Trapa Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [B]Azir[/B] zapraszamy bardzo serdecznie im nas więcej tym lepiej. A od strony organizatorów chcę powiedzieć, że następne zawody postaramy się zorganizować tak samo jak te. Quote
Lulla Luck Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A znalazł ktoś, gdzieś, kiedyś jakieś zdjecia?:cool3: Quote
Guest Mrzewinska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No i nie jest tak zle z nami - przy dokladnym sedziowaniu z 21 psow startujacych w zerowce az 11 otrzymalo ocene doskonala od wymagajacego sedziego. Laluna, jesli spotkamy sie za rok w Rzeszowie, to odwrocimy za zgoda organizatorow (na pewno to przeczytaja zaraz) kolejnosc w ringu Dziecko i pies. Najpierw jak ostatnio pokazesz na swojej psicy i sterowanym dziecięciu jakie minimum umiejetnosci prowdzenia psa musi wykazac dziecię, a dopiero potem beda wchodzic dzieciaki zgloszone do konkursu, prosze organizatorow o zroznicowanie nagrod!!! Nagroda pocieszenia - jeden lizak czy batonik dla kazdego dzieciaka, zeby ze zlosci nie skopalo psa, paczki dla najlepszych. Albo ja wejde z kalasznikowem....:diabloti: Zofia Quote
LALUNA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='Mrzewinska'] Laluna, jesli spotkamy sie za rok w Rzeszowie, to odwrocimy za zgoda organizatorow (na pewno to przeczytaja zaraz) kolejnosc w ringu Dziecko i pies. Najpierw jak ostatnio pokazesz na swojej psicy i sterowanym dziecięciu jakie minimum umiejetnosci prowdzenia psa musi wykazac dziecię, a dopiero potem beda wchodzic dzieciaki zgloszone do konkursu, prosze organizatorow o zroznicowanie nagrod!!! Nagroda pocieszenia - jeden lizak czy batonik dla kazdego dzieciaka, zeby ze zlosci nie skopalo psa, paczki dla najlepszych. Albo ja wejde z kalasznikowem....:diabloti: Zofia[/quote] :thumbs: :cool2: Konkurs konkursem ale faktycznie mógłby czegoś nauczyć taki dydaktyczny. Już sie zgłaszam do pomocy;) Quote
Recommended Posts