Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

30.12.2016 godz. 20.00 zaginęła nasza Kama. Wystraszona wystrzałami petard pobiegła przed siebie i nie możemy jej znaleźć. Prosimy o kontakt pod nr 605089940.

15747851_1264915746885383_46639381578298

Skopiowałam ze spotted WROCŁAW, z fb.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 9.01.2017 o 22:11, Poker napisał:

coś wiadomo ?

Doczytałam coś takiego:
" KOCHANI DZISIAJ NASZ ANIOL P. WOJTEK ZROBIL REKONTROLE SYTUACJI PIESEK MA MIEJSCE W GARAZU OCIEPLONYM MA ZROBIONE SZCZEPIENIA WLASCICIELE ZOBOWIAZALI SIE KUPIC NOWA BUDE "

• 3 weeks later...
Posted

Kochani ogromna prośba o pomoc w transporcie dla Shilki,która już się zasiedziała u Murki a ma szansę na domek w Chocianowie.Wizyta wypadła pomyślnie i teraz tylko sprawa transportu.Murek będzie wiózł 2 psiaki do  Katowic i mogła by się też załapać Shilka.Potrzebny transport nawet za zwrot kosztów z Katowic do Wrocławia a z Wrocławia zgodził się Tz szafirki zabrać i zawieść do Chocianowa.Fajna bezproblemowa i łagodna sunieczka, na którą czeka domek tylko ten odcinek drogi pozostał do załatwienia...Bardzo proszę o pomoc!

Ja napisałam na 3 Grupach na FB prośbę ale cisza...

Shila bardzo prosi...

e83fd15732f2674cgen.jpg

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Sytuacja naprawdę podbramkowa!!!!
W sobotę muszę odebrać staruszka Puszka/Zgredzia (w DT od lipca 2016) z awaryjnego DT, który miał opiekować się nim tylko przez zimę. Niestety przez całą zimę nie znalazłam nikogo, kto chciałby zaopiekować się Puszkiem/Zgredziem na resztę jego dni, miesięcy (nie wiem ile). Wiem, że Puszek nie ma wielu lat życia przed sobą. 
Nie wyobrażam sobie sytuacji żebym musiała Go "odstawić" z powrotem do Schroniska. On nie miałby tam szans. A jednocześnie nie mogę mieć trzeciego psa, bo zwyczajnie za dużo czasu nie ma mnie w domu żebym mogła wychodzić na 2 razy więcej spacerów (teraz 4-5).
Czy ktoś pomoże Puszkowi przeżyć szczęśliwie tę resztę życia, którą ma przed sobą? To taki pocieszny, miły dziadeczek. Trochę demencyjny. Dużo śpiący. Z leków bierze lotensin i geriativet. DT lub DS na wagę złota!!!! Ewentualny kontakt proszę na priv

Posted

Jestem juz u siebie. Siedze cichutko, bo na razie nie mogę wziąć do siebie żadnego pieska. W czerwcu przelatuje do mnie córka i czekają nas wyjazdy. W połowie lipca będę już na pewno w domu,  ale brać psiaka na kilka m-cy, to raczej bez sensu. Bo jesienią znowu wyjade. W tym roku nie dam rady być dt, chyba ze awaryjnie, na dwa, trzy miesiące.

Posted
17 godzin temu, AlfaLS napisał:

I co z pieskiem? 

Niestety cisza:(

Do soboty jeszcze Puszek jest w poprzednim DT, a w weekend wyprowadzka...

Posted
35 minut temu, Szira napisał:

Czy znacie jakąś bidę, która potrzebuje vetoryl? Mam do oddania 10 mg.

Żabka szczęśliwie jest już w swoim domu ale okazało się,że jest chora na Cushinga,czy jest możliwość jej pomóc i Pani w postaci Vetorylu.

Żabkę miała pod opieką Gabi79.

http://www.dogomania.com/forum/topic/338902-wszędzie-dobrze-ale-w-domu-z-ukochaną-panią-najlepiej-żabka-wróciła-do-swojego-domu/?page=25