Jump to content
Dogomania

Dodek-terier walijski czeka na ten jedyny domek na zawsze. Za TM!

Recommended Posts

Posted

Cos nie ma szczescia ten nasz Dodus :shake: Nie martwmy sie jednak, co sie odwlecze....:cool3:
Chlopak na schwal, te pare lat wiecej, ehhh co to za wiek, zaden! Ulozony, wie czego chce a chce niewiele :loveu: przytulasty i slicznosciowy, tyle ze ludzie jakies slepe, ale liczmy na tych z dobrym wzrokiem lub z dobrze dobranymi szklami :evil_lol:

Rita, piszesz ze jest allegro, ale gdzie? Ja proponowalam z tekstem Majqi i w dobrej szacie graficznej z nowymi fotami. Warto :multi:
Kava :lol: fajnie, ze jestes a juz sie martwilam, ze cus tam

Dode, skacz chlopaku, a noz Cie ktos wypatrzy :loveu:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KateBono']Cioteczki dzwoniła pani ze Zgorzelca zainteresowana Dodusiem - opowiedziałam o nim i pani powiedziała, że się zastanowi i będzie z nami w kontakcie.[/QUOTE]

Oby dobra pani i z odpowiedzia na TAK. Trzymam kciuki za naszego Dodusia :multi:

Posted

dziewczyneczki aby tylko nie zapeszyc..... z ta pania z Zgorzelca....

ale bylo by fajnie, maly nie musialby daleko jechac....

choc pewnie bedzie mu ciezko, po TAKIM BAJKOWYM domku i WSPANIALYCH MAMUSIACH je opuscic.

... eh zycie...

pozdrawiam takze od moich myszolapow....

Posted

Gdzieś tam jest domek Doduchny.. tylko jeszcze Dodusi nie wypatrzył... Doduchna potrzebuje duuużo ogłoszeń. Staram się mu robić ogłoszenia, ale trochę mi brakuje czasu.

Dodek wcina ostatnio z ochotą marchewkę ugotowaną w wywarze z kurczaka (kurczaka też wcina, ale że ta marchewa mu tak zasmakuje, to się nie spodziewałam). Kupiłyśmy mu też denta-stixy ,bo te psie patyczki są trochę za twarde jednak.
Jutro pojedziemy na kontrolę usząt.

Posted

pomocy, jestesmy zasypani po czubek nosa, ze wsi nie da sie wyjechac.....

filmik naturalnie widzialam, Dodi jest naprawde wyjatkowym pieskiem.... ten kto go przyjmnie bedzie mial skarba w domu

mnie mecza moje dwa mysliwce, szczegolnie teraz w tych sniegach.... im oczywiscie w to graj....
tylko sunia , kochana i ustatkowana biega zawsze przy mnie .....
trzymajcie sie wszysca razem.... oby do odwilzy....

Posted

[quote name='Kava']pomocy, jestesmy zasypani po czubek nosa, ze wsi nie da sie wyjechac.....

filmik naturalnie widzialam, Dodi jest naprawde wyjatkowym pieskiem.... ten kto go przyjmnie bedzie mial skarba w domu

mnie mecza moje dwa mysliwce, szczegolnie teraz w tych sniegach.... im oczywiscie w to graj....
tylko sunia , kochana i ustatkowana biega zawsze przy mnie .....
trzymajcie sie wszysca razem.... oby do odwilzy....[/QUOTE]

Ja tez w sniegu po pas i przyszlo machac lopata :razz:

Masz racje Kava :lol: Dodunio wyjatkowy i taki dostojny :loveu:

Posted

[quote name='li1']Na jakie konto wplacic pare groszy dla Dodka ?[/QUOTE]
Rita prowadzi finanse Dodusia.
Wczoraj byliśmy z Dodusiem u weta na kontroli uchmantek. Oprócz tego chłopak zaczął nam się drapać - dostawał codziennie Dentastix, żeby czyścił sobie zębole - no i wystąpiła alergia na ten gryzak:shake:
Uchmantka zostały wyczyszczone, zakroplone lekarstwem, dostał też zastrzyk p/świądowy. We wtorek -kontrola. Zapłaciłyśmy 30 zł.
Dodula zaczął się bawić maskotkami:lol:, rozwala posłanie, najlepiej wychodzi mu "rozbieranie" podszewki od podusi:evil_lol:.
Z Dodusia jest dobry wujaszek- pozwala Sauronkowi na wszystko a maluch to wykorzystuje podgryza wujaszka, ciągnie za uchmanta i ogonek, gryzie mu niedotykalskie łapki, a Doduś znosi to ze stoickim spokojem.

Posted

witajcie

my dajemy na czyszczenie zeboli od czasu do czasu porzadne naturalne kosciki ( prawdziwe) , moze to bylaby alternatywa dla Dodiego?
nie ma w nich zadnych skladow na ktore pies moglby algergicznie reagowac.
sorry, nie chce sie mieszac, ale on dostaje tyle roznych srodkow, ze moze organizm zaczyna powoli sie bronic....
taki sloneczny charakterek, taki wujcio kochany ..
a jak reaguje na te masy sniegu?????

nasze sa w 7 raju
podrawiam cieplutko

Posted

Doduś naturalnych kości nie chce jeść ( może, że nie ma wszystkich zęboli ) , a co do środków różnych to jakie by to miały być - leki?
Zamówiłyśmy specjalną karmę powinna byc w poniedziałek ( NN z jagnięciną i ryżem ) a dzisiaj odbieram suszone uszka królicze ( nie są taki twarde ), mam nadzieję ,że chłopakowi zasmakują.
Dodula uwielbia hasać po śniegu ale nie długo bo łapki marzną.

Posted

Komputer sam sie zamyka co chwile, nie moge nawet oczyszcic skrzynki. Nieraz nie zdaze wyslac postu i diabli mnie biora bo rozpisuje sie i potem nici z calego wpisu. Ew. jak mozesz to pisz na
[EMAIL="hunddogpies@gmail.com"]hunddogpies@gmail.com[/EMAIL]

Posted

Cudny filmik:loveu:tylko dziewczyny uważajcie,bo ta słodka glizdeczka zagryzie Dodusia,albo co najmniej pozbawi go wąsów i uszka:evil_lol::p
Dodek rewelacyjny w roli cierpliwego wujaszka a malizna,jak malizna tylko calować:loveu: