olalolaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ok on chyba taki wielkosci owczarka albo troche mniejszy? Co mial na sobie? uciekl ze smycza czy bez? Cioteczka ktora z nim jechała nadal go szuka? Niech zostawi jakies informacje w sklepach, na stacji tez. Ma ktos z nią kontakt? Quote
Arktyka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Shania niestety za dlugo szukac go nie moze....musi jechac dalej bo ma przewiezc jamnika z torunia gdzies tam....mowila ze zostawi wizytowke na stacji.... Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [I]A wielkościowo to ciut mniejszy niż owczarek. Błagam pomóżcie![/I] Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [I]Uciekł tylko w brązowej obroży. Bez smyczy. Kontakt jest tylko na stacji zostawiony (gdzie uciekł) - na Orlenie...[/I] Quote
ilon_n Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 O qrcze!! dopiero weszłam na dogo .. czekam w Toruniu na Shanię i psiaka, a tu taki dramat!! Trzeba szybko rozplakatować okolice .. tylko kto będzie reagował na ewentualny odzew ?? czy już są osoby z okolic ?? nz, nz, nz .. niedobrze!!! Quote
AgusiaP Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Nie! straszna wiadomość. Nie mogę w to uwierzyć... Dziewczyny z Częstochowy pomóżcie. Quote
kopciuszek Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Biedny :shake: Jak nie urok to .... przemarsz wojsk :roll: A miał jechać po lepsze życie :shake: Quote
sosiczka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 No i czemu głuptasie uciekłeś:shake::shake::shake: Quote
AgusiaP Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Tak to w życiu jest chce się dobrze a wychodzi inaczej. Mam nadzieję, że wróci w to miejsce z którego uciekł. Tylko tam nikogo nie będzie... Quote
olalolaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Juz plakat zrobiłam, ale dzisiaj nie dam rady tam pojechać, jestem uzalezniona z samochodem od mamy. Postaram sie jutro, moze rano. Plakat będzie z moim numerem, jesli ktos go znajdzie to pojade oczywiscie, tylko pomyslcie co bym z nim miala zrobic, do siebie na pewno nie wezme mam dwa psy i kota w mieszkaniu. Mam nadzieje ze pies sie znajdzie.. Quote
mikoada Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Dodałam ogłoszenie na portalu [url]www.zaginionepsy.pl[/url] Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [I]Może ktos mógłby olelole wyręczyć i rozwiesić plakaciki?? Błagam Was dziewczyny... :bigcry:[/I] Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='olalolaa']Juz plakat zrobiłam.[/QUOTE] [I]Bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję... Tak bardzo chcę,żeby się odnalazł. Wszystko robiłam z dziesięciokrotnym przemyśleniem,żeby Ci nie zaszkodzić, a Ty taki kawał wywinąłeś... Dlaczego...?[/I] Quote
2010 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 O rany....a ja myślałam,że chodzi tutaj o innego psiaka..... O to ten biedak....Szarik? Co za dramat!!!!!!!!!!! Poszukam dogociotki z Częstochowy i powysyłam pm.... Quote
ULKA12 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Jestem i ja, mam oczy szeroko otwarte. Schronisko w Myszkowie powiadomione, bo oni chyba mają podpisaną umowę z Poczesną. Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='ULKA12']Jestem i ja, mam oczy szeroko otwarte. Schronisko w Myszkowie powiadomione, bo oni chyba mają podpisaną umowę z Poczesną.[/QUOTE] [I]Ulka dziękuję :modla: [/I] [quote name='ick']Poszukam dogociotki z Częstochowy i powysyłam pm....[/QUOTE] [I]ick dziękuję :modla:[/I] Quote
karusiap Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 o matko:( tez po cichu kibicowalam....czy uciekl daleko od miejsca skad zostal zabrany? Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='karusiap']o matko:( tez po cichu kibicowalam....czy uciekl daleko od miejsca skad zostal zabrany?[/QUOTE] [I]Coś około 60-70 km...[/I] Quote
Klaudus__ Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='olalolaa']Juz plakat zrobiłam[/QUOTE] [I]Mogłabyś wrzucić plakacik na dogo?? Pani ze schroniska powiedziała,że mogłaby też pomóc w rozwieszaniu, tylko musiałaby mieć z czego wydrukować. Bardzo proszę wrzuć jak możesz... To ogromna pomoc[/I] Quote
olalolaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Mogłabyś wrzucić plakacik na dogo?? Pani ze schroniska powiedziała,że mogłaby też pomóc w rozwieszaniu, tylko musiałaby mieć z czego wydrukować. Bardzo proszę wrzuć jak możesz... To ogromna pomoc[/I][/QUOTE] oczywiscie wrzuce, tylko nie wiem jak? jako zdjęcie? Quote
2010 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 SZARIK uciekl ze [SIZE=5][COLOR=darkorange]stacji benzynowej Orlen[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red] przed Częstochową[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red][B]w okolicach KAMIENICy[/B] Polskiej[/COLOR][/SIZE] Quote
olalolaa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 niech ktoras ciocia da maila, moj skaner cos szwankuje, nie wiem jak to wrzucic tutaj :( Quote
2010 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A gdzie ta miejscowość Kamienica.?Nie mogę znależć Czy to miejscowość przed Częstochową? Quote
tanitka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 dziewczyny trzymajcie się behawiorystycznej zasady, po wielokroć sprawdzonej, ze pies będzie się trzymał tego miejsca, w którym został zgubiony. Tak jak psy wyrzucone z samochodu będą kręciły sie ciągle w tym samym miejscu. Tam go trzeba namierzać. Najlepiej byłoby wystawiać tam stale jedzenie. Quote
Recommended Posts