toyota Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Martens , sama zadziałałaś , czy ogłoszenia pomogły ? Oczywiście radość wielka , że psiakowi się poszczęściło. Quote
Martens Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Domek podsunęła mi pani, która opiekuje się kotami i dokarmia bezdomne psy na moim osiedlu ;) Moja dawna sąsiadka która mieszka teraz we własnym domu niedawno straciła psiaka, 9-letniego pudelka. Kiedy usłyszała o piesku zgodziła się dać mu tymczas, bo mówiła, że nie jest jeszcze gotowa na nowego psa; ona i jej córka bardzo opłakiwały Oskarka [*], no ale postanowiły pomóc psiakowi w potrzebie, teoretycznie tylko tymczasowo, ale już jak go tam zostawiałam, to byłam gotowa założyć się o własną prawą rękę, że on tam zostanie :evil_lol: tylko nie chciałam zapeszać, stąd nic nie pisałam ;) Quote
toyota Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 To rzeczywiście trafił mu się super domek. To dobrze , bo spać mi nie dawał ten psiak ;). Mmd - dziękuję za ogłoszenia ! Quote
Recommended Posts