andegawenka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Iljova']Nie tylko Tobie Lolka. :( Misiek już tak długo czeka i ciągle nic :([/QUOTE] Ojej, zmieniłaś strefę czasową;) Witaj Misiu bez domku... Quote
Iljova Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='andegawenka']Ojej, zmieniłaś strefę czasową;) [/QUOTE] Kto niby zmienił strefę czasową ..... ja? Hmmm ..... Chciałabym ale zawsze okazuje się w końcu że nadal tkwie w tym koszmarze zwanym Pl..... Quote
andegawenka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='Iljova']Kto niby zmienił strefę czasową ..... ja? Hmmm ..... Chciałabym ale zawsze okazuje się w końcu że nadal tkwie w tym koszmarze zwanym Pl.....[/QUOTE] U mnie wyswietliło ze post pisałaś w srodku nocy:loveu: Quote
Iljova Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Bo to nie zaprzeczalny fakt pisałam parę minut po 2 ;-) przebudziłam się i nie mogłam zasnąć ;-) Quote
Asiaczek Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Witam Misiaczka i cieszę się z jego postępów:) Byłby idealny do pilnowania domku... Pzdr. Quote
Klaudus__ Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 [I]I ja wieczorną porą zaglądam...[/I] Quote
handzia Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Buster prosiła o Twoje konto handzia - zaraz Jej wyślę. Dotarły jakieś zbłąkane wpłaty od Misia :) [/I][/QUOTE] [B]Klaudus[/B], przypominam o tym co napisałaś...Pisałam do Buster pw, ale dzisiaj sprawdziłam, ostatnio na dogo była w grudniu :roll:. Masz jakiś inny kontakt z nią? Skończył się właśnie marzec, a na koncie jest 9,50 zł. Porażka normalnie... Domyślam się, że tam u Buster jest niewiele, ale ktoś to wpłacił na Misia...Dlaczego ma gdzieś tam zalegać??? Quote
Lolalola Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 witaj Misiu.............dalej cisza...ehhhhh:( Handziu czy ja bede mogla uzyc znow twojego ppayla aby wplacic na Misia deklaracje? Quote
handzia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='Lolalola']witaj Misiu.............dalej cisza...ehhhhh:( Handziu czy ja bede mogla uzyc znow twojego ppayla aby wplacic na Misia deklaracje?[/QUOTE] Oczywiście :) Quote
Klaudus__ Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 [I]Kurcze nie wiem co z tą Buster - pisałam do Niej na gg - niestety nie znam Jej osobiście - żebym mogła podjechać i sprawę załatwić. Sama prosiła o konto, a teraz cisza... Napiszę raz jeszcze... Przepraszam,że tak wyszło... Ale nie mam na to wpływu...[/I] Quote
handzia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 :crazyeye: nie ma moich rozliczeń, które robiłam kilka godzin, załamka :flaming: Miałam nadzieję, że jak zapisałam na pierwszej stronie, to tam będzie , ale wszystkie wpisy zniknęły :placz: Quote
andegawenka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='handzia']:crazyeye: nie ma moich rozliczeń, które robiłam kilka godzin, załamka :flaming: Miałam nadzieję, że jak zapisałam na pierwszej stronie, to tam będzie , ale wszystkie wpisy zniknęły :placz:[/QUOTE] Tak jest wszędzie Handziu, bazarki poznikały, linki sie nie otwierają...:glaszcze: Quote
handzia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No cóż, trzeba będzie jeszcze raz przysiąść...:shake: Quote
Iljova Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ja nie wiem na dogo co chwil coś jest nie tak, ostatnio coraz częściej niedostępne ... A teraz jeszcze zniknęło wiele rzeczy przez co zeżarło pracę wielu osób. Tragedia ... dlaczego inne fora działają normalnie * Handzia podaj mi konto dla Misiaka bo chce zrobić przelew w imieniu Lolalola Quote
handzia Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='Iljova']Ja nie wiem na dogo co chwil coś jest nie tak, ostatnio coraz częściej niedostępne ... A teraz jeszcze zniknęło wiele rzeczy przez co zeżarło pracę wielu osób. Tragedia ... dlaczego inne fora działają normalnie * Handzia podaj mi konto dla Misiaka bo chce zrobić przelew w imieniu Lolalola[/QUOTE] Już wysyłam :) Quote
Lolalola Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 dziekuje ciociu Iljova,ze jestes dobrym duszkiem....moim.....:):loveu: Quote
Klaudus__ Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [I]Poodświeżałam ogłoszenia - dałam ciut zmieniony tekst - niech się coś wreszcie ruszy... :roll:[/I] Quote
Iljova Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Handziu jak dojdzie przelew który w tytule ma wpisany nick Lolalola to daj znać. Quote
handzia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='Iljova']Handziu jak dojdzie przelew który w tytule ma wpisany nick Lolalola to daj znać.[/QUOTE] Zajrzałam na konto, doszło 23 zł. Już zapisuję :) Dzięki. Quote
handzia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Szkoda tylko, że reszta ma gdzieś i nie płaci...Na koncie jest 180 zł, a powinno być dużo, dużo więcej...Brakuje na chwilę obecną jakieś 600 zł, żeby opłacić hotelik. Za pól miesiąca będzie 1000 długu, nie wiem co będzie z Misiem...Powysyłałam trochę pw z przypomnieniem, zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
Recommended Posts