masala Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Gdzie można znależć jakieś wiadomośći na temat karmy HAPPY DOG ?Jest to trzecia karma (teraz w wersji junior cr 23),którą karmię Gaję i zdecydowanie najlepsza.Je drugi worek bez żadnych oznak znudzenia a i na zdrowie widac też wychodzi :P Chciałabym pozostać przy Happy dogu przechodząc na wersję dla dorosłych psów ale nigdzie nie mogę znależć informacji o tej firmie i opisu karmy.Tylko tyle ,że maja wersję "śródziemnomorską" i z królikiem i łososiem Ale juz np nie wiem czy są one przeznaczone dla ras dużych? Mam jescze pytanie kiedy najlepiej przejść na dorosłą karmę?(Moja ma teraz 11 miesięcy)Dzięki z góry za informacje :P Quote
aga 2 Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Masala, a do tej pory gdzie kupowałaś Happy Doga? Poproś o jakieś ulotki, tam wszystko jest, równiez napisane, od kiedy przechodzić na karme dla starszych psów. Fajnie, że napisałaś o HD. Ja właśnie będe przechodzić na te karmę. Jednym z argumentów, jaki do mnie przemówił, jest 11-letnia bernenka, od 8 lat żywiona ta karmą. Wygląda rewelacyjnie. A czy Twoje dziecko nabrało trochę masy na HD? Quote
masala Posted February 26, 2004 Author Posted February 26, 2004 Zamawiałam w telekarmie .Chociaz normalnie nie mają zaznaczone,że jest w ofercie to spytałam (bo przedtem brałam od nich bento kronen ale kiepsko służyło (ciągłe rozwolnienie ) :( i juz następnego dnia kurier mi przywiózł.Potem przy drugim worku nie od razu mieli ale też szybko w sumie przyszło. HD chwalę sobie bo psu się nie nudzi ,podoba mi się,że nie jest robiona tylko z mięsa kurczka (mam do niego trochę mało zaufania-widząc np skrzydełka podpasione sterydziakami :wink: wielkośći udka),granule są ok.Pies wygląda i czuje się super. :D A co do Twojego pytania to masy jej nigdy nie brakowało (labradorka) teraz jednak zamiast tłuszczyku zaczęła wyrażnie "mężnieć" ale to chyba kwestia dorastania .Rozrasta jej się klata i zgubiła brzuszek. Quote
masala Posted February 26, 2004 Author Posted February 26, 2004 a tak poza tym to przeglądajac "żywienie" dziwię się,że mało osób zna tę karmę i jej używa. Ma moim zdaniem jeden z najciekawszych składów jeśli nie najciekawszy. Quote
blaira Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 hmmm a jak ona wyglada cenowo za worek??? tzn pytam o doroslegopsa o normalnej aktywnosci sredniej wielkosci ??? kojarzycie?? Quote
aga 2 Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Kojarzymy :D 15 kg za owcę z ryżem kosztuje uwaga, uwaga 96 zeta. Pies typu rottweieler ma jeść około 600 gramów tej karmy dziennie. A że moje jedzą pół na pół, tzn. gotowane i suche, no to rachunek jest prosty :D Quote
kingula Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 96 zl? Strasznie tanio jakos. A moze ktos z Was probowal badz slyszal o happy dog hear spezial lub arthofit? Te karmy zdaja sie byc dosc ukierunkowane, czy rzeczywiscie daja jakies rezultaty? Orientujecie sie moze w cenach tych karm? Quote
aga 2 Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 I o to chodzi, żeby było tanio :D I dobrze. Ja rozmawaiłam z bezpośrednim dystrybutorem. ArthroFit to dodatek do żywienia, zwłaszcza dla psów duzych ras, na stawy. To jest chyba w formie jakichś tabletek, które zwierają zielono-ustne nowozelandzkie małże hodowlane ( :o ), w puchach kilogramowych i kosztuje ponad 100 zl. Quote
kingula Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Aha, ja myslalam ze to rodzaj karmy :oops: Wiecie, ale ja dzis dzwonilam ho hurtowni i kobieta powiedziala mi ze narazie nie maja jeszcze happy doga, ale na dniach bedzie i ze jest to karma o duzo wyzszym standardzie niz np. bewi dog- no a przeciez cena podobna jak mowicie? Quote
aga 2 Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 Po bewi moje psy robią kupy 3 razy częściej i są one ze 2 razy większe objetościowo niż po innych karmach :-? Będę próbować HD. Do mnie naprawdę najbardziej ta bernenka przemówiła. Quote
masala Posted February 27, 2004 Author Posted February 27, 2004 aga2 JESTEM W SZOKU .Skąd masz taki cennik ?Ja za 15 kg juniora (baranina z kurczakiem )płacę 196 .!!! I nie chodzi tu o dowóz do domu.Znasz jakiegos dystrybutora tej karmy?Mieszkam w zielonej Górze. Czyzby telekarma takim zdziercą :evil: była?? Quote
aga 2 Posted February 27, 2004 Posted February 27, 2004 masala - Ty płacisz za juniora, a ja podałam cenę za worek karmy dla psów dorosłych. Ja za juniora zapłacę 156 zeta. Quote
masala Posted February 27, 2004 Author Posted February 27, 2004 Niedługo będę przechodzić na dorosłą. Znasz dystrybutora tej karmy? (ale nie telekarmę).Nie mogę nic znależć w necie. Quote
aga 2 Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Masala, mam dystrybutora tu w Trójmieście, jak chcesz, to mogę Ci podać namiary na niego na priv. Może zna kogoś z Twoich okolic - powinien. Quote
Leni Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Gdzie można znależć jakieś wiadomośći na temat karmy HAPPY DOG ?Jest to trzecia karma (teraz w wersji junior cr 23),którą karmię Gaję i zdecydowanie najlepsza.Je drugi worek bez żadnych oznak znudzenia a i na zdrowie widac też wychodzi :P Chciałabym pozostać przy Happy dogu przechodząc na wersję dla dorosłych psów ale nigdzie nie mogę znależć informacji o tej firmie i opisu karmy.Tylko tyle ,że maja wersję "śródziemnomorską" i z królikiem i łososiem Ale juz np nie wiem czy są one przeznaczone dla ras dużych?Mam jescze pytanie kiedy najlepiej przejść na dorosłą karmę?(Moja ma teraz 11 miesięcy)Dzięki z góry za informacje :P http://www.happy-dog.com.pl/ Quote
blaira Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 mi sie nie otwiera ta strona z dystrybutorem tylko calkiem jakas inna strona ni zwiazana z tym tematem :roll: Quote
nice_girl Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 mi sie nie otwiera ta strona z dystrybutorem tylko calkiem jakas inna strona ni zwiazana z tym tematem :roll: Mi tak samo :( Quote
Leni Posted March 1, 2004 Posted March 1, 2004 Rzeczywiście :-? funkcjonowała a teraz to nawet www.happy-dog.com.de nie chce się otworzyć :( Quote
masala Posted March 16, 2004 Author Posted March 16, 2004 Też bym się chętnie dowiedziała.!!!Jak na razie zamawiam te karmę z Telekarmy ale wolałabym bezposrednio od dytrybutora.Pozdrawiam i mam nadzieję,że znajdzie sie ktos kto zna namiary! :modla: Quote
Nika Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 Wszystkie informacje znajdziecie na stronie WWW :D Quote
DOMINIKA Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 P.W. Hobby Piotr Matuszewski Kobylarnia 20 A 86-061 Brzoza k/Bydgoszczy Tel. 0048-05238107-31 + -33 Fax. 0048-05238107-30 e-mail [email protected] DYSTRYBUTOR NA POLSKE :D Quote
bigos Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Wczoraj byłam u weta i pokazał mi nową, niemiecką karmę Happy Dog. Czy ktoś z was zetknął się z nią może. Bigosek dostal próbkę i mu smakowala, a skład wyglada ok. np. dla psów dorosłych duzych ras: [URL="http://www.happydog.de/?language=e&kat=PremiumAdult"]SKŁAD[/URL] [COLOR=red]Przed zalożeniem nowego wątku sprawdź czy ten temat nie był już wcześniej poruszany.[/COLOR] [COLOR=red][Mod][/COLOR] Quote
Jerrinho Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='bigos']Wczoraj byłam u weta i pokazał mi nową, niemiecką karmę Happy Dog. Czy ktoś z was zetknął się z nią może. Bigosek dostal próbkę i mu smakowala, a skład wyglada ok. np. dla psów dorosłych duzych ras: [/quote] Z tego co wiem jest to dobra karma. Quote
Recommended Posts