Edi100 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Zdrowia malutka, zdrowia. Reszta jakoś pójdzie. Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='WWiola']Witam Wszystkich, jestem na Dogo codziennie, ale odzywam się 2 raz (jakoś nie bardzo ogarniam to forum:) . Bardzo chętnie wspomogę malutką grosikiem. Dzisiaj 50, a 30 listopada, też bym coś dodała. Prosiałbym o nr rachunku na który mogę wpłacać grosiki.[/QUOTE] WWiola - cudowna istota - niecierpliwa do tego stopnia, że posłała wpłaty na oba konta :-) DZIĘKUJĘ Quote
gonia66 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='yorija']jesteście wspaniali. Mamy 730zł deklaracji - to powinno pokryć już koszt rezonansu :-)[/quote] jupi!!!!:):):) Quote
Tweety Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='supergoga'][B]Nie pisz tyle razy, szkoda czasu[/B]. Jutro zrobimy przelew.[/QUOTE] właśnie, w tym czasie zdążyłaby do nas zadzwonić, że znalazła hipopotama i szuka tymczasu ;) Kamila, spokojnie, w ciągu miesiaca chyba nam tylko 5 kotów "podrzuciłaś". A, i kobyłka czeka w kolejce do kociarni ja rozumiem, że supergoga to jest od tego, że wszyscy mówili: "Gosia, super!" :). To ja za nimi powtórzę, chociaż to już pewnie mało oryginalne Quote
Yorija Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Tweety']właśnie, w tym czasie zdążyłaby do nas zadzwonić, że znalazła hipopotama i szuka tymczasu ;) Kamila, spokojnie, w ciągu miesiaca chyba nam tylko 5 kotów "podrzuciłaś". A, i kobyłka czeka w kolejce do kociarni ja rozumiem, że supergoga to jest od tego, że wszyscy mówili: "Gosia, super!" :). To ja za nimi powtórzę, chociaż to już pewnie mało oryginalne[/QUOTE] Jaka ja jestem nierozgarnięta - nie wpadłabym na to, SUPER GOGA. To już wiem dlaczego nie jestem szefem żadnej fundacji. Ja tylko podrzucam i podrzucam. Koty, psy , wątki... A teraz idę dotrzymać towarzystwa koledze z mojego avatarku. dobranoc. Ale Wy się nie krępujcie - post z deklaracjami uzupełnię nad ranem. :-) Quote
supergoga Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Mało, bo ja wredna jestem a nie super, potwierdzą Ci co mnie znają...niestety, ale pracuje nad sobą tylko mało skutecznie. A sunieczka urokliwa, musi być dobrze. Quote
WWiola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Oj więcej takich "wrednych":) Wszyscy jesteście wspaniali!!!!!!! Quote
Asior Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Tweety']ale spokojnie, nikt nic nie zarzuca, tylko prośba na przyszłość. Dla mnie akurat jest oczywiste, że konsultuję rzeczy tak istotne jak zbiórkę pieniędzy z osobą, która poszukuje pomocy dla zwierzaka. [/QUOTE] helooooł, ale kiedy JA zaczęłam jej szukać pomocy, to nie wiedziałam, że Yorija założyła wątek i że szuka pomocy,, przecież piszę wyraźnie chyba :roll: Quote
Asior Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 wybacz, nie wiedziałam, ze od południa, bo byłam w pracy i nie miałam czasu wertować wątku :roll: wklejam zdjęcia które wklejał Grzegorz bo ich nie było widać: [IMG]http://s1170.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1348197&t=634255522187060479&id=387670416&vid=387670416[/IMG] [IMG]http://s1170.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1349784&t=634255522664735453&id=387670418&vid=387670418[/IMG] [IMG]http://s1170.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1353958&t=634255522755948545&id=387670417&vid=387670417[/IMG] Quote
Tweety Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Asior']helooooł, ale kiedy JA zaczęłam jej szukać pomocy, to nie wiedziałam, że Yorija założyła wątek i że szuka pomocy,, przecież piszę wyraźnie chyba :roll:[/QUOTE] a ja piszę niewyraźnie, że to prośba do ogółu na przyszłość? bo już dwie czy trzy strony minęły a wracamy do tematu, który Yorija wyjaśniła i od południa wiadomo, że sprawy biegły dwutorowo Quote
Tweety Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Asior']wybacz, nie wiedziałam, ze od południa, bo byłam w pracy i nie miałam czasu wertować wątku :roll: [/QUOTE] zwłaszcza, że post z wyjaśnieniem był jeden, centralnie między Twoim a moim ;) ale rozumiem, też chodzę do pracy i nie miewam czasu. Wracając do meritum, dobrze by było jak by była już ta 18-ta jutro a jeszcze lepiej - już po i coś byłoby wiadomo. Wróg znany jest o niebo lepszy od nieznanego, przynajmniej byłoby wiadomo co czeka psiczkę i jak dużą walizkę pieniedzy trzeba na to uzbierać ... Quote
Asior Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a czy wiadomo czy samo "załatanie" czaszki spowoduje u niej lepszą koordynacje ?? Quote
Tweety Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='Asior']a czy wiadomo czy samo "załatanie" czaszki spowoduje u niej lepszą koordynacje ??[/QUOTE] problemy z koordynacja są najprawdopodobniej wynikiem urazu, którego doznała a nie istnienia samej "dziury". Tutaj ważniejszą sprawą jest czy jest to proces odwracalny, ewentualnie na ile sprawiający kłopot w dalszym życiu malutkiej. Z tym, że w neurologii wszystko jest możliwe i nikt nie da gwarancji na nic, ani na dobry efekt ani na fiasko (co jest pocieszające) Quote
epe Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dziewczyny z Poznania - POMOCY ciotce Maggiejan:placz::placz::placz::placz: Dziś wpisała na wątku swoim,że potrącił ją samochód na pasach,nie jest w stanie wyjść z psem!!:placz::placz::placz: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/105116-Owczarek-Niemiecki-POTRZEBNY-LEK-lub-WSPARCIE-FINANSOWE[/URL] Wpis ostatni z dzisiaj - jest podany tel.! Help dla ciotki i psa!!!! Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='Tweety']problemy z koordynacja są najprawdopodobniej wynikiem urazu, którego doznała a nie istnienia samej "dziury". Tutaj ważniejszą sprawą jest czy jest to proces odwracalny, ewentualnie na ile sprawiający kłopot w dalszym życiu malutkiej. Z tym, że w neurologii wszystko jest możliwe i nikt nie da gwarancji na nic, ani na dobry efekt ani na fiasko (co jest pocieszające)[/QUOTE] Załatanie czaszki załatwi to, że kolejne uderzenie nie trafi prosto w mózg. Jeżeli jej koordynacja się nie poprawi o 100% to będzie to jeszcze bardziej istotne bo taka nieskoordynowana sierotka może być bardziej podatna na urazy. Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 4h i zacznie się rezonans Około 20 ma się skończyć Quote
gonia66 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Yorija']4h i zacznie się rezonans Około 20 ma się skończyć[/QUOTE] CZekamy (nie)cierpliwie...:);) Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196448-Dziura-w-czaszce-1-5-kg-suczka-na-łańcuchu-REZONANS-przełożono-na-jutro"][IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/tina_b.jpg[/IMG][/URL] Banerek - nie śmiać się - mojej roboty - nie wszystkim dano zdolności graficzne Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Jest już pierwsza wpłata - fizycznie na koncie Wiola - jeszcze raz dziękuję Quote
Tweety Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Yorija']Jest już pierwsza wpłata - fizycznie na koncie Wiola - jeszcze raz dziękuję[/QUOTE] u nas też, jest 50 zł, dziękuję Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='Tweety']u nas też, jest 50 zł, dziękuję[/QUOTE] To są te dwie od Wioli pięćdziesiatki :-) - bo zanim zdążyłam wysłać konto to jej się "znudziło" czekać i posłała na AFN-owe super może tak właśnie trzeba robić - wstawić kilka kont - jeszcze ze dwa-trzy innych zaprzyjaźnionych fundacji i ludzie będą na wszystkie wysyłali :-) żeby żadne konto nie było "osierocone" :-) coś czas zwolnił - dopiero 15:30 - do 18 a nie mówiąc o 20 jeszcze tyle czasu Quote
Yorija Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 [quote name='izabelka_70']poproszę nr konta :-)[/QUOTE] Dziękuję - posłałam już Jeszcze trochę i ... będzie więcej wiadomo już... Quote
Recommended Posts