do Ciebie gdy dojadą do domu? Jesli tak, to Ty napisz choc pare słow. Quote
tuptus Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Szila jest już w domu:) Chyba nie jestesmy tacy starszni bo nawet zjadła w samochodzie;) Prosiła nas żebyśmy się zatrzymali, zrobiła siusiu i to drugie i grzecznie pojechała dalej:) Jest cudowna, trochę przerazona nowym otoczeniem, ale do wszystkiego się przyzwyczai :) Quote
wtatara Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 jak się cieszę. tuptus dziękuje Ci bardzo za domek dla suni.Życzę Wam aby Szila przyniosła duzo radosci i aby Was bardzo kochała. Quote
bela51 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Tuptusiu, tak sie ciesze ! To wspaniala wiadomosc, nie jestescie straszni, jestescie kochani. Ale ja mam psa strachulca i wiem jak to jest. I do czego taki spanikowany pies jest zdolny. Dobrze, ze zajechaliscie szczesliwie. Teraz juz wszystko będzie dobrze.:lol: Zycze Wam szczescia:lol: Ale nie zapominajcie o dogo, bo bedziemy czekali na fotki szczesliwej rodzinki. Quote
Cantadorra Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Tuptus, kochajcie Szilkę i życzę wam, żeby was pokochała całym sercem :) Cudownie, że dajecie jej domek i swojego ludzia :) Quote
Iljova Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jednego można być pewnym że Szilka będzie kochała i to bardzo, a i jej rodzinka myślę że też będzie ja bardzo kochała. Quote
psiakiGabi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Super wieści :) teraz tylko dajcie jej kilka dni na zapoznanie z nową sytuacją :) czekamy na fotki z nowego domku :) powodzenia :) Quote
Klaudus__ Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [I]Tak się cieszę,że dotarliście bezpiecznie - teraz zostaje poznawanie się wzajemnie... :) to piękny czas... Cóż - zostaje teraz tylko zmiana tytułu - i o zdjęciach pamiętajcie ;) [quote name='bela51'] Wlasnie dowiedizłam sie , ze kurierowi uciekla ONka, ktora jechała z Polski do Londynu samochodem. Uciekla juz na terenie Aglii. Dramat.!!![/QUOTE] I co teraz z Nią?? Jakaś masakra z tymi ucieczkami - nasz Kubuś też nawiał... [url]http://www.dogomania.pl/threads/208464-Jutro-wielkie-poszukiwania-KUBY!!Kubu%C5%9B-uciek%C5%82-z-ds!dogomaniacy-z-jaworzna-pom%C3%B3%C5%BCcie!/page13[/url] [/I] Quote
Yankees Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Halo! Szila ma nie tylko matkę, ma tez ojca:cool3: Przepraszam Cie Gabi ze Cie nie posłuchałem i wyprowadziłem Szile..Potrzebowałbym maski gazowej a krecik juz wystawiał główkę:painting: Szila była bardzo grzeczna ale cały czas nas obserwowała i myślała sobie w swojej malej pięknej główce" Co to za ludzie? I gdzie oni mnie wiozą? Co teraz ze mna będzie? Gdzie jest Lotos?".Dojechała do domu to ujęła za serce największego twardziela bo pokazała się z najlepszej strony.Przywitała sie, zareagowała na komendę "idziesz ze mną?" wtedy przystąpiła do nogi i zrobiła mały spacer bez smyczy po ogrodzonym terenie(pilnowana), po czym skierowana do kojca, sama tam grzecznie weszła. Mógłbym o mojej córce pisac poematy ale przejdę do konkretów:cool3:. Bedzie miała wszystko co najlepsze,bo ja z Tuptusiem jesteśmy jej adopcyjnymi rodzicami i swoja role spełnimy najlepiej jak potrafimy.:pDzieki Gabi ,ze przez ten rok o nia dbałaś i dziękuje ciotkom, które przyczyniły się do poprawienia losu naszej Szili:Rose: Quote
Cantadorra Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Fajnie, że mamy komplet rodziny Szilkowej :) Dbajcie o małą, bo dużo serca włożone w dziewczynkę :) Quote
Recommended Posts