zadziorny Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No fajnie :roll:. Znowu postu nie widać :shake: :mad: :angryy:
zadziorny Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A na podglądzie widzę foty piesów [B]Raider`s Antania :crazyeye: [/B]:hmmmm:
bajadera Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Zadziorny, a teraz zgłasza, że wpisałeś post 12:40, a jego nie ma :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
niedzwiedzica Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Chyba zaczynam na własnej skózre odczuwac, co się dzieje i na co narzekacie, bo widze,że Zadziorny cos napisal, i Sirion,ale samych postów juz nie :diabloti: Fajnie , taka ciuciubabka :mad: pt " pojawiam, się i znikam" z przewaga "znikam " ;)
swallow Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No to czas na fotorelacje z Bydgoszczy :-) Fotki nędznej jakości, ale zawsze coś tam na nich widać Ares Psia Gracja - klasa posrednia: [IMG]http://i135.photobucket.com/albums/q148/ewacybulska/bydg_AT_ares.jpg[/IMG] Ariadna Ptasie Siedlisko - klasa otwarta [IMG]http://i135.photobucket.com/albums/q148/ewacybulska/bydg_AT_ariadna.jpg[/IMG] Virginia Kocia Łapka - klasa użytkowa - Najlepsza suka w rasie [IMG]http://i135.photobucket.com/albums/q148/ewacybulska/bydg_AT_virginia2.jpg[/IMG]
swallow Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wybór zwycięzcy rasy: [IMG]http://i135.photobucket.com/albums/q148/ewacybulska/bydg_AT_rasa.jpg[/IMG] Zwycięzca rasy - ELMO [IMG]http://i135.photobucket.com/albums/q148/ewacybulska/bydg_AT_elmoBOB.jpg[/IMG]
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Swallow kto ocenial Airedale ?? a czy NDSwR to nie jest z Bydgoszczy przypadkiem ?? Gratulacje dla wszyskitch wygranych na wystawach w Polsce i za grqanica :multi:
swallow Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Nitencja']Swallow kto ocenial Airedale ?? a czy NDSwR to nie jest z Bydgoszczy przypadkiem ?? [/quote] AT i WT oceniała A. Winiarska, a NSwR rzeczywiście jest z Bydgoszczy Ares Psia Gracja jest po Distinctivie i XYLIN Strzyzewskie Jeziora
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziekuje za info ....... matko boska a co to za hodowla te Strzyzewskie Jeziowa ?? :-o
swallow Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Nitencja - wiesz o tym samym pomyślałam, odkąd jeżdzę na wystawy nie przypominam sobie, żebym spotkała jakiegoś psa z tym przydomkiem
borsaf Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Strzyżewskie Jeziora to taka sama hodowla jak Lia, czyli Regona. Wspolnym mianownikiem jest Sasza czyli Distinctiv. Nie mam zwyczaju obgadywac nieobecnych, wiec nic wiecej nie dodam....cisza nad tym grobem...
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Borsaf to suczki sa po Saszy z tej hodowli ?? Maja moze oni jakis link na strone czy cus ?? :roll:
borsaf Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [B]Nitencja,[/B] nie suczki, Sasza jest ojcem tak Regona jak i Aresa, a matki-suki sa po całej Polsce w takich własnie mini, jednorazowych? hodowlach. Nie zdziwiłabym się gdyby matką Aresa z Primy była.
Minio Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='borsaf'][B]Nitencja,[/B] nie suczki, Sasza jest ojcem tak Regona jak i Aresa, a matki-suki sa po całej Polsce w takich własnie mini, jednorazowych? hodowlach. Nie zdziwiłabym się gdyby matką Aresa z Primy była.[/quote] oj nieładnie Borsaf
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Minio']oj nieładnie Borsaf[/quote] Minio , prosze , wytlumacz co tu nieladnie Borsaf napisala bo nie kumam . :crazyeye: BOrsaf podala fakty
Minio Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Nitencja']Minio , prosze , wytlumacz co tu nieladnie Borsaf napisala bo nie kumam . :crazyeye: BOrsaf podala fakty[/quote] Czasami te mini jednorazowe hodowle mają psy bardziej wartościowe niż hodowle w wieloletnim doświadczeniem. Znam kilka przykładów . Więc mysle , że to trochę nietrafiona opinia.
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Minio konkrety prosze;) JAKIE hodowle jednorazowe?? A hodowle z wieloletnim doswiadczeniem to jakie ?? Takie co maja duzo miotow czy dlugo istniejace ale nie maja kilku mitow w roku ??
gonpak Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja mam suczkę z hodowli gdzie były tylko dwa mioty i [SIZE=4]jest po prostu piękna [/SIZE][SIZE=2]poza tym mam nadzieje że niedługo bedzie INTER :razz: [/SIZE]
Minio Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Nitencja']Minio konkrety prosze;) JAKIE hodowle jednorazowe??[/quote] Jednorazowe miałam na myśli takie , które mają szczeniaki rzadko . A nie co roku . Spójrz no to z innej strony .
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Gonpak to pracuj by tak bylo :) Gdzie bedzie Wasz debiut ?
Raider`s Antania Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [B]POZDRAWIAM WSECH POBEDITELEY WYSTAWY!!!!:multi: :multi: :multi: [/B]
Nitencja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Minio']Jednorazowe miałam na myśli takie , które mają szczeniaki rzadko . A nie co roku . Spójrz no to z innej strony .[/quote] Mam spogladac z jakiej strony ?? Bo nie rozumiem ? :razz: Szczeniaki rzadko moga miec hodowle ktore dlugo istenieja ale nie musza miec miotow co rok.
Minio Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Nitencja']Minio konkrety prosze;) JAKIE hodowle jednorazowe?? A hodowle z wieloletnim doswiadczeniem to jakie ?? Takie co maja duzo miotow czy dlugo istniejace ale nie maja kilku mitow w roku ??[/quote] Oj [B]Nitecja [/B]nie ciągnij za język . :eviltong:
Raider`s Antania Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Aluzja']Pozdrawiamy, tradycyjnie nie ma czasu na nic wiec tylko krotko nowosci. W Brnie ladna staweczka airedale 21:-) Az milo sie wystawiac w takim gronie. Moj Primus typowany na faworyta wygral klase championow dostal CAC.Potem jednak w szerokim porownaniu wywalczyl res.CACIB -zwazywszy na to ,ze wystawa w Czechach i czeski sedzia zasluguje na wyroznienie:-)/CACIB i jednoczesnie Rasa pozostala w "lapach" bardzo fajnego DWAIGTH'a Adia Avi ,,,syna ODRY Aluzja. W Brnie pokazano jeszce dwa psy z Polski...CURTA CLARKA Adia Avi (z Sosnowca) byl 3 w kalsie niestety nie wiem z jaka ocena.Oraz NIMROD odf MAlton -ten byl za PRIMUSEM w Championach i dostal res.CAC. LAkelandka -kolejny CACIB i Zwyciestwo RAsy. Niesmak zostal po wyborach grupy.... Zwyciezca Grupy zostal foks krotkowlosy,,,, nie byl najgorszy,,tlusty troche...ale...jego wlasciciel ...pani.Korozs-Papp,Szkoda tylko,ze na tej wystawie sedziowal jej maz ...pan Korozs,,,,,, czy to nie dziwne -siedzial w lozy honorowej patrzac gdy jego kolega Matakovic wybieral na lokate w grupie psa zony?Ech.. Gdybym wiedziala wczesniej nawet bym nie czekala na Grupe.[/quote] POZDRAWIAM!!!!! A foto?:multi:
Recommended Posts