domi88 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 U mojej Daisy zauważyłam na prawej gałce ocznej czarną plamę.Boję się że to może być coś groźnego.Może ktoś spotkał sie z tym u swojego psa.Doradźcie proszę. Quote
paulaPROFI Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 jaka rasa? jesli cos z owczarka moze to łuszczka - czesto u owczarkow na oczach Quote
Talia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Odświeżam temat. Od kilku tygodni na lewym oczku Tiny jest mała plamka, ok 2mm średnicy w kolorze mlecznoniebieskim. Nie wiem co to może być, boje się, że to jakiś początek zaćmy (sunia ma dopiero 5 lat), mogła też uszkodzić jak szalała na spacerze. Czy ktoś miał podobny przypadek? Jest możliwe żeby był to uraz mechaniczny? W środę mamy wizytę u weterynarza. Quote
domi88 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Daisy jest mieszańcem.Byłam u weterynarza z tym i stwierdził że taki jej urok.Ona jest cała w kropki także ta plamka w oku jest niegroźna. Quote
Recommended Posts