PaskudnaZłośnica Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='psiakiGabi'] Misiaczek ma opłacony hotelik do 29 grudnia, ależeby zakończyć stary rok to powiedzmy, że te dni do końca roku miał gratisowe..[/QUOTE] Ale Ciocia prezent Misiakowi zrobiła! Dziękujemy!! Quote
handzia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='andegawenka']No to teraz Handzie wołamy na wątek:smile:[/QUOTE] Jestem, jak wpłyną pieniądze z bazarku, wpłacę kolejną sumę, bo nie chcę tak cykać po troszku. Bo na razie na koncie mam 125 zł dla Miśka. Już na dniach powinno wpłynąć ;) Quote
andegawenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='handzia']Jestem, jak wpłyną pieniądze z bazarku, wpłacę kolejną sumę, bo nie chcę tak cykać po troszku. Bo na razie na koncie mam 125 zł dla Miśka. Już na dniach powinno wpłynąć ;)[/QUOTE] Myślałam że lepsze finanse Miska:-( Quote
Asiaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='psiakiGabi'] Misiaczek ma opłacony hotelik do 29 grudnia, ależeby zakończyć stary rok to powiedzmy, że te dni do końca roku miał gratisowe. Więc od 1 stycznia ma nie opłacone.[/QUOTE] Wszyscy cieplutko dziękujemy:) Pzdr. Quote
yunona Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A może tak parę fotek nowych Miśka ? Chętnie obejrzałabym łobuziaka. :) Quote
Klaudus__ Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 [quote name='yunona']A może tak parę fotek nowych Miśka ? Chętnie obejrzałabym łobuziaka. :)[/QUOTE] [I]I w ogłoszeniach bym zmieniła... A może jakaś Ciocia z okolicy mogłaby podjechać zrobić piękną sesję Miśkowi?? To na pewno dobrze zrobiłoby ogłoszeniom. [/I] Quote
andegawenka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gabi to Żary...jakos nikogo nie kojarzę. Może chociaż z komórki....na dworze dobrze wychodzą fotki Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Część Miśku wpadam, ale tylko na chwilę bo grypsko mnie dopadło paskudne :( Quote
andegawenka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Iljova']Część Miśku wpadam, ale tylko na chwilę bo grypsko mnie dopadło paskudne :([/QUOTE] To leki i do łózia Quote
Iljova Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Leżę sobie z komórka w ręce i choć na chwilę wpadam na wątki ale jeszcze trochę i idę spać :) Quote
Piromanka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Aja jestem "nowa" u Misia. Ciekawa jestem dalszech losow psiaka. Quote
Iljova Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Zobacz Miśku masz nowego gościa :-) mam nadzieję że zostaniesz już z Miśkiem Piromanko :-) Quote
Piromanka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 [quote name='Iljova']Zobacz Miśku masz nowego gościa :-) mam nadzieję że zostaniesz już z Miśkiem Piromanko :-)[/QUOTE] Z cala pewnoscia zostane u Misia. Ten pies mial niewyobrazalne szczescie, mozna by rzecz, ze uciekl spod igly... A to wszystko dzieki DOBRYM SERCOM i DUSZOM ludzkim... Quote
Piromanka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Przypominamy, ze Misiek zbiera deklaracje oraz potrzebuje pomocy w OGLASZANIU!!! Quote
psiakiGabi Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Ciotki obiecuję, że jak tylko przestanie ciągle padać to porobię Misiakowi fotki, u nas od jakiegoś czasu cały czas pada i to nie śnieg a deszcz :( już mam dosyć tej pogody... Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [I]To czekamy na lepszą pogodę ;)[/I] Quote
andegawenka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 U nas jest piekny śnieg ale 0 stopni i mam być na plusie więc resztę łatwo przewidzieć Quote
Klaudus__ Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 [I]U mnie teraz sypie i wieje [/I] Quote
psiakiGabi Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 U nas był tylko jeden dzień na minusie, a tak to codziennie deszcz i deszcz ze śniegiem, który od razu topnieje, nawet w nocy jest plusowa temp:( masakra :( zima nas omija ;) Quote
Iljova Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Cześć Miśku :) Ciężko powiedzieć jaką właściwie mamy porę roku :( Quote
Recommended Posts