sunia2000 Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Zapraszam na bazarek dla Peggy, Ramzesa i Skarpety: Quote
sunia2000 Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Dwie sprawy: 1.Fanty na bazar - mam trochę fantów na bazar, głównie ubrania, trochę książęk, pierdółki. W związku z przeprowadzką części fantów musze się pozbyć, szkoda ich wyrzucić, może jeszcze komuś się przysłużą:) Do odbioru we wrocławiu, mogę oczywiście też wysłać paczką :) 2. Poszukiwane mieszkanie do wynajęcia, oczywiście zwierzolubne, koniecznie parter lub budynek z windą - Sunii (morda z avatarka) siadają łapy, do tego Jumper na 3 łapach no i nie wydole nosząc 2 20kg psy po schodach:( Zwłaszcza, że Sunie najprawdopodobniej czeka wózek. Standard nie ważny, byle blisko wałów, najlepiej okolice NAdodrza, Grunwaldu - jakby ktoś coś słyszał to prosiłabym o cynk:) Quote
sunia2000 Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Zapraszam na bazarek dla podopiecznych kikou: Quote
NikaEla Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 PYTANKO :) Czy ktoś wybiera się w najbliższy piątek do południa do schroniska powyprowadzać psy?? Bo z Mila-adą bysmy sie wybrały, bo bardzo dawno nie byłyśmy. I może ktoś jeszcze chciałby/mógłby.. Quote
Figunia Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Tez daaawno nie bylam. Dolacze zatem do Pan z przyjemnoscia (pomijajac trudny do zaakceptowania widok tych biedakow wkolo i swiadomosc, ze ta pomoc tak nikla...). 1 Quote
NikaEla Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 44 minut temu, Figunia napisał: Tez daaawno nie bylam. Dolacze zatem do Pan z przyjemnoscia (pomijajac trudny do zaakceptowania widok tych biedakow wkolo i swiadomosc, ze ta pomoc tak nikla...). Będziemy w piątek od około 10.30 Quote
NikaEla Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 jake fajne rozwiązanie: http://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/1,35771,20392903,pies-zamkniety-w-nagrzanym-aucie-nie-tutaj-centrum-handlowe.html?disableRedirects=true#BoxLokWrocImg Quote
Figunia Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Jak jutro tez bedzie tak padac, to chyba akcja nie ma sensu...? Quote
NikaEla Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 54 minut temu, Figunia napisał: Jak jutro tez bedzie tak padac, to chyba akcja nie ma sensu...? Też o tym myślałam... Jak będzie tak jak dziś to oczywiście zostajemy w domach Quote
Figunia Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Pada i zastanawiam sie, czy jechac. Bo dla psiakow to zadna przyjemnosc moknac a tez nie chcialabym byc tam sama... Quote
NikaEla Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 11 minut temu, Figunia napisał: Pada i zastanawiam sie, czy jechac. Bo dla psiakow to zadna przyjemnosc moknac a tez nie chcialabym byc tam sama... Padłam z migreną ( przez zmiany ciśnień), no i pada... więc niestety odwołujemy akcję tym razem Quote
Figunia Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Dziekuje za informacje! Wg prognoz ma nie padac i wlasnie sie przejasnia. Gdyby choc jedna Osoba jechala, to bym dolaczyla. Zycze, by migrena szybko minela!!!! Quote
NikaEla Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Dostałam zapytanie na FB, od dogomaniaczki prowadzącej duży dom tymczasowy koło Włocławka: czy ktoś mógłby zrobić wizytę przedadopcyjna ul Macinskiego we Wrocławiu? (to Karłowice ) Quote
Poker Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 2 godziny temu, NikaEla napisał: Dostałam zapytanie na FB, od dogomaniaczki prowadzącej duży dom tymczasowy koło Włocławka: czy ktoś mógłby zrobić wizytę przedadopcyjna ul Macinskiego we Wrocławiu? (to Karłowice ) Chyba Micińskiego. Mogę zrobić, to niedaleko mnie. Quote
NikaEla Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 5 minut temu, Poker napisał: Chyba Micińskiego. Mogę zrobić, to niedaleko mnie. Super, zaraz wezme dokładne namiary i wyślę PW Quote
NikaEla Posted July 17, 2016 Posted July 17, 2016 Godzinę temu, Poker napisał: potrzebuję szczegółowe info o psie tak wiem, ale jeszcze nie dostałam, jak bede mieć od razu podeślę Quote
kiyoshi Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 przepraszam, że się tutaj reklamuje, ale gdybyście potrzebowały ogłoszeń dla piesków, to zapraszam na mój bazarek Quote
Zosia123 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Kochani, czy ktoś ma kontakt z Marmosią? Ma zatkaną skrzynkę, a u mnie leżą już od dawna jej fanty z jakiegoś bazaru. Quote
brzośka Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 6 godzin temu, Zosia123 napisał: Kochani, czy ktoś ma kontakt z Marmosią? Ma zatkaną skrzynkę, a u mnie leżą już od dawna jej fanty z jakiegoś bazaru. Napisz do niej na FB :) Quote
Recommended Posts