czapla Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 chcialam tak z pewna taka niesmialoscia zaprosic na taka calkiem swieza stronke, tak dziwnym trafem o kerry blue terrierach.... www.kerraki.prv.pl :lol:
KIRI Posted January 21, 2004 Posted January 21, 2004 BRAWO Czapla :D czekamy na ukończenie strony - mój syn się już nie cierpliwi. :D
czapla Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Dzieki, a moze mi podpowiecie co jeszcze dolozyc, zmienic itp. Jeszcze bedzie na pewno dzial dotyczacy pielegnacji, ale jeszcze nie wiem jak wyszly zdjecia, modelem byla Lana i nie wiem czy bedzie widac o co chodzi, bo ona nawet jak jest zarosnieta, to i tak wyglada jak kerrak. Przydalby mi sie taki totalnie zarosniety piesio, to wtedy byloby widac efekt koncowy. :roll:
Wind Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 czapluniu, Stronka bardzo fajna. Dodalabym jeszcze takie oczywiste rzeczy jak wzorzec rasy (niech Ci ktorzy szukaja psa, wiedza jak powinien wygladac, a nie kazdy to wie), Twoje spostrzezenia o tym dla kogo ta rasa jest najlepsza, zagadnienia pielegnacyjna, galeryjke ze zdjeciami z roznego stadium zycia psiakow (ja tez lubie porownywac czy moj psiak, ktory ma 10 miesiecy wyglada podobnie jak inne 10-miesieczne yorki ;) ) itp. pozdrawiam,
czapla Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 Dzieki Wind. O takiej oczywistej rzeczy jak wzorzec to nie pomyslalam :oops: , bo przeciez ja wiem jak powinien wygladac kerrak - glupia ze mnie blondynka :lol: co do zdjec z roznych stadiow rozwoju, to kurcze troche cienko - jakos tak ich malo i niepoopisywane i jeszcze kiepskiej jakosci. Moze to juz czas sprawic sobie trzeciego kerraka??!! /chyba moja druga polowa ciezko by to przyjela :wink: /
Wind Posted January 22, 2004 Posted January 22, 2004 czapluniu, tak, tak, tak !!!! Trzeciego kerraka !!! :laola: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly:
czapla Posted January 23, 2004 Posted January 23, 2004 Pierw bym musiala chyba wyhodowac trzecia reke :lol: , bo teraz proporcja jest swietna- dwa psy do dwoch rak. I jeszcze mam wiele dylematow....bo teraz mowie np Lusia moja jedyna sunieczka, lub Niunio moj piesio jedyny, wiec trzeci musialby byc obojniakiem, zeby byl jedyny... O kurcze, ale mam zakrecone w glowce!!! :crazyeye:
czapla Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Moj Niunio sie zakochal!!!..................w szczotce do mycia kibelka :lol: Tylko drzwi lazieki sie uchyla, a on leci biegiem do "ukochanej", kladzie sie z nosem skierowanym na nia i gapi sie maslanym wzrokiem :laugh2_2: Jak Luska zaglada o co mu chodzi to na nia warczy! Nie wiem czy uwiodl go ten wspanialy ksztalt czy niepowtarzalny zapach? I co ja mam zrobic z tym uczuciem? :lol: Moze wiecie, czy jest psi psychiatra, bo chyba Niunio ma ciut nierowno pod sufitem :wink:
KIRI Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Zmień szczoteczkę na nową to się może odkocha, a jak nie to proponuję kupić tylko dla niego - osobistą szczotkę. :lol:
bogula Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 czapluniu :D może pomocne okaże się hasło--"nieważna płeć, ważne uczucie" :wink: i trzeba mieć nadzieję, że i to uczucie może minie...pozdrawiam!
Mokka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 "Nobody's perfect" jak mawiali starożytni Indianie. A to jest samo życie - jakże często rodzice nie akceptują wybranków swoich dzieci. Wstrętna teściowa :evil:
Flaire Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 I co ja mam zrobic z tym uczuciem? :lol: czapla, a wlasciwie to dokladnie co Ci sie niepodoba w tej jego wybranej? Rasistka jakas z Ciebie czy co :wink: ? Najwazniejsze, ze sie kochaja (bo zakladam, ze milosc jest z wzajemnoscia :wink: ).Apropos kochania, to jak juz niektorzy wiedza, Misia jest u narzeczonego, choc cieczki jeszcze nie ma :( . Zdobylam tez dwa nowe zdjatka tego przystojniaczka, ktore wstawilam tak chytrze, ze chyba malo kto widzial. Wiec oto Jack jako dorosly pies: A tutaj starsze zdjecie, jako mlodzieniec na wystawie:
bogula Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Flaire :D Jack jest niesamowity! Chyba należy do tego gatunku samczyków :wink: , którym wiek służy i widać, że jest w dobrych rękach. Wspaniały pies! Pozdrawiam!
KIRI Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Flaire :D piękny narzeczony i się nie dziwię, że Misia do domu nie chce wrócić. Miłość w głowie przewraca. Jak Bogula trafnie zauważyła - dojrzałość uroku dodaje. :D Teraz przydałoby się zdjęcie Misi w towarzystwie narzeczonego. Piękne plenery. Czapla jak Niuniek dalej wzdycha do panny szczotki :lol:
czapla Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Nie wiem czy to milosc z wzajemnoscia - szczotka milczy jak zakleta :lol: A ja mam straszny ubaw z glupola. Jack piekny, ale to juz mowilam. Tak sobie mysle, ze Misia z premedytacja nie dostaje cieczki, zeby pobyc jak najdluzej w towarzystwie przystojniaka :wink:
czapla Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Tak Elu, Niunio pozostaje nadal wierny swej milosci :lol: Nie wiem jak ten mezalians wplynie na jego zycie towarzyskie :D
Flaire Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Nie wiem jak ten mezalians wplynie na jego zycie towarzyskie :Dczapla, nie martw sie. Z tego co pamietam o Niuniu, to moze mu tylko pomoc. Panna taka spokojna, moze bedzie miala na niego dobry wplyw i on tez sie ustatkuje! :lol:
KIRI Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 I mamy dlatego to powiedzonko: z kim się zadajesz takim się stajesz :lol: Flaire :D Ja nie na temat. Moja Kiri nadal widzę ma kłopot z łupieżem? czy to przeczekać do wiosny, czy mam nadal próbować? Może nizoral kupię :lol:
Nitencja Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 FLaire !!! CAptain jest piekny!!! A tez tak pieknie chodzi jak wyglada ?? Ja juz sie pisze na ogladanie :lol: i trzymam kciuki! A masz moze zdjecia potomstwa?? Caluski
czapla Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Ja rowniez wpraszam sie na ogladanie maluchow - cos mi sie wydaje,ze drzwi nie beda sie zamykac :wink: Elu, a ty sie tak nie smiej z nizoralu, bo ja przetestowalam na Lanie i zadzialal! Bylam w skrajnej desperacji, pozniej pytalam weta i stwierdzil, ze ten szampon dziala bakteriobojczo na skore i na prawde potrafi zdzialac cuda, nie bylo rowniez zadnych skutkow ubocznych.
KIRI Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Flaire jak narazie to sobie na maluchy poczeka do wiosny i to późnej, bo panna romansuje zamiast na poważnie zająć się chłopakiem :lol: Czapla wolałam z :wink: bo nie wiedziałam jaka będzie reakcja :D jak jest rezultat to spróbuję :D
Flaire Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 FLaire !!! CAptain jest piekny!!! A tez tak pieknie chodzi jak wyglada ?? Jeszcze ladniej! :) A masz moze zdjecia potomstwa?? Mam zdjecie jednej bardzo pieknej coreczki, ale jutro rano wyjezdzam na tydzien i przed wyjazdem chyba nie dam rady wstawic.[qutoe=Nitencja]CaluskiNa wzajem!
KIRI Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Czapla :D mam już nizoral i jak stosować? czy tak jak dla ludzi?
Wind Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Ela, Moze ja podpowiem bo mialam ten sam problem. Tak jak dla ludzi :-)Splukujesz dokladnie psa woda, rozcienczasz szampon w kubeczku np. 1:2 i roztworem dokladnie myjesz piecha wmasowujac szampon w skore. Pozostawiasz psa namydlonego ok. 5 minut a potem dokladnie wyplukujesz szampon. Juz po pierwszym zastosowaniu lupiez powinien "odpuscic". :-) pozdrawiam,
Recommended Posts