weszynoska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 na stronie firmy sewing na samym dole są dwa ostrza ine niż pozostałe mógłby mnie ktoś oświecić do czego służą?? proooooszę [URL="http://www.sewing.pl/index.php?id=strzyzenie/ostrza"]http://www.sewing.pl/index.php?id=strzyzenie/ostrza[/URL] Quote
psisalon.pl Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 To tzw. zerówki lub finishery. Służą np. do strzyżenie uszu yorków lub miejsc między poduszkami łapek. Niestety nie pasują do maszynek Oster Golden A5 i Andis AGC czyli tych najpopularniejszych. Pasują do maszynki Oster Finisher. Quote
weszynoska Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 dzięki serdeczne i to z jak fachowej ręki :multi: a jakie finishery pasują do Andisa , mogę zapytać ??? czy trzeba mieć maszynkę do koncówek osobno Quote
psisalon.pl Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Do Andisa AGC można zakupić ostrze Ostera nr 30,40 lub 50. Spełniają te same zadania co finishery. Quote
weszynoska Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 co to są ostrza ceramiczne ????? na jak długo wystarczają i czy są lepsze , bo że droższe to wiem ktos z Was je używa??? tego się nie ostrzy tylko wymienia???? z góry dzięki za odpowiedzi Quote
psisalon.pl Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ostrza ceramiczne wytrzymują nieco dłużej (rzadziej się tępią). Różnica w jakości nie jest jednak aż tak duża aby rekompensować różnicę w cenie. Przynajmniej moim zdaniem. Quote
Birmanka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 A ja mam pytanie czym sie różnią ostrze nr 7 od ostrza nr 7[B]F [/B]?? Co oznacza ta literka przy numerze ? Jeżeli ktoś mógłby pomóc ... Dzięki. Już znalazłam :) Quote
wiedzmata Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 F są dla psów z twardszym, szorstkim włosem. Quote
wikikoniki Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Odkurzam troszeczkę ;p Jaka maszynka do sznaucera do której pasuje finisher ? Quote
Recommended Posts