Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS]W środę będę miała psa.[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]RASA : West hildland white terrier[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]PŁEĆ : Pies[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Najgorsze jest to ,że jeszcze nie wiem jak go nazwać.Myślałam nad imieniem Lucky [czyta się luki ].Ale nie wiem.Proszę odpowiedzcie mi na ten post do środy.To dla mnie bardzo wazne.Liczę na to ,że będzie dużo osób odpowiadających.Tylko nie piszcie nic typu : "Było peło takich postów.Poszukaj sobie."[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Czekam, na jakieś fajne imionka :)[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]Tylo pliska postarajcie się do środy :)[/FONT][/B]

Posted

Ola_Fasola_, fajnie by było, żebyś zanim dostaniesz pieska, czyli do środy, nauczyła się, jak nazywa się ta rasa... ;-)

A z jakiej hodowli piesek? I jakie ma imię w metryczce?

Posted

Chyba się Ola zawiodła na nas. Mam nadzieję, że już znalazła imie, które jej przypadło doserca. A ja chyba bym nazwała westika: "Westik".

Posted

[quote name='Jura']Chyba się Ola zawiodła na nas. Mam nadzieję, że już znalazła imie, które jej przypadło doserca. A ja chyba bym nazwała westika: "Westik".[/quote]

znajoma sunia, własnie west (pierwsza i jedyna miłoś mojego Tofika) nazywała się Westi. I naprawde jej to pasowało.

• 7 months later...
Posted

temat stary, ale o imionkach. Mój westik nazywa sie Foxi :) A kiedyś miałam taka przygodę, że sie pytam jak sie nazywa westik i babka mi mówi, że to westie. To ja mowie, ze mi chodziło nie o rasę tylko o imie. Nawet nie przysżło mi do głowy, że mozna tak nazwać psa :P
Psa mozna też nazwać:

Bulwers< szkoda,że niewiedziałam, że Foxi wyrośnie na bulwersa, bo by sie tak wabil>

Capri <Kapri>

Posted

[quote name='kaskaSz']temat stary, ale o imionkach. Mój westik nazywa sie Foxi :) A kiedyś miałam taka przygodę, że sie pytam jak sie nazywa westik i babka mi mówi, że to westie. To ja mowie, ze mi chodziło nie o rasę tylko o imie. Nawet nie przysżło mi do głowy, że mozna tak nazwać psa :P
Psa mozna też nazwać:

Bulwers< szkoda,że niewiedziałam, że Foxi wyrośnie na bulwersa, bo by sie tak wabil>

Capri <Kapri>[/quote]
A jakie to ma znaczenie. Jest takie imię nawet w katalogu imion psich, po za tym nazwa jest dowolna, mnie sie podobało bardzo Westie i tak też nazwałam swoją, a co:eviltong: . Wolno mi:lol:

Posted

Ja nie mam nic przeciowko imienia Westie. Fajna nazwa, ale ja bym tak swojego psa nie nazwala :) Plusem jest też to, że nie trzeba w pierwszych dniach przypominac jak sięnasz pies nazywa, bo imie pochodzi od rasy :cool3:

Posted

Na matke mojej Nuty, w hodowli wołali Westie.
A ja zanim wybrałam imię dla mojego psa, Myślałam nad Beza, Sendii, Susi (czyt.Suzi), Emi, Etna, Megi, muza i zostało Nuta-moja koncepcja:)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Moja wabi się Kamcia :loveu:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]- Kama [/I][/B]
[B][I]- Kamucha [/I][/B]
[B][I]- Kamiś [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]:evil_lol:[/I][/B]