Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

tynka, Ty jej nie widziałaś po drodze do samochodu wczoraj. Szła z łbem smętnie spuszczonym, łapa za łapą, a od czasu do czasu zatrzymywała się, cztery łapy wbite w ziemię i ani rusz. Z jakim zwierzęciem Tobie się to kojarzy?

(Chyba była bardzo zmęczona, choć Mokka mówi, i pewni ma rację, że ona trochę udaje, bo wie że ja się będę nad nią litować... Może myśli, że ją na rączki wezmę i do samochodu zaniosę :evil: ).

Posted

No cóż, Flaire nie napisała, to ja Wam opowiem. Wracałyśmy po szkoleniu (Misia - patrz opis powyżej) i Leon - dziarsko, nabuzowany, węszący za suczkami. Przy drodze siedziały pany (chyba tam pracują) i rzekły : "ten to od razu widać, że prymus" :D - wskazując na Leona.

I WSZYSTKO JASNE.

Dodam tylko, że Misia wszystkie egzaminy zdaje na ocenę doskonałą i bierze pierwszą lokatę, a Leona trzeba ciągle pilnować, bo rwie się do pacyfikowania całej grupy i nie nauka mu w głowie. (Ostatnio dostało się i Misi za spoufalanie się z innymi pieskami).

Posted
No widzisz Mokka - my wierzymy w Leona i w to że jest dzentelmenem :)

Teraz to mnie dopiero osłabiłaś!

W to to nawet on sam nie wierzy :D

Posted

Jak ja wam zazdroszcze tych spotkan i szkolen! Na tej mojej cholernej wiosce to sie nic nie dzieje. A teraz mieszkam na uboczu( fajne miejsce) i ten moj Niuniek zupelnie niecywilizowany - wyskakuje z zebiskami do kazdego ciapka w zasiegu :(

Posted

Misia jeszcze śpi, ale gdyby nie spała, to podziękowałaby za komplement, bo dobrze wychowanym psiurem jest. :)

Jak będę miała chwilkę czasu (którego bardzo ostatnio brak) to wstawię do galerii zdjęcie Misi jako psa atakującego :wink: . Prymuska w IPO, a raczej IPL...

Posted

Dziekujemy za mile slowa :D

Wczoraj, pełna optymizmu, ze deszcz nie bedzie padal, zostawilam psy na dworzu i poszłam do pracy. No cóż, po powrocie, zza domu wytoczyły sie na mnie dwie błotne kule :o O kurcze ! O rany! nie sądziłam, ze az tyle błota mieści się w psim futrze :lol:

No i czekam z niecierpliwoscia na ta atakujaca Misie!

A ja bym chciala, zeby ten moj glupol nie atakowal :cry: - ostatnio sponiewieral sharpeia mojego kolegi, a to wszystko przez to, ze dalam sie namowic Pawlowi na zdjecie kaganca, bo faktycznie fajnie sie ganialy.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...