Mi. Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [B][I]Czy jest na forum właściciel chowka? Chciałabym się coś więcej dowiedzieć o tej rasie :loveu:[/I][/B] Quote
agabass Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='*luthien*'][B][I]Czy jest na forum właściciel chowka? Chciałabym się coś więcej dowiedzieć o tej rasie :loveu:[/I][/B][/quote] z tego co wiem napewno są na forum - udzielają się na topiku o wystawach i moze gdzieś w szpicach ale tego Ci już nie powiem zapytaj [B]AiMiN i Iwa-R[/B] one napewno mają chow chow pozdrawiam Quote
AlaNowak Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 :eviltong: raczej zajrzyj do "innych szpiców", pewnei tam sie kreca:eviltong: Quote
Basenji Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 To pieski bez przodu też są pierwotniakami?? zdrówko Quote
AiMiN Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Tak na przyszłość, gdyby ktoś jeszcze tu zbłądził, zapraszam na forum chow-chow: [URL="http://www.club-chow.pl"]www.club-chow.pl[/URL] Quote
Scheila Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ja mam 3 chowki. Najwięcej informacji znajdziesz na forum chow chow. Quote
Recommended Posts