Jump to content
Dogomania

>>>Szariczek już nie cierpi, odszedł spokojnie...<<<

Recommended Posts

Posted

[quote name='Akrum']ślicznie cioci dziękuję :)
to ja dorzucę swoje 20 zł stałej deklaracji :)

[B]To już mamy w skarpecie stałych deklaracji:
[/B]tula - 20 zł
Akrum - 20 zł
yoko100 - 10 zł (przez pół roku)
Olena84 - 10 zł
Agata,Sonia - 30 zł
megi_winters - 35 zł
łagierek - 40 zł
[B] razem: [/B][B]165 zł

W skarpiecie deklaracji jednorazowych:
[/B]Enigma79 - 30 zł
MOKOJOKOTO - 10 zł
Bjuta - 100 zł
magda222 - 50 zł
AniaDance - 30 zł
[B][URL="http://www.dogomania.../members/102547-rencia42"][B]rencia42[/B][/URL] - coś
[/B]andegawenka - coś
bazarek od wilczek007 - 40 zł
bazarek od ick - 179 zł
łagierek - 50 zł
abra64 - coś
[B]razem: 489 zł + "coś"[/B] :loveu:

kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny...[/QUOTE]

póki co deklaracje wyglądają jak widać u góry.
powysyłałam właśnie pw do kolejnych ciotek, może ktoś coś dorzuci jeszcze.
ide na żebry dalej.
do reszty co deklarowała jednorazówki - wysyłam nr konta.

Posted

[quote name='Akrum']ślicznie cioci dziękuję :)
to ja dorzucę swoje 20 zł stałej deklaracji :)

[B]To już mamy w skarpecie stałych deklaracji:
[/B]tula - 20 zł
Akrum - 20 zł
yoko100 - 10 zł (przez pół roku)
Olena84 - 10 zł
Agata,Sonia - 30 zł
megi_winters - 35 zł
łagierek - 40 zł
martini77 - 10
[B] razem: [/B][B]175 zł

W skarpiecie deklaracji jednorazowych:
[/B]Enigma79 - 30 zł
MOKOJOKOTO - 10 zł
Bjuta - 100 zł
magda222 - 50 zł
AniaDance - 30 zł
[B][URL="http://www.dogomania.../members/102547-rencia42"][B]rencia42[/B][/URL] - coś
[/B]andegawenka - coś
bazarek od wilczek007 - 40 zł
bazarek od ick - 179 zł
łagierek - 50 zł
abra64 - coś
[B]razem: 489 zł + "coś"[/B] :loveu:

kto się dorzuci jeszcze?? halo, halo cioteczki, wujkowie, trzeba psiaka wyrwać z tej meliny...[/QUOTE]
na bieżąco uzupełniam deklaracje :)

Posted

@Akrum - polubiłam Cię, serio:) konkret i stanowczość:)))
Podtrzymuję swoja wpłatę stałą - co miesiąc będę wpłacać 35 zl - wiem że nie jest to duzo i przepraszam ze nie więcej:( tak jak napisałaś każd asię opiekuje juz jakims pieskiem, ja mam jeszcze szczeniora na DT i staram sie wspomagac jakoś finansowo tez inne psiarki...ale podtrzymuję, wierzę, ze sie uda!

Posted

[quote name='martini77']Nadajmy psiakowi jakies imie! Bo "bezimienny", to nie brzmi ladnie i w dodatku bezosobowo. Ma ktos jakis pomysl? Moze Waniek, od tej nieszczesnej wanny?[/QUOTE]

Może Klaudia zna jego imię?

Posted

[quote name='megi_winters']@Akrum - polubiłam Cię, serio:) konkret i stanowczość:)))[/QUOTE]
ojej... dziękuję Ci bardzo za komplement :) ja też Cię polubiłam :)
założyłaś może wątek szczeniakowi tutaj na dogo?
jeśli nie, to podeślij mi chociaż kilka jego fotek i opis na maila: [email]ap12-83@o2.pl[/email]
to porobię mu ogłoszenia.

[quote name='andegawenka']Bo Akrum nie da się nie lubić:smile:[/QUOTE]
hihi i kolejne miłe słowa - dziękuję :)
[quote name='ick']:loveu:Akrum jest O>K.:lol:Takich osób nam tutaj potrzeba.....
Ale on już ma imię......po co mu to zmieniać..dodatkowy stres?..:p[/QUOTE]
dziękuję Ci bardzo ick :)

Ale ja jestem taka, jak Wy :) dla mnie najważniejszy jest zwierzak i jego dobro :)

Co do imienia, to na pewno jakieś ma, bo albo menele na niego jakoś wołali, a Klaudus_ też na pewno go jakoś nazywa i on już się troszkę do tego imienia przyzwyczaił.
Na razie dlatego podałam, że bezimienny wpisywać w przelewie, bo przynajmniej na pierwszy raz wszyscy od razu wiedzieli o jakiego psiaka chodzi :)

Posted

[quote name='Olena84']A moze cioteczka Akrum odda mu swoj nick jako imie;).[/QUOTE]

Weszłam na zaproszenie Akrum, Już od jakiegoś czasu podczytuję wątek, ale teraz nie mogę wpomóc finansowo. Co do imienia - może zorganizujcie bazarek z licytacją jego imienia? Trochę grosza wpadnie, zwycięzca, który da najwięcej będzie "chrzestnym". Będę zaglądać, ale rzadko mogę się wpisać, bo... jak w podpisie.

Posted

no to trochę pw znów dziś powysyłałam... proszę, kto może niech pomoże wysyłać pw, wiem, że pewnie będą się pokrywać wiadomości, ale jak to mówią, w grupie siła :)

Na koncie aktualnie mam wpłaty:
z bazarku od wilczek007 - 40 zł
megi_winters - 35 zł (deklaracja stała)
andegawenka - 50 zł (deklaracja jednorazowa)
MAGDA222 - 50 zł (deklaracja jednorazowa)

Ślicznie dziękuję za wpłaty [IMG]http://www.picturesanimations.com/r/rose/114xf0if.gif[/IMG]

Posted

[quote name='wawer']Weszłam na zaproszenie Akrum, Już od jakiegoś czasu podczytuję wątek, ale teraz nie mogę wpomóc finansowo. Co do imienia - może zorganizujcie bazarek z licytacją jego imienia? Trochę grosza wpadnie, zwycięzca, który da najwięcej będzie "chrzestnym". Będę zaglądać, ale rzadko mogę się wpisać, bo... jak w podpisie.[/QUOTE]
mimo wszystko bardzo dziękuję za odwiedziny :)

Posted

@Akrum nie zrobiłam jeszcze wątku szczeniaczkowi jakos szukam po znajomych domku ale myślę, ze ejst to dobry pomysł - podeślę fotki tylko napiszę Ci co i jak, bo tutaj w razie znalezienia domku to chcemy żeby była podpisana umowa adopcyjna itd.
Dzsiaj prześlę Ci fotki Małego i spróbuję podesłać fotki na bazarek dla pieska z tego wątku, to o czym mówiłam jakiś czas temu , moze uda sie zebrać pieniążki to tzw. "skarpety" dla niego - mam nadzieję, że foty będą OK, bo będę to robić telefonem;) nie udało sie załatwić aparatu (nikt nie chce współpracować:() a ten mój odmawia posłuszeństwa.........

Posted

megi_winters, oczywiście że musi być spisana umowa adopcyjna i przeprowadzona wizyta przedadopcyjna przed wydaniem psiaka do nowego domku. Oraz zobowiązanie do wykastrowania/wysterylizowania w momencie osiągnięcia odpowiedniego wieku do przeprowadzenia zabiegu.

zaraz prześlę Ci pw :)

Posted

wpłynęły kolejne wpłaty:
Bjuta - 100 zł (jednorazowa deklaracja)
martini77 - 20 zł za 2 miesiące (deklaracja stała po 10 zł/m-c)
Joanna W. - 25 zł (osoba z FB)

ślicznie dziękujemy [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/113.gif[/IMG]

oczywiście moja wpłata już też jest
Akrum - 20 zł (deklaracja stała)