handzia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Klaudus, masz zapchaną skrzynkę. Przypominam o przelewie. Quote
andegawenka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='PaskudnaZłośnica']Podnoszę Miśka w śnieżycę[/QUOTE] ...a u nas ledwo,ledwo pada Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nie wiem jak reszta kujawsko-pomorskiego, ale Bydgoszcz zasypana i cały czas sypie na Fb Furciaczek pisała że ich zasypało ..... Quote
andegawenka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Iljova']Nie wiem jak reszta kujawsko-pomorskiego, ale Bydgoszcz zasypana i cały czas sypie na Fb Furciaczek pisała że ich zasypało .....[/QUOTE] Z Żywca pisano że też zasypani...a u nas dalej szary stary snieg lezy... Quote
Iljova Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Na miau dziewczyny z południa pisały że też zasypane i sypie nadal tak jak i tutaj Quote
psiakiGabi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 U nas dzisiaj cały dzień sypie i strasznie wieje :( pomału nas zasypuje.. Quote
Iljova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jednym słowem będziemy zasypani ..... Ale Andegawenka pisała że u niej nie sypie to nas odkopią ;-) prawda Andegawenko odkopiecie nas jak zupełnie zasypie ? ;-) Quote
andegawenka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Iljova']Jednym słowem będziemy zasypani ..... Ale Andegawenka pisała że u niej nie sypie to nas odkopią ;-) prawda Andegawenko odkopiecie nas jak zupełnie zasypie ? ;-)[/QUOTE] Troche popruszyło i powiało wiatrem.... Odkopiemy Bydgoszcz, musowo bo kto do Miszki bedzie zagladał:-) Quote
Iljova Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Bardzo dziękuję :-) Miśku a co u Ciebie ? Tak długo już czekasz ... Quote
Lolalola Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 witaj Misienku!!przesylam Ci wiosenke ode mnie,bo widze,ze zima Wam nie odpuszcza.....z pewnoscia macie juz dosc,zimo precz!!! Quote
yunona Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Misiek przystojniaku pokazuj się i domeczku szukaj fajnego :loveu:, wyslałam ci kaskę za luty:lol: Quote
handzia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='yunona']Misiek przystojniaku pokazuj się i domeczku szukaj fajnego :loveu:, wyslałam ci kaskę za luty:lol:[/QUOTE] Misio dziękuje pięknie, już zanotowane :) Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Witamy się i duzo ciepełka wysylamy:) Domowego ciepełka, bo na dworzu nadal biało... pzdr. Quote
Pyrdka Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Misiu, spadaj wreszcie do swojego domu chłopie. Quote
Klaudus__ Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='handzia']Klaudus, masz zapchaną skrzynkę. Przypominam o przelewie.[/QUOTE] [I]Cholera - uduś mnie - bo za śmierć zapomniałam!! Mam teraz problem z dostępem do neta i sporo osobistych i zdrowotnych problemów. I serio umknęło mi to. Podeślij mi na pw ( zaraz odkopię skrzynkę) kwotę i konto. Przepraszam - na prawdę mi to umknęło :oops: [/I] Quote
handzia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Cholera - uduś mnie - bo za śmierć zapomniałam!! Mam teraz problem z dostępem do neta i sporo osobistych i zdrowotnych problemów. I serio umknęło mi to. Podeślij mi na pw ( zaraz odkopię skrzynkę) kwotę i konto. Przepraszam - na prawdę mi to umknęło :oops: [/I][/QUOTE] Ok, nie ma problemu ;) Zaraz wyślę. Quote
Iljova Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 A ja myślałam handzia że napiszesz Klaudus że nie ma problemu z duszeniem ;-) Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Już ranek niedzielny choć ciemność za oknem nas wita, Ciekawe co dzień ten przyniesie, jaki pomysł w główce Miśka zaświta ? Ja Wam życzę aby był wspaniały Aby radość i uśmiech były przez dzień cały :-) Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Iljova']A ja myślałam handzia że napiszesz Klaudus że nie ma problemu z duszeniem ;-)[/QUOTE] [I]:mad: chciałybyście! :P[/I] Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Ja wcale nie pisałam żebym chciała ;-) Quote
Klaudus__ Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='Iljova']Ja wcale nie pisałam żebym chciała ;-)[/QUOTE] [I]Jasne jasne :P Połowa dogo by chciała :P[/I] Quote
Iljova Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nie no tak poważnie to wcale bym nie chciała nic z tego :) Mam nadzieję że uporasz się w końcu ze swoimi problemami i będzie dobrze tego Ci życzę Klaudia :) Quote
Asiaczek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A dzisiaj taka cisza u Miska, więc chociaz z wieczora podniosę:) pzdr. Quote
Recommended Posts