Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wariatki:evil_lol: na szczescie ma biale, bo jak by mi takie rude albo kasztanowe wyrosly to lipa....:diabloti:

ale teraz moje sloneczko chore niestety:shake:

Posted

zatrucie, od niedzieli nie jadla i wymiotowala ale o dziwo po moim poscie zaczelo jej przechodzic:evil_lol: juz zjadla i jest lepiej:multi:

Ciekawe czy by sie Putkowi spodobała moja ruda zołza:cool3:

Posted

Ciekawe czy by sie Putkowi spodobała moja ruda zołza:cool3:[/QUOTE]
obawiam się, że aż za bardzo :loveu:dzisiaj poznał pewną amstaffkę, i bardzo mu się spodobało jak go na początku troszku sponiewierała :loveu:
ech wiem, że bardzo by mu się przydało towarzystwo ale jeszcze poczekam. Chociaż jak widzę ile jest psiaków do adopcji oj serce pęka :-(
Cieszymy się, że już lepiej całujemy niunie :loveu:

Posted

moja lubi byc na gorze ...to jest dominowac:diabloti: wiec jak Putek lubi poniewierke to by sie dogadały bo moje toto poniewiera wszystko dokola co jest wieksze od niej:evil_lol:

Posted

[quote name='chita']moja lubi byc na gorze ...
Putin to jest facet z klasą nie wnika w jej preferencje :eviltong:
Dzisiaj się upewniłam, że on nie był dobrze traktowany jest już ponad dwa miesiące i nadal na jakieś nagłe ruchy reaguje prawie paniką:-(. Doopa pod siebie czołga się po ziemi jakby zaraz miał dostać nie wiem jakie manto :-(. Jest bardzo niepewny siebie i taki czasem zagubiony :-(. Cały czas nad tym pracuje, pozytywnymi metodami ale chyba długa droga przed nami w tym temacie.

Posted

Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek [B]przerażonego psiego dzieciaka, który ma czas tylko do niedzieli![/B] Jeżeli do tego czasu nie zostanie zabrany ze schroniska, [B]na resztę życia wyląduje na łańcuchu[/B] :placz: Ma miejsce w hotelu, ale prawie nie ma deklaracji, a ja nie będę w stanie go zabrać, jeśli nie będzie miał chociaż połowy miesięcznej deklaracji :placz: Wątek Dinga: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200414[/url]

Posted

[quote name='modliszka84']haha obraz nędzy i rozpaczy :D

Sowillo - mogę wrzucić jakieś wasze zdjęcia na strone schroniska do działu Już w domu?[/QUOTE]
oczywiście będzie nam bardzo miło :loveu: tylko weź takie lepsiejsze, bo te z komórki to marnota :shake:

Posted

[quote name='baster i lusi']he he a czemu to nie lubimy myć łapek?Moje nie lubią kąpieli ,więc robię tak najpierw psy a zaraz ja bo cała jestem mokra[/QUOTE]
Tak do końca nie mogę zrozumieć o co chodzi z tymi łapkami ...ma na nich jakieś blizy i bardzo nie lubi jak się je myje, dotyka. Obcinam pazury bez problemu ale jak tylko się zbliżam to ogon pod tyłek i widać, że się boi i to bardzo :-(. Jest kilka takich rzeczy gdzie z beztroskiego szczęsliwego psa nagle wpada w strach, panike i jakby mógł schowałby się w najdalszy kąt...:-(. Wolę nie wiedzieć czemu tak jest...

Posted

nigdy sie juz nie dowiemy:-( mina przy łapkach tez cudowna :loveu:ale za to taaaki usmiech wynagradza wszystko:loveu:
[url]http://i51.tinypic.com/2ahb7vc.jpg[/url]

piekna fotka, cudownie sie usmiecha, teraz to sie bede domagac takich co dzien:eviltong:

Posted

Jak tylko pojedziemy na działeczke to całą wiosnę i lato będzie full wypas jeśli chodzi o zdjęcia :cool1:. Ale i w ten weekend postaram się cosik pstryknąć jeśli pogoda nas nie wkurzy :cool3:. może nawet jutro na święcie babci, bo jadę z Putkiem oczywiście :loveu: