Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']No to teraz Handzie wołamy na wątek:smile:[/QUOTE]
Jestem, jak wpłyną pieniądze z bazarku, wpłacę kolejną sumę, bo nie chcę tak cykać po troszku. Bo na razie na koncie mam 125 zł dla Miśka. Już na dniach powinno wpłynąć ;)

Posted

[quote name='handzia']Jestem, jak wpłyną pieniądze z bazarku, wpłacę kolejną sumę, bo nie chcę tak cykać po troszku. Bo na razie na koncie mam 125 zł dla Miśka. Już na dniach powinno wpłynąć ;)[/QUOTE]

Myślałam że lepsze finanse Miska:-(

Posted

[quote name='psiakiGabi']
Misiaczek ma opłacony hotelik do 29 grudnia, ależeby zakończyć stary rok to powiedzmy, że te dni do końca roku miał gratisowe. Więc od 1 stycznia ma nie opłacone.[/QUOTE]
Wszyscy cieplutko dziękujemy:)

Pzdr.

Posted

[quote name='yunona']A może tak parę fotek nowych Miśka ? Chętnie obejrzałabym łobuziaka. :)[/QUOTE]

[I]I w ogłoszeniach bym zmieniła...
A może jakaś Ciocia z okolicy mogłaby podjechać zrobić piękną sesję Miśkowi??
To na pewno dobrze zrobiłoby ogłoszeniom. [/I]

Posted

[quote name='Iljova']Zobacz Miśku masz nowego gościa :-) mam nadzieję że zostaniesz już z Miśkiem Piromanko :-)[/QUOTE]

Z cala pewnoscia zostane u Misia. Ten pies mial niewyobrazalne szczescie, mozna by rzecz, ze uciekl spod igly... A to wszystko dzieki DOBRYM SERCOM i DUSZOM ludzkim...