Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

[quote name='li1']Komputer sam sie zamyka co chwile, nie moge nawet oczyszcic skrzynki. Nieraz nie zdaze wyslac postu i diabli mnie biora bo rozpisuje sie i potem nici z calego wpisu. Ew. jak mozesz to pisz na
[EMAIL="hunddogpies@gmail.com"]hunddogpies@gmail.com[/EMAIL][/QUOTE]
Wysłalam......dzieki.:lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wyslalam 5 dych dla Dotka. I pierwszy raz skladam takie oswiadczenie, ze gdybym mogla zapewnic temu cudownemu psu lepsze warunki, zabralabym go do siebie.

Posted

[quote name='li1']A ja wyslalam 5 dych dla Dotka. I pierwszy raz skladam takie oswiadczenie, ze gdybym mogla zapewnic temu cudownemu psu lepsze warunki, zabralabym go do siebie.[/QUOTE]
Doduś pieknie dziekuje kochanej cioteczce:multi:a nasz książe jest rzeczywiście cudowny:loveu:

Posted

Kapitalny filmik :loveu: Maluszek przeuroczy i nasz Dodus tez :loveu: Haha,jaki opiekunczy :razz:
No i oczywiscie w kuchni nasz pasibrzuch - odjazdowy mis :multi:

Posted

A no pewnie,że w kuchni. :lol: Tu Dodusiowi zawsze coś "skapnie", a to szyneczka, a to paróweczka... (np gdy daję jeść kotkom). Dodek wcina teraz jako przegrychę uszy królicze (ma szlaban nieodwołalny na denta-stixy). Przyszła dziś karma - też Nutra tyle, że z jagnięciną dla wrażliwców.
Sauron jest zafascynowany Dodkiem, taka miłość "od pierwszego wejrzenia". Początkowo Dodek zmykał, gdy mały go zaczepiał, podgryzał. Teraz Doduś oswoił się ze szkrabem, pozwala mu na więcej, co nie znaczy,że na wszystko. Jak mały przesadzi, to Doduś warknie i Sauri zaprzestaje harców. Doducha go wychowuje :loveu:

Posted

Bea :lol: Moja sznupa - olsztynska Neris matkowala Niunce/ malizna z Olawy/. ktora zatrzymala sie u nas na troszke dluzej niz na jedna chwilke ;):loveu:
Pozwalala i pozwala na wiele, ale wyznacza granice, no zupelnie jak kochany Dodus Sauronowi :loveu: Godzinami mozna ogladac i nigdy dosc :lol:
Dodusiowi musimy poszukac panci kucharki, bo jednak kuchnia to jego rewiry :evil_lol::lol:

Posted

Doducha był dzisiaj u weta. Uchole nie chcą się goić:shake:, wet podejrzewa, że w lewym uszku może być ciało obce ( pojawiła się ropa przy czyszczeniu ) żeby zobaczyć co jest w uszach będzie trzeba Dodusiowi podać "głupiego jasia". Podał mu lek p/zapalny i antybiotyk, wyczyścił uchmanta i wlał do nich lekarstwo ( nie zapamiętałam nazwy ). W czwartek następna wizyta. Koszt dzisiejszej wizyty- 30 zł.

Posted

Z wyleczeniem uchocow zawsze pod gorke ale miejmy nadzieje, ze bedzie Oki.

Ciotki, zycze Wam wszystkim [SIZE=4][COLOR=green]Spokojnych, Zdrowych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia :lol: [/COLOR][/SIZE]
Do kolejnego spotkania juz po :multi:

Posted

Dziekujemy dusje:lol:wracaj do nas szybciutko.
Dla Ciebie...

:tree1:
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych
prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy
Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

:tree1:

Posted

[B][COLOR=darkolivegreen]Zdrowych,pogodnych pełnych miłości Swiat życzę wszystkim,a tobie Dodusiu tego jedynego domku na zawsze.:x-mas::tree1::x-mas:[/COLOR][/B]

Posted

Kochani,
zycze Wam tradycyjnie Swiat dostatnich, milych i radosnych. Obyscie spedzali je tak, jak kazde z Was sobie zyczy. Jesli preferujecie zimowe spacery - oby pogoda Wam dopisala, jesli wolicie przytulne popoludnia - oby w Waszym domu nie zabraklo ciepla, sympatycznej atmosfery i dobrego zarciuszka:) ALE bez wzgledu na to jak i gdzie spedzicie te Swieta - zycze Wam, abyscie spedzali je w gronie tych, ktorzy sa Wam bliscy, ktorych lubicie i przez ktorych jestescie lubiani i aby wigilijne dzielenie sie oplatkiem bylo szczere i z serca:)
Niech Nowy Rok przyniesie Wam same dobre chwile i da sile na wypadek momentow zwatpienia. Niechze spelnia sie w nim wszystkie Wasze plany i postanowienia i oby przyniosl Wam jak najwiecej radosci

Posted

Jesteśmy, jesteśmy i mamy się całkiem dobrze:lol:.
Doducha troszkę przytył, ulubionym miejscem jest oczywiście kuchnia ( najważniejszym lodówka:evil_lol: )
Dodula przy Sauronie zrobił się aktywniejszy- bawi się piłeczką, jak mu ją rzucam to biegnie za nią i mi ją przynosi, podgryza małego, pozwala małemu "prawie na wszystko"jak ma dość zabawy z chomikiem to warknie i ma spokój:lol:.
Jeżdzimy co drugi dzień do weta i walczymy z chorymi ucholami:shake:.
Koszt wizyty 23.12- 40 zł., koszt wizyty 27.12- 50zł ,wykupienie leków (Rovamycine, Metronidazol )- 32,50 zł.Dzisiaj następna wizyta i mam nadzieję, że już ostatnia.
Rachunki wkleję póżniej.
Cioteczko Kava wpłata- 77zł. na DT (25.12-25.01 ) doszła.

Posted

kochane cioteczki to pieknie slyszec, ze Dodi tak wspaniale sie ma i rozwija.
Towarzystwo mlodziezy zdaje sie na starsze semestry dobrze wplywac. u mnie w domu Anton odmlodnial odkad Wolle u nas zamieszkal. Jest to dla niego co prawda wezwaniem losu, ale robi co moze. po ostatniej "wycieczce" odpoczywa lezac pod piecem.

Moge sobie pozwolic zaprosic was na watek Nutki?,
istotki, ktora bezpardonowo ukradla moje serce.... chcialbym jej pomoc znalesc dobry domek....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199086-Nutka-piękna-mądra...-niepełnosprawna-sunia.-Czy-znajdzie-dom?p=16007841&posted=1#post16007841[/url]
zajrzyjcie, macie duzo doswiadczenia i moze cos poradzicie
takie skrzywdzone bidule nie pozwalaja mi spokojnie spac.....

Posted

Witajcie dziewczyny, witaj Dodusiu :loveu:

[COLOR=indigo][B]W NADCHODZACYM NOWYM ROKU 2011 ZYCZE NASZEMU MISIACZKOWI ZNALEZIENIA WSPANIALEGO DOMKU I KOCHAJACYCH LUDZI.[/B][/COLOR]
[COLOR=#4b0082][B]NIECH SPELNIA SIE DODUSIOWE MARZENIA I NIECH ZAWSZE BEDZIE SZCZESLIWYM PSIAKIEM Z PELNYM BRZUSZKIEM I USMIECHNIETYM PYCHOLKIEM :multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

[COLOR=#4b0082][B]DZIEWCZYNY, ZYCZE WAM SPELNIENIA MARZEN I SZCZESCIA. TYM, KTORE MAJA ZAMIAR SCHUDNAC - SCHUDNIECIA, TYM, KTORE RZUCAJA PALENIE - RZUCENIA, TYM, KTORE MARZA O ZNALEZIENIU FAJNEGO PSIOLUBNEGO FACETA - ZNALEZIENIA, TYM, KTORE JUZ MAJA TAKIEGO , ALE NIECO NA NIE BEZDOMNIAKOM - ZREFORMOWANIA I USTAWIENIA NA WLASCIWYM MIEJSCU :evil_lol:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#4b0082]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! NADZIEI I WIARY![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='rita60']Witaj dusje,chyba już zostaniesz z nami na Sylwestra:cool3:[/QUOTE]

Ty tez???? :crazyeye: Na dogo????? zamiast balu i odjazdowej kiecki? :evil_lol::lol: Super :multi: Bawmy sie az do rana :loveu::multi: Bedzie wesolo, wlasnie opracowuje scenario i rezyserie noworocznego show dla grzecznych dziewczynek ;):evil_lol::multi:
Wyjsc gdziekolwiek nie mozna - psiaki juz przerazone i glupawa od fajerwerkow. Moja nadmorska gdynska Zaba vel Tosienka ma bardziej wylupiaste oczyska niz dotychczas, a przeciez to taka dzielna sunia :roll: Zglosze reklamacje do Ciapkowa.....personalnie do Brazowej.... kilka lat temu wcisneli mi trefny towar :evil_lol:

Posted

kochane ciotunie,
pyjama moja juz pieknie ulozona lezy i czeka.... ja niestety nie moge zbyt dlugo balowac, bo rano do pracy....
zycze wam kochane super humorkow i super zabawy.....
Dodi i towarzystwo mam nadzieje nie beda zbyt burzliwie przezywac sylwestrowego szalenstwa.... moje dostana co trzeba, zeby spaly spokojnie... tylko Skowronia nie moze nic dostac, ale przy jej sluchu ... moze nie bedzie tak zle.
zycze wam wszystkim zdrowka i duzo, duzo sukcesow oraz samych dobrych, pogdnych dni....
Prosit Nowy Rok