Ola_Fasola_ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [B][FONT=Comic Sans MS]W środę będę miała psa.[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]RASA : West hildland white terrier[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]PŁEĆ : Pies[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Najgorsze jest to ,że jeszcze nie wiem jak go nazwać.Myślałam nad imieniem Lucky [czyta się luki ].Ale nie wiem.Proszę odpowiedzcie mi na ten post do środy.To dla mnie bardzo wazne.Liczę na to ,że będzie dużo osób odpowiadających.Tylko nie piszcie nic typu : "Było peło takich postów.Poszukaj sobie."[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Czekam, na jakieś fajne imionka :)[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Tylo pliska postarajcie się do środy :)[/FONT][/B] Quote
hanik Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 No to może jak ten piesek z Asterixa - chyba Idefix się nazywał i był tej samej rasy:lol: Quote
Flaire Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Ola_Fasola_, fajnie by było, żebyś zanim dostaniesz pieska, czyli do środy, nauczyła się, jak nazywa się ta rasa... ;-) A z jakiej hodowli piesek? I jakie ma imię w metryczce? Quote
Jura Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Chyba się Ola zawiodła na nas. Mam nadzieję, że już znalazła imie, które jej przypadło doserca. A ja chyba bym nazwała westika: "Westik". Quote
zadziorny Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 A może bardziej oryginalnie - Biały :cool3: ;) Quote
julita104 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Jura']Chyba się Ola zawiodła na nas. Mam nadzieję, że już znalazła imie, które jej przypadło doserca. A ja chyba bym nazwała westika: "Westik".[/quote] znajoma sunia, własnie west (pierwsza i jedyna miłoś mojego Tofika) nazywała się Westi. I naprawde jej to pasowało. Quote
kaskaSz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 temat stary, ale o imionkach. Mój westik nazywa sie Foxi :) A kiedyś miałam taka przygodę, że sie pytam jak sie nazywa westik i babka mi mówi, że to westie. To ja mowie, ze mi chodziło nie o rasę tylko o imie. Nawet nie przysżło mi do głowy, że mozna tak nazwać psa :P Psa mozna też nazwać: Bulwers< szkoda,że niewiedziałam, że Foxi wyrośnie na bulwersa, bo by sie tak wabil> Capri <Kapri> Quote
Joollaa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='kaskaSz']temat stary, ale o imionkach. Mój westik nazywa sie Foxi :) A kiedyś miałam taka przygodę, że sie pytam jak sie nazywa westik i babka mi mówi, że to westie. To ja mowie, ze mi chodziło nie o rasę tylko o imie. Nawet nie przysżło mi do głowy, że mozna tak nazwać psa :P Psa mozna też nazwać: Bulwers< szkoda,że niewiedziałam, że Foxi wyrośnie na bulwersa, bo by sie tak wabil> Capri <Kapri>[/quote] A jakie to ma znaczenie. Jest takie imię nawet w katalogu imion psich, po za tym nazwa jest dowolna, mnie sie podobało bardzo Westie i tak też nazwałam swoją, a co:eviltong: . Wolno mi:lol: Quote
kaskaSz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja nie mam nic przeciowko imienia Westie. Fajna nazwa, ale ja bym tak swojego psa nie nazwala :) Plusem jest też to, że nie trzeba w pierwszych dniach przypominac jak sięnasz pies nazywa, bo imie pochodzi od rasy :cool3: Quote
emidu Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Na matke mojej Nuty, w hodowli wołali Westie. A ja zanim wybrałam imię dla mojego psa, Myślałam nad Beza, Sendii, Susi (czyt.Suzi), Emi, Etna, Megi, muza i zostało Nuta-moja koncepcja:) Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [B][I]Moja wabi się Kamcia :loveu:[/I][/B] [B][/B] [B][I]- Kama [/I][/B] [B][I]- Kamucha [/I][/B] [B][I]- Kamiś [/I][/B] [B][/B] [B][I]:evil_lol:[/I][/B] Quote
Recommended Posts