Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Ojej, zmieniłaś strefę czasową;)

[/QUOTE]

Kto niby zmienił strefę czasową ..... ja?
Hmmm ..... Chciałabym ale zawsze okazuje się w końcu że nadal tkwie w tym koszmarze zwanym Pl.....

Posted

[quote name='Iljova']Kto niby zmienił strefę czasową ..... ja?
Hmmm ..... Chciałabym ale zawsze okazuje się w końcu że nadal tkwie w tym koszmarze zwanym Pl.....[/QUOTE]

U mnie wyswietliło ze post pisałaś w srodku nocy:loveu:

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Buster prosiła o Twoje konto handzia - zaraz Jej wyślę.
Dotarły jakieś zbłąkane wpłaty od Misia :)
[/I][/QUOTE]
[B]Klaudus[/B], przypominam o tym co napisałaś...Pisałam do Buster pw, ale dzisiaj sprawdziłam, ostatnio na dogo była w grudniu :roll:. Masz jakiś inny kontakt z nią? Skończył się właśnie marzec, a na koncie jest 9,50 zł. Porażka normalnie...
Domyślam się, że tam u Buster jest niewiele, ale ktoś to wpłacił na Misia...Dlaczego ma gdzieś tam zalegać???

Posted

[quote name='Lolalola']witaj Misiu.............dalej cisza...ehhhhh:(
Handziu czy ja bede mogla uzyc znow twojego ppayla aby wplacic na Misia deklaracje?[/QUOTE]
Oczywiście :)

• 2 weeks later...
Posted

[I]Kurcze nie wiem co z tą Buster - pisałam do Niej na gg - niestety nie znam Jej osobiście - żebym mogła podjechać i sprawę załatwić.
Sama prosiła o konto, a teraz cisza...
Napiszę raz jeszcze...
Przepraszam,że tak wyszło...
Ale nie mam na to wpływu...[/I]

Posted

:crazyeye: nie ma moich rozliczeń, które robiłam kilka godzin, załamka :flaming:

Miałam nadzieję, że jak zapisałam na pierwszej stronie, to tam będzie , ale wszystkie wpisy zniknęły :placz:

Posted

[quote name='handzia']:crazyeye: nie ma moich rozliczeń, które robiłam kilka godzin, załamka :flaming:

Miałam nadzieję, że jak zapisałam na pierwszej stronie, to tam będzie , ale wszystkie wpisy zniknęły :placz:[/QUOTE]

Tak jest wszędzie Handziu, bazarki poznikały, linki sie nie otwierają...:glaszcze:

Posted

Ja nie wiem na dogo co chwil coś jest nie tak, ostatnio coraz częściej niedostępne ... A teraz jeszcze zniknęło wiele rzeczy przez co zeżarło pracę wielu osób. Tragedia ... dlaczego inne fora działają normalnie
*

Handzia podaj mi konto dla Misiaka bo chce zrobić przelew w imieniu Lolalola

Posted

[quote name='Iljova']Ja nie wiem na dogo co chwil coś jest nie tak, ostatnio coraz częściej niedostępne ... A teraz jeszcze zniknęło wiele rzeczy przez co zeżarło pracę wielu osób. Tragedia ... dlaczego inne fora działają normalnie
*

Handzia podaj mi konto dla Misiaka bo chce zrobić przelew w imieniu Lolalola[/QUOTE]
Już wysyłam :)

Posted

[quote name='Iljova']Handziu jak dojdzie przelew który w tytule ma wpisany nick Lolalola to daj znać.[/QUOTE]
Zajrzałam na konto, doszło 23 zł. Już zapisuję :) Dzięki.

Posted

Szkoda tylko, że reszta ma gdzieś i nie płaci...Na koncie jest 180 zł, a powinno być dużo, dużo więcej...Brakuje na chwilę obecną jakieś 600 zł, żeby opłacić hotelik. Za pól miesiąca będzie 1000 długu, nie wiem co będzie z Misiem...Powysyłałam trochę pw z przypomnieniem, zobaczymy co z tego wyniknie.