Tyśka) Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Jeżeli ktoś z Wrocławia chciałby posłuchać wykładu o lęku separacyjnym... https://www.facebook.com/events/184414948868845/?active_tab=about Quote
kikou Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Potrzebna pomoc! Mam pieska ktory potrzebuje badania tomografem. Ma niedowład tylnych łapek. Potrzebna.osoba z wroclawia ktora pieska przetrzyma i na ten tomograf zawiezie. Pomoc z transportem do wroclawia wstepnie obiecana, nawet powrotnym też. Quote
NikaEla Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Czy jest ktoś ze Żmigrodu lub okolic? kiyoshi szuka kogoś na wizytę PA dla szczeniaka Quote
Poker Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Kiepsko ze Żmigrodem. Kiedyś tam była Edi 100. W pobliżu mieszka Bianka 1, ale na dogo nie ma jej od bardzo dawna. Może się udziela na wątkach kocich. Quote
NikaEla Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 3 minuty temu, Poker napisał: Kiepsko ze Żmigrodem. Kiedyś tam była Edi 100. W pobliżu mieszka Bianka 1, ale na dogo nie ma jej od bardzo dawna. Może się udziela na wątkach kocich. no trudno, może na facebooku na psich grupach ktoś się znajdzie Quote
NikaEla Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 13 godzin temu, Poker napisał: Kiepsko ze Żmigrodem. Kiedyś tam była Edi 100. W pobliżu mieszka Bianka 1, ale na dogo nie ma jej od bardzo dawna. Może się udziela na wątkach kocich. Znalazłam. Uruchomiłam swoje szkolne kontakty :) i dostałam namiary na Gabinet Weterynaryjny który zajmuje się pomocą bezdomnym zwierzętom, współpracuje z gminą i prowadzi stronę adoptuj zwierzaka w Żmigrodzie. Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 2 godziny temu, NikaEla napisał: Gabinet Weterynaryjny który zajmuje się pomocą bezdomnym zwierzętom, współpracuje z gminą i prowadzi stronę adoptuj zwierzaka w Żmigrodzie. Wow, to się nazywa prawdziwa pasja i powołanie. Niesamowite. :) Quote
kiyoshi Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 6 godzin temu, NikaEla napisał: Znalazłam. Uruchomiłam swoje szkolne kontakty :) i dostałam namiary na Gabinet Weterynaryjny który zajmuje się pomocą bezdomnym zwierzętom, współpracuje z gminą i prowadzi stronę adoptuj zwierzaka w Żmigrodzie. to prawda! Ela bardzo mi pomogłaś i MAM WIZYTATORKE ze Żmigrodu:) powiem więcej- aż 3 osoby chciały pomóc! :) Dziękuje Ci Elu, same nie mogłysmy nikogo znaleźć...<3 1 Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Kochani, poszukuję kogoś, kto da DT jamnisiowi :( Miejsce może być nawet płatne. Wrocław i okolice. Został znaleziony razem z szorstkowłosą jamnisiową koleżanką, ale ona znalazła DT... a ten bidaka nie. :( Oceniony na około 4lata. Miziasty, przyjacielski, łagodny i 100% jamnika w jamniku, jeśli chodzi o umiejętność kradzieży serca. Chłopczyk jest przecudny i żal serce ściska, że nie ma, dokąd się podziać :(( Ciocie, pomożecie? Quote
Poker Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Tyśka, pytaj anica .Ona jest wielbicielką jamniorków no i oczywiście Isadora7 1 Quote
sunia2000 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Nie każdy ma FB więc i tutaj wrzucę, poszukiwany były mieszkaniec schroniska, dzikus DROPEK, obecnie może być wszędzie - proszę się rozglądać Quote
Poker Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Niefajnie, biega po bardzo ruchliwych ulicach.A miał adresatkę? Quote
sunia2000 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 59 minut temu, Poker napisał: Niefajnie, biega po bardzo ruchliwych ulicach.A miał adresatkę? Nie wiem czy miał adresatkę, ale nawet jeśli to dużo by nie dała, bo Dropek nie da podejść do siebie nikomu nieznajomemu :( Quote
NikaEla Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 takiego ktoś dzisiaj znalazł, ale to chyba nie ten sam Quote
sunia2000 Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Nie, ten to malutki, Dropek to taki średniak, z 50cm w kłebie, niby mały ale na długich nogach :) Quote
brzośka Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: A ja dalej szukam miejsca dla jamnika :( A w hoteliku u Ingi nie znalazło by się dla niego miejsce? https://www.facebook.com/HotelikUIngi/ Quote
anica Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Dnia 8.05.2018 o 12:54, Tyś(ka) napisał: A ja dalej szukam miejsca dla jamnika :( Tysiu tak jak pisałam ,wszystko jest pod kontrolą:) przepraszam ten pośpiech.. zabieganie! zapomniałam napisać , wczoraj już był we Wrocławiu ,przegląd u weta i termin kastracji będzie ustalony, wieczorem będę rozmawiać z panią jak mi się uda to napiszę więcej, bo jest domek na horyzoncie ale jeszcze nic pewnego :) 1 Quote
Poker Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 no nie pisałam ,że anica jest wielbicielką jamniorków? działa jak burza. Quote
Zosia123 Posted May 12, 2018 Posted May 12, 2018 Zapraszam po usługi rowerowe na cele kocie TUTAJ A może ktoś potrzebuje ROWER? :) 1 Quote
sunia2000 Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Zapraszam na bazarek dla 2 wrocławskich tymczasowiczów https://www.facebook.com/events/457912527972581/?active_tab=discussion Quote
anica Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 A ja zapraszam na maleńki bazarek z miską spowalniającą jedzenie dla staruszka Liska, może ktoś z Wrocławia potrzebuje? a jak nie? można miseczkę zapełnić miareczką karmy za złotóweczkę Dzisiaj jamnik jest kastrowany, kciukamy od samego rana za jamolcia 1 Quote
Tyśka) Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 Jamnior jest u mojej Znajomej, która prosiła mnie o pomoc w szukaniu dla niego lokum ;) Niestety, DT nie podołały bo to zaraza jest i jak ktoś ulega jego oczkom, to potrafi pokazać ząbki - tak na serio. Znajoma się nie daje i chłopak w mig uczy się zasad panujących w domu, podporządkował się już kotom (a na początku strasznie je gonił) oraz suni rezydentce. No i mojej Znajomej, ale Ona ma dryg do wychowywania psów. Niedługo jamnik pojedzie do hoteliku Inga Tide - być może kojarzycie, była swego czasu na dogo ;) I tam będzie czekał na dom. Mądry dom. Chłopak fajny, ale jamnik. Lubi mieć swoje zdanie :) Na FB jest informacja, że Dropek (Dropson) odnalazł się. Quote
anica Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 26 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jamnior jest u mojej Znajomej, która prosiła mnie o pomoc w szukaniu dla niego lokum ;) Niestety, DT nie podołały bo to zaraza jest i jak ktoś ulega jego oczkom, to potrafi pokazać ząbki - tak na serio. Znajoma się nie daje i chłopak w mig uczy się zasad panujących w domu, podporządkował się już kotom (a na początku strasznie je gonił) oraz suni rezydentce. No i mojej Znajomej, ale Ona ma dryg do wychowywania psów. Niedługo jamnik pojedzie do hoteliku Inga Tide - być może kojarzycie, była swego czasu na dogo ;) I tam będzie czekał na dom. Mądry dom. Chłopak fajny, ale jamnik. Lubi mieć swoje zdanie :) Na FB jest informacja, że Dropek (Dropson) odnalazł się. Tyś(ka) jednak hotelik, czyżby wizyta PA wypadła źle? wiesz coś może na ten temat? wizyta miała być w poniedziałek, myślałam że ten następny dzisiaj może nie będę dzwonić, po kastracji pewnie i tak będzie cały dzień spał, jutro zadzwonię ,bo szczerze mówiąc to liczyłam na to że już jamolek ma domek :) Quote
Recommended Posts