Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

No to prawda - szykuje sie swieze pokolenie kerraczkow :angel: (prababcia? tak o sobie jeszcze nie myslalam, czy to nie brzmi bardzo staro...) no i swieze pokolenie misiaczkow :angel: i dozkow zolciutkich :angel: - to bedzie bardzo obfity rok w dzieciaczki. :D

Flaire - mam nadzieje, ze dodatkowy kawalek tortu ci posluzyl, dzieki i doceniam Twoje poswiecenie :lol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Uprzejmie informuję, że dziś dowiedziałam się, że Misia jest w ciąży!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :laola: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Flaire :D

---------------wspaniałe nowiny! Teraz musicie bardzo o siebie dbać! Porodzić spodziewany na +/_ kiedy? Akuszerrka zamówiona? :wink:

Szczęśliwej drogi do domu!

Posted

Ja też chciałm pogratulować :lol:

Dopiero dzis jestem w stanie zajrzeć do grupy 3 i poczytac sobie o moich ukochanych terierach..........

Flaire- nie wiedziałam :oops: dla szczęsliwej babci :BIG:

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

POZDRAWIAM INA BEZ MISIA

Posted

Pisałam (i to nie tylko ja!) w różnych miejscach o tym, jak Misia wróciła z hameryki zmieniona. Więc melduję teraz już w swoim odpowiednim miejscu, że wraca chyba mój Misiołek troszkę do siebie. No bo tak: byłyśmy w Związku na sekcji i zaraz się komuś wpakowała na kolana i zabrała się do wylizywania. Były tam dwa szkoty, bałam się, żeby ich nie próbowała dominować tak, jak Monię, więc od razu kazałam jej warować, to się położyła i bawiła się z nimi na leżąco (a wszycy obecni skręcali się ze śmiechu). Po pewnym czasie pozwoliłam jej wstać, to szkoty zaczęła tak śmiesznie pyskiem zaczepiać i łapą, ale delikatnie. Przed wyjściem z domu, jak spytałam, czy chce ze mną iść, to pobiegła przynieść mi zabaweczkę (to po misinemu znaczy "tak!"). Po powrocie do domu wylizała mnie dokładnie, a przed chwilą po raz pierwszy od przylotu z USA, sama, bez zaproszenia, wtryniła się na łóżko!

Posted

Flaire :D

-----------pies w końcu wrócił do siebie / domu :lol: Dla Misi ta zmiana warunków i brak Ciebie też musiała mieć wpływ------Dużo kudłatego ciepełka i słońca!

Posted

Cześć Flaire - no właśnie zapominasz o topicu Airedale :evilbat: w końcu Misia ma swoje łóżeczko :D i swoją panią :D

No właśnie piszesz dużo na cavano :o - czasem tam zaglądam i tochę was tam szpieguję 8) , ale się nie wypowiadam, bo tam sami sportowcy 8) a my z sunią pozostajemy na laurach z braku czasu i odległości do miejsca, gdzie przeprowadzają jakiekolwiek ćwiczenia - czy też agility :(

Posted

A nie mowilam! Nawet Misia czasami sie musi troszke obrazic, zeby Ci pokazac, ze nie lubi sie z toba rozstawac. Jednak serce ma dobre i szybko Ci wybaczyla :D No to teraz juz mozesz ja bardzo mocno ucalowac ode mnie w nochala :lol:

Bogula, a Ty to strasznie wczesnie wstajesz na ta kawe. Ciekawe kto wstawia wode - Ty czy Fafik? :lol:

Posted

czapla :D

-----------czasami jest niezły dzień, bo jak wracam z porannego spaceru kawa juz gotowa i komp włączony :D ; dzisiaj też........

Posted

Byłam dzisiaj z Misiołkiem na kontrolnej wizycie u weta. Wszystko jest super - wet tylko powtarzał, że Misia jest w doskonałej formie!

Rzeczywiście, chociaż Misia jest na pewno bardziej ociężała niż zwykle i baaaardzo leniwa, to wrócił jej uśmiech i pogoda :) . Bawi się już czasem zabaweczkami, lata za piłeczką, chętnie chodzi po śladzie. Prawie moje stare Misiątko!

Posted

:roll: Hi !! w jakim mieście mieszkasz i jak tam wspomniana "akcja" ? Pozdrowienia dla mam nadzieje wiecznie zdrowych terrierów!!!!

Posted
:roll: Hi !! w jakim mieście mieszkasz

Hi! Czy to było do mnie? Mieszkam w Warszawie.

i jak tam wspomniana "akcja" ?
Czy chodzi o misine szczeniaki? Jeśli tak, to jeszcze ich nie ma... Oczekiwane są za (niecałe) dwa tygodnie.
Posted
To Misia będzie miała małe już za dwa tygodnie :smhair2: :loveu:
Nooooo... Myślę o tym, żeby ogłosić konkurs... Kto zgadnie najdokładniej datę i godziny urodzin pierwszego szczeniaka? Już nawet raz wpisałam wszystkie dane i regulamin konkursu do dogomanii, ale komp mi zjadł ten post, więc narazie z konkursu nici... :wink: Może spróbuję raz jeszcze dziś wieczorem.

Czy ktoś widział gdzieś Nitencję???

Posted

Ja wiem jaką datę wpiszę, wiem nawet jaką godzinę 8)

Ciekawe czy się spełni- jeżeli tak to byłby znak od :angel:

Posted

To niesprawiedliwe, ona zna :o

Dobra na tyle jestem sumienna i znam przybliżoną datę 26.05. A co dalej?!? Chyba zacznę ambitniej śledzić plotki na cavano.

Posted
To niesprawiedliwe, ona zna :o
Co zna? Kto zna? Jeżeli ktoś coś zna, to bardzo proszę o uświadomienie mnie, bo Misia też by chciała znać!

Łomatko, konkurs jeszcze nie ogłoszony, a zawonicy już wystartowali!!! Poczekajta, ja Wam chciałam trochę danych dać, np. kiedy było krycie...

Wszystko dokładnie wyjaśnie póżniej, a teraz muszę lecieć wygłaszać jakiś wykład dla kilkuset znudzonych licealistów (to w ramach rekrutacji na naszą uczelnię... Jak ja się dałam na to namówić???)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...