Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WWiola']Witam Wszystkich, jestem na Dogo codziennie, ale odzywam się 2 raz (jakoś nie bardzo ogarniam to forum:) . Bardzo chętnie wspomogę malutką grosikiem. Dzisiaj 50, a 30 listopada, też bym coś dodała. Prosiałbym o nr rachunku na który mogę wpłacać grosiki.[/QUOTE]

WWiola - cudowna istota - niecierpliwa do tego stopnia, że posłała wpłaty na oba konta :-) DZIĘKUJĘ

Posted

[quote name='supergoga'][B]Nie pisz tyle razy, szkoda czasu[/B].
Jutro zrobimy przelew.[/QUOTE]

właśnie, w tym czasie zdążyłaby do nas zadzwonić, że znalazła hipopotama i szuka tymczasu ;) Kamila, spokojnie, w ciągu miesiaca chyba nam tylko 5 kotów "podrzuciłaś". A, i kobyłka czeka w kolejce do kociarni
ja rozumiem, że supergoga to jest od tego, że wszyscy mówili: "Gosia, super!" :). To ja za nimi powtórzę, chociaż to już pewnie mało oryginalne

Posted

[quote name='Tweety']właśnie, w tym czasie zdążyłaby do nas zadzwonić, że znalazła hipopotama i szuka tymczasu ;) Kamila, spokojnie, w ciągu miesiaca chyba nam tylko 5 kotów "podrzuciłaś". A, i kobyłka czeka w kolejce do kociarni
ja rozumiem, że supergoga to jest od tego, że wszyscy mówili: "Gosia, super!" :). To ja za nimi powtórzę, chociaż to już pewnie mało oryginalne[/QUOTE]

Jaka ja jestem nierozgarnięta - nie wpadłabym na to, SUPER GOGA. To już wiem dlaczego nie jestem szefem żadnej fundacji. Ja tylko podrzucam i podrzucam. Koty, psy , wątki...

A teraz idę dotrzymać towarzystwa koledze z mojego avatarku. dobranoc.
Ale Wy się nie krępujcie - post z deklaracjami uzupełnię nad ranem. :-)

Posted

[quote name='Tweety']ale spokojnie, nikt nic nie zarzuca, tylko prośba na przyszłość. Dla mnie akurat jest oczywiste, że konsultuję rzeczy tak istotne jak zbiórkę pieniędzy z osobą, która poszukuje pomocy dla zwierzaka. [/QUOTE]

helooooł, ale kiedy JA zaczęłam jej szukać pomocy, to nie wiedziałam, że Yorija założyła wątek i że szuka pomocy,, przecież piszę wyraźnie chyba :roll:

Posted

wybacz, nie wiedziałam, ze od południa, bo byłam w pracy i nie miałam czasu wertować wątku :roll:

wklejam zdjęcia które wklejał Grzegorz bo ich nie było widać:

[IMG]http://s1170.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1348197&t=634255522187060479&id=387670416&vid=387670416[/IMG]

[IMG]http://s1170.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1349784&t=634255522664735453&id=387670418&vid=387670418[/IMG]

[IMG]http://s1170.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?k=1353958&t=634255522755948545&id=387670417&vid=387670417[/IMG]

Posted

[quote name='Asior']helooooł, ale kiedy JA zaczęłam jej szukać pomocy, to nie wiedziałam, że Yorija założyła wątek i że szuka pomocy,, przecież piszę wyraźnie chyba :roll:[/QUOTE]

a ja piszę niewyraźnie, że to prośba do ogółu na przyszłość? bo już dwie czy trzy strony minęły a wracamy do tematu, który Yorija wyjaśniła i od południa wiadomo, że sprawy biegły dwutorowo

Posted

[quote name='Asior']wybacz, nie wiedziałam, ze od południa, bo byłam w pracy i nie miałam czasu wertować wątku :roll:

[/QUOTE]
zwłaszcza, że post z wyjaśnieniem był jeden, centralnie między Twoim a moim ;)
ale rozumiem, też chodzę do pracy i nie miewam czasu.

Wracając do meritum, dobrze by było jak by była już ta 18-ta jutro a jeszcze lepiej - już po i coś byłoby wiadomo. Wróg znany jest o niebo lepszy od nieznanego, przynajmniej byłoby wiadomo co czeka psiczkę i jak dużą walizkę pieniedzy trzeba na to uzbierać ...

Posted

[quote name='Asior']a czy wiadomo czy samo "załatanie" czaszki spowoduje u niej lepszą koordynacje ??[/QUOTE]

problemy z koordynacja są najprawdopodobniej wynikiem urazu, którego doznała a nie istnienia samej "dziury". Tutaj ważniejszą sprawą jest czy jest to proces odwracalny, ewentualnie na ile sprawiający kłopot w dalszym życiu malutkiej. Z tym, że w neurologii wszystko jest możliwe i nikt nie da gwarancji na nic, ani na dobry efekt ani na fiasko (co jest pocieszające)

Posted

Dziewczyny z Poznania - POMOCY ciotce Maggiejan:placz::placz::placz::placz:
Dziś wpisała na wątku swoim,że potrącił ją samochód na pasach,nie jest w stanie wyjść z psem!!:placz::placz::placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/105116-Owczarek-Niemiecki-POTRZEBNY-LEK-lub-WSPARCIE-FINANSOWE[/URL]
Wpis ostatni z dzisiaj - jest podany tel.! Help dla ciotki i psa!!!!

Posted

[quote name='Tweety']problemy z koordynacja są najprawdopodobniej wynikiem urazu, którego doznała a nie istnienia samej "dziury". Tutaj ważniejszą sprawą jest czy jest to proces odwracalny, ewentualnie na ile sprawiający kłopot w dalszym życiu malutkiej. Z tym, że w neurologii wszystko jest możliwe i nikt nie da gwarancji na nic, ani na dobry efekt ani na fiasko (co jest pocieszające)[/QUOTE]

Załatanie czaszki załatwi to, że kolejne uderzenie nie trafi prosto w mózg. Jeżeli jej koordynacja się nie poprawi o 100% to będzie to jeszcze bardziej istotne bo taka nieskoordynowana sierotka może być bardziej podatna na urazy.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/196448-Dziura-w-czaszce-1-5-kg-suczka-na-łańcuchu-REZONANS-przełożono-na-jutro"][IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/tina_b.jpg[/IMG][/URL]

Banerek - nie śmiać się - mojej roboty - nie wszystkim dano zdolności graficzne

Posted

[quote name='Tweety']u nas też, jest 50 zł, dziękuję[/QUOTE]

To są te dwie od Wioli pięćdziesiatki :-) - bo zanim zdążyłam wysłać konto to jej się "znudziło" czekać i posłała na AFN-owe
super

może tak właśnie trzeba robić - wstawić kilka kont - jeszcze ze dwa-trzy innych zaprzyjaźnionych fundacji i ludzie będą na wszystkie wysyłali :-)
żeby żadne konto nie było "osierocone" :-)

coś czas zwolnił - dopiero 15:30 - do 18 a nie mówiąc o 20 jeszcze tyle czasu