Jump to content
Dogomania

KORTOWO(Olsztyn) ORTOPEDA polecany?dot problemu w stawie kolanowym

Recommended Posts

Posted

witam
Zadalam juz pytanie w dziale "weterynarze" ale widze teraz ze jest malo uczeszczany.

Czy ktos z was moze polecic ortopedę z Olsztyna,który prawidłowo zdiagnozował i leczył zerwanie/naderwanie wiezadła kolanowego lub podobne kontuzje u psa?? Nie jestem specjalistą ale wydaje mi sie ,że da sie takie rzeczy potwierdzic lub wykluczyc metodą skuteczniejszą i szybszą niz "to moze damy xxx i zobaczymy jak nie pomoze bedziemy dalej myslec co by to mogło być" a niestety taką stosuje wiekszosc weterynarzy.

Bardzo licze na Wasza pomoc!

Posted

Jeśli masz prześwietlenie to możesz sprubować wysłać je do jakiegoś dobrego ortopedy w innym mieście w ramach konsultacji. Wiem że wielu lekarzy nie odmawia takich konsultacji. Ja mogę ci polecić lekarza ortopedę z Warszawy który uratował mojego psiaka przed kalectwem. Jest to Igor Bissenik. Specjalista ortopeda. Jak jeżdziłam do niego to w poczekalni byli ludzie z całej polski. To świadczy że jest dobrym specjalistom. Powodzenia.

Posted

mam prześwietlenie-widać leciutkie przesunięcie kości. Narazie jestem dobrej myśli, Fazi z metacamu przeszedł na tablety przeciwbólowe i póki co zero kulawizny. Nasz wet twierdzi, że gdyby to było zerwanie to by i tak utykał. odstawimy leki i zobaczymy. Mam nadzieje, że to było tylko naciągnięcie i moja panika.

A o bisseniku dużo dobrego słyszałam, zresztą większość fachowych art na temat tych więzadeł jakie znalazłam-były jego autorstwa.

Dzięki za odpowiedź!

Posted

Ufff alarm odwołany. Na szczęście Fazi już 5ty dzień bez żadnych leków-i nic nie kuleje:)) Nie wiem, może to w takim razie było tylko naciągnięcie (test szufladkowy pozytywny, chociaż wet mówił że mało tego luzu jest w stawie).. W każdym razie dzięki za odpowiedzi i pomoc.

• 3 weeks later...
Posted

ale polecam Ci suplementacje na stawy i więzadła skoro był juz jeden alarm ...
ja operowaałam więzadło właśnie w Olsztynie w klinice przy uniwerku [url]http://www.uwm.edu.pl/wmw/poli/[/url] b. dobre rezultaty