Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dzisiaj byłyśmy na kontroli. wszystko ladnie się goi, zdjęcie szwów w przyszły poniedziałek :)
czuje się też coraz lepiej. dzisiaj miała ochote popędzić gołębia, który za blisko podszedł :diabloti:

Posted

[quote name='puchu']dzisiaj miała sterylke. ciesze się, że już jest po, ale szkoda mi biedaczyska :sad:[/quote]

ojej,wiem co przechodzicie! ale spuper że,to za wami,bo ja ze swoją Perełką to dwa lata się decydowałam,wkońcu poszliśmy jak miała już trzy latka :shake: :lol:

Wszystkiego najlepsiego!! i Dużo ZDRóWECZKA DLA ARII :bday: :BIG: :popcorn: :new-bday:

Posted

u nas to był prawie że spontan. poszłyśmy na odrobaczanie i przy okazji się spytałyśmy, czy nasz wet robi sterylki i tak jakoś wyszło, że po tygodniu od rozmowy Aria jest już po

i bardzo dziękujemy za życzonka :)

Posted

[quote name='puchu']u nas to był prawie że spontan. poszłyśmy na odrobaczanie i przy okazji się spytałyśmy, czy nasz wet robi sterylki i tak jakoś wyszło, że po tygodniu od rozmowy Aria jest już po

i bardzo dziękujemy za życzonka :)[/quote]
A ja decyduje się już lata...

Posted

Że Aria będzie po sterylce, to było pewne. A decyzja taka szybka, też dlatego, że w większści ma psich kumpli. Męczyła by się i ona i my. i jeszcze sprzyjające warunki pogodow - nie za mokro, nie za ciepło

Posted

[quote name='puchu']Że Aria będzie po sterylce, to było pewne. A decyzja taka szybka, też dlatego, że w większści ma psich kumpli. Męczyła by się i ona i my. i jeszcze sprzyjające warunki pogodow - nie za mokro, nie za ciepło[/quote]
Ja się boje, że coś może pójść nie tak.. i jakby coś się jej stało to bym umarła - nie pozbierałabym się...

Posted

też się bałam, ale mamy naprawde dobrego weta i Aria jest tam lubiana ;) po za tym wyniki badań były dobre

oj, jak Aria nie lubi kubraczka :shake: siedzi obrażona pod stołem, a kiedy zdejmujemy kubraczek odrazyu inny pies. dzisiaj miała ochote pogonić gołębie i znowu nie zawsze reaguje na polecenia - wraca do formy ;)

Posted

przesliczne fotki modelka pierwsza klasa (juz zaq chwile znów będzie w formie)

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images1.fotosik.pl/263/c26e9af9eb6d84f2.jpg[/IMG][/URL]

[LEFT]chyba kojarzę ten park raz słownie raz tam byłam wogóle Wawa ma cudowne parki :cool3:
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Moja Chili też jest po sterylizacji :) Sunie bardzo szybko dochodzą do siebie - moja już na drugi dzień szalała i nie wiedziałam jak jej wytłumaczyć, że nie powinna jeszcze skakać po meblach hihi
A jak szew Arii, ładnie się goi?

Posted

bardzo ładnie. nawet wet pochwalił :)
wszystko byłoby normalnie, gdyby nie trzeba było nosić tego wstrętnego kubraczka. najpierw demonstracjnie uwalała się pod stołem na posłanku ( w końcu je uznała!), a teraz po zalożeniu nie rusza się z miejsca :shake:

Posted

właśnie lezy na łóżku i złowrogo łypie :shocked!:;)

[b]Patka[/b] witam i dziękuje :)
czyli moja dziura zwana ursusowem nie jest taką dziurą :multi:

Posted

zdjęcie szwów w przyszły poniedziałek. naszczęście zaczyna się do niego trochę przekonywać - już nie leży cały czas pod stołem

teraz trzeb jeszce tylko przywołać do porządku rodzinke, żeby jej nie dokarmiali i nie rozpuszczali jeszcze bardziej [img]http://yelims3.free.fr/Grrrrrrrrrrrr/Grrrr29.gif[/img]

i się jeszcze pochwale. Damulec nie jest już wrogiem :multi: może wejść w miski a Aria nawet nie warknie, tylko żarcie znika w tempie błyskawicznym ;) :evil_lol: coraz częściej przychodzi na komende :multi: dzisiaj mama chciała ją złapać, a ja tylko gwizdnełam i pies obok mnie :multi: siad, hop, daj łape, proś mamy opanowane. jeszcze trochę trzeba popracować nad waruj i stój. zostań zaczne ją uczyć jak będę dłużej w domku - dziadkowie dbają, że by pies nie siedział sam :shake: (mieszkamy drzwi w drzwi).

jak wytłumaczyć rodzince, żeby nie dokarmiali jej przy każdej okazji? dzięki takiemu zachowaniu mamy sępa, który pojawia się na zamknięcie/otwarcie lodówki, a własną miske omija szerokim łukiem :shake:

zastanawiam się, czy nie zacząć na wiosne trenować z Arią agility. zobaczymy jak się maturki ułożą ;)

Posted

To życzymy powrotu do zdrowia :) Oj agility fajna rzecz, też bym chciała z Nudlem potrenować, ale u mnie kiepsko z czasem, więc narazie bawimy się tylko w tropienie różnych rzeczy (tak bardzo amatorsko ;) )

Posted

dzisiaj dostała głupawki w parku [img]http://yelims.free.fr/IPB/Invision-Board-France-537.gif[/img] biwgała wokół mamy i babci na pełnym pędzie, obszczekała jakiegoś wiczura i była bardzo happy ==' tylko ten kubraczek...

z tropieniem nie idzie jej najlepiej. próbowała jeą nauczyć, ale nie za bardzo jej to pasuje, ale skakac uwielba :) jak ostatnio przecodziłyśmy obok tych barierek co widnieją na zdjęciu, próbowała skakać, ale nie dali :sad:

Posted

[quote name='puchu']jutro zdjęcie szwów i psisko może szaleć do woli :)
a tak w ogóle to ma chyba jeszcze więcej energi niż przed zabiegiem...[/quote] Bardzo dużo suczek tak odżywa... Mojej qmpeli beagielka zrobiła siębardziej zabawowa od swoejej córki;)

Posted

jaka była radocha jak skakac pozwolili :multi: wyszalała sie wczoraj z Filipem i Bazylem, wróciła do domku i odrazu zasneła. w końcu zmęczyłam psisko :evil_lol:

btw. wiesz, [B]barbara.h[/B], że Ci się duszek w galeri zalągł? :cool3: ;)