Flaire Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Nie ma sprawy, dołączaj się! Ja też Misi mówię, szczególnie w psiej szkole, że jest skrzyżowaniem aireadla z osłem :evil: .
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 dziekuje czuje sie zaszczycona.A z oslem to tylko ze wzgledu na wielkosc :)
Flaire Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 U Was z osła przekazany był rozmiar, u Misi, niestety, tylko inne cechy :wink: .
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Flaire powinnas sie cieszyc.Masz wyzwanie 8)
czapla Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Jak Misia jest oslem to co ja mam powiedziec o moich glabach? :o
tunio Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 eh ze sa glaby do kwadratu.Ale moze nie jest tak zle ? :)
tynka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Flaire - grzeszysz okrutnie mówiąc tak o Misi!!!!
Flaire Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 tynka, Ty jej nie widziałaś po drodze do samochodu wczoraj. Szła z łbem smętnie spuszczonym, łapa za łapą, a od czasu do czasu zatrzymywała się, cztery łapy wbite w ziemię i ani rusz. Z jakim zwierzęciem Tobie się to kojarzy? (Chyba była bardzo zmęczona, choć Mokka mówi, i pewni ma rację, że ona trochę udaje, bo wie że ja się będę nad nią litować... Może myśli, że ją na rączki wezmę i do samochodu zaniosę :evil: ).
tynka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 ... a pancia wstrętna nie wzięła... Mój wczoraj po szkoleniu też zmęczony był - pewnie sprawa gorąca!!!
Mokka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 No cóż, Flaire nie napisała, to ja Wam opowiem. Wracałyśmy po szkoleniu (Misia - patrz opis powyżej) i Leon - dziarsko, nabuzowany, węszący za suczkami. Przy drodze siedziały pany (chyba tam pracują) i rzekły : "ten to od razu widać, że prymus" :D - wskazując na Leona. I WSZYSTKO JASNE. Dodam tylko, że Misia wszystkie egzaminy zdaje na ocenę doskonałą i bierze pierwszą lokatę, a Leona trzeba ciągle pilnować, bo rwie się do pacyfikowania całej grupy i nie nauka mu w głowie. (Ostatnio dostało się i Misi za spoufalanie się z innymi pieskami).
tynka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 i prawidłowo - bo Misia to przeca jego baba i już!!! Shepa też chciał spacyfikować za zaloty do Misi :)
Mokka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Ciekawe co on powie, jak mu Misia na wiosnę powije gromadkę małych airedelików :D
tynka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Biedny Leon - może uwierzy, że to jego???? :roll:
Flaire Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Jeżeli naprawdę kocha, to nie będzie się pytał i wychowa, jak własne!
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 wybaczy Misi skok w bok i zaadoptuje male airedalki 8)
tynka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 No widzisz Mokka - my wierzymy w Leona i w to że jest dzentelmenem :)
Mokka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 No widzisz Mokka - my wierzymy w Leona i w to że jest dzentelmenem :) Teraz to mnie dopiero osłabiłaś! W to to nawet on sam nie wierzy :D
tynka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Mokka - ale on do suk jest całkiem całkiem.... :)
tunio Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Wlasnie Mokko.To ze on nie wierzy powoduje ze ktos musi wierzyc....I my z Tynka wierzymy 8)
Mokka Posted September 29, 2003 Posted September 29, 2003 Dziękuję w imieniu Leona. Pojadę mu dzisiaj po ambicji (hi, hi - Leon i ambicja). :D
czapla Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Jak ja wam zazdroszcze tych spotkan i szkolen! Na tej mojej cholernej wiosce to sie nic nie dzieje. A teraz mieszkam na uboczu( fajne miejsce) i ten moj Niuniek zupelnie niecywilizowany - wyskakuje z zebiskami do kazdego ciapka w zasiegu :(
sylwia i boksery Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Ale przyjemnie się Was czyta-dopiero dzisiaj dotarłam do zdjęć i obejrzałam psiaki czapli i Misię Flair. Cudne są. :D
Flaire Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Misia jeszcze śpi, ale gdyby nie spała, to podziękowałaby za komplement, bo dobrze wychowanym psiurem jest. :) Jak będę miała chwilkę czasu (którego bardzo ostatnio brak) to wstawię do galerii zdjęcie Misi jako psa atakującego :wink: . Prymuska w IPO, a raczej IPL...
czapla Posted October 8, 2003 Posted October 8, 2003 Dziekujemy za mile slowa :D Wczoraj, pełna optymizmu, ze deszcz nie bedzie padal, zostawilam psy na dworzu i poszłam do pracy. No cóż, po powrocie, zza domu wytoczyły sie na mnie dwie błotne kule :o O kurcze ! O rany! nie sądziłam, ze az tyle błota mieści się w psim futrze :lol: No i czekam z niecierpliwoscia na ta atakujaca Misie! A ja bym chciala, zeby ten moj glupol nie atakowal :cry: - ostatnio sponiewieral sharpeia mojego kolegi, a to wszystko przez to, ze dalam sie namowic Pawlowi na zdjecie kaganca, bo faktycznie fajnie sie ganialy.....
Recommended Posts