dusje Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Cos nie ma szczescia ten nasz Dodus :shake: Nie martwmy sie jednak, co sie odwlecze....:cool3: Chlopak na schwal, te pare lat wiecej, ehhh co to za wiek, zaden! Ulozony, wie czego chce a chce niewiele :loveu: przytulasty i slicznosciowy, tyle ze ludzie jakies slepe, ale liczmy na tych z dobrym wzrokiem lub z dobrze dobranymi szklami :evil_lol: Rita, piszesz ze jest allegro, ale gdzie? Ja proponowalam z tekstem Majqi i w dobrej szacie graficznej z nowymi fotami. Warto :multi: Kava :lol: fajnie, ze jestes a juz sie martwilam, ze cus tam Dode, skacz chlopaku, a noz Cie ktos wypatrzy :loveu: Quote
KateBono Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Cioteczki dzwoniła pani ze Zgorzelca zainteresowana Dodusiem - opowiedziałam o nim i pani powiedziała, że się zastanowi i będzie z nami w kontakcie. Quote
dusje Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='KateBono']Cioteczki dzwoniła pani ze Zgorzelca zainteresowana Dodusiem - opowiedziałam o nim i pani powiedziała, że się zastanowi i będzie z nami w kontakcie.[/QUOTE] Oby dobra pani i z odpowiedzia na TAK. Trzymam kciuki za naszego Dodusia :multi: Quote
rita60 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Ja też,ja też trzymam:multi:może coś wreszcie ruszy..... Quote
KateBono Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Witam cioteczki. Rita - wpłata doszła za DT 50 zł. Quote
Kava Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dziewczyneczki aby tylko nie zapeszyc..... z ta pania z Zgorzelca.... ale bylo by fajnie, maly nie musialby daleko jechac.... choc pewnie bedzie mu ciezko, po TAKIM BAJKOWYM domku i WSPANIALYCH MAMUSIACH je opuscic. ... eh zycie... pozdrawiam takze od moich myszolapow.... Quote
rita60 Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Też bym chciała,żeby Dodek miał swój domek..... Quote
BeaBono Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Gdzieś tam jest domek Doduchny.. tylko jeszcze Dodusi nie wypatrzył... Doduchna potrzebuje duuużo ogłoszeń. Staram się mu robić ogłoszenia, ale trochę mi brakuje czasu. Dodek wcina ostatnio z ochotą marchewkę ugotowaną w wywarze z kurczaka (kurczaka też wcina, ale że ta marchewa mu tak zasmakuje, to się nie spodziewałam). Kupiłyśmy mu też denta-stixy ,bo te psie patyczki są trochę za twarde jednak. Jutro pojedziemy na kontrolę usząt. Quote
rita60 Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Witaj Dodusiu z samego rana.........miłego dnia wszystkim. Quote
dusje Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ciotki spia :lol: a my sobie z Dodusiem pojdziemy na sama gore. Spij i ty dobrze, slodziaku :loveu: Do juterka :lol: Quote
dusje Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Po poludniu tez idziemy na najwyzszy szczyt, a kto nie byl na watku Saurona, ten przegapil super filmiki z maluszkiem i naszego Dodusia w tle :loveu::lol: Quote
rita60 Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Witam,widziałam cioteczko,widziałam słodkiego chomiczka i naszego terierka:lol: Quote
Kava Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 pomocy, jestesmy zasypani po czubek nosa, ze wsi nie da sie wyjechac..... filmik naturalnie widzialam, Dodi jest naprawde wyjatkowym pieskiem.... ten kto go przyjmnie bedzie mial skarba w domu mnie mecza moje dwa mysliwce, szczegolnie teraz w tych sniegach.... im oczywiscie w to graj.... tylko sunia , kochana i ustatkowana biega zawsze przy mnie ..... trzymajcie sie wszysca razem.... oby do odwilzy.... Quote
dusje Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Kava']pomocy, jestesmy zasypani po czubek nosa, ze wsi nie da sie wyjechac..... filmik naturalnie widzialam, Dodi jest naprawde wyjatkowym pieskiem.... ten kto go przyjmnie bedzie mial skarba w domu mnie mecza moje dwa mysliwce, szczegolnie teraz w tych sniegach.... im oczywiscie w to graj.... tylko sunia , kochana i ustatkowana biega zawsze przy mnie ..... trzymajcie sie wszysca razem.... oby do odwilzy....[/QUOTE] Ja tez w sniegu po pas i przyszlo machac lopata :razz: Masz racje Kava :lol: Dodunio wyjatkowy i taki dostojny :loveu: Quote
dusje Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dodusku :loveu: ludziska zaganiane przed Swietami. Pozniej jeszcze Sylwestrowe balety i moze w Nowym Roczku ktos cie wypatrzy, slodziaku :loveu: Quote
rita60 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Witaj malenki,witajcie cioteczki:loveu:ja w szaleństwie sprzątania,ale musialam wpaść do was:lol: Quote
What May NN Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dodek to naprawdę super psiak - jak ostatnio byłam w odwiedzinach u Kate i Bea to domagał się głaskania non stop - taka przytulanka z niego :-) Quote
li1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Na jakie konto wplacic pare groszy dla Dodka ? Quote
KateBono Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='li1']Na jakie konto wplacic pare groszy dla Dodka ?[/QUOTE] Rita prowadzi finanse Dodusia. Wczoraj byliśmy z Dodusiem u weta na kontroli uchmantek. Oprócz tego chłopak zaczął nam się drapać - dostawał codziennie Dentastix, żeby czyścił sobie zębole - no i wystąpiła alergia na ten gryzak:shake: Uchmantka zostały wyczyszczone, zakroplone lekarstwem, dostał też zastrzyk p/świądowy. We wtorek -kontrola. Zapłaciłyśmy 30 zł. Dodula zaczął się bawić maskotkami:lol:, rozwala posłanie, najlepiej wychodzi mu "rozbieranie" podszewki od podusi:evil_lol:. Z Dodusia jest dobry wujaszek- pozwala Sauronkowi na wszystko a maluch to wykorzystuje podgryza wujaszka, ciągnie za uchmanta i ogonek, gryzie mu niedotykalskie łapki, a Doduś znosi to ze stoickim spokojem. Quote
Kava Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 witajcie my dajemy na czyszczenie zeboli od czasu do czasu porzadne naturalne kosciki ( prawdziwe) , moze to bylaby alternatywa dla Dodiego? nie ma w nich zadnych skladow na ktore pies moglby algergicznie reagowac. sorry, nie chce sie mieszac, ale on dostaje tyle roznych srodkow, ze moze organizm zaczyna powoli sie bronic.... taki sloneczny charakterek, taki wujcio kochany .. a jak reaguje na te masy sniegu????? nasze sa w 7 raju podrawiam cieplutko Quote
KateBono Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Doduś naturalnych kości nie chce jeść ( może, że nie ma wszystkich zęboli ) , a co do środków różnych to jakie by to miały być - leki? Zamówiłyśmy specjalną karmę powinna byc w poniedziałek ( NN z jagnięciną i ryżem ) a dzisiaj odbieram suszone uszka królicze ( nie są taki twarde ), mam nadzieję ,że chłopakowi zasmakują. Dodula uwielbia hasać po śniegu ale nie długo bo łapki marzną. Quote
rita60 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='li1']Na jakie konto wplacic pare groszy dla Dodka ?[/QUOTE] Nie moge wysłac PW,masz pełna skrzynke. Quote
li1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Komputer sam sie zamyka co chwile, nie moge nawet oczyszcic skrzynki. Nieraz nie zdaze wyslac postu i diabli mnie biora bo rozpisuje sie i potem nici z calego wpisu. Ew. jak mozesz to pisz na [EMAIL="hunddogpies@gmail.com"]hunddogpies@gmail.com[/EMAIL] Quote
KateBono Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Doduś i mała glizda :loveu: [video=youtube;mlgg_Ltem8w]http://www.youtube.com/watch?v=mlgg_Ltem8w[/video] Quote
rita60 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Cudny filmik:loveu:tylko dziewczyny uważajcie,bo ta słodka glizdeczka zagryzie Dodusia,albo co najmniej pozbawi go wąsów i uszka:evil_lol::p Dodek rewelacyjny w roli cierpliwego wujaszka a malizna,jak malizna tylko calować:loveu: Quote
Recommended Posts