Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje że to nie ten pan

[SIZE=4][COLOR=red][B]Ostrzeżenie:[/B][/COLOR]
Jan Ch - Gdańsk Osowa tel. 788-xx-xx-11
Szuka dużego psa. Jest chory psychicznie, znęca się nad rodziną i psami.[/SIZE]

[COLOR=#888888]

-- [/COLOR]

Posted

[quote name='andegawenka']Mam nadzieje że to nie ten pan

[SIZE=4][COLOR=red][B]Ostrzeżenie:[/B][/COLOR]
Jan Ch - Gdańsk Osowa tel. 788-xx-xx-11
Szuka dużego psa. Jest chory psychicznie, znęca się nad rodziną i psami.[/SIZE]

[COLOR=#888888]

-- [/COLOR][/QUOTE]

[I]Nie,nie - ten nasz z okolicy Warszawy był - bynajmniej tak mówił.[/I]

Posted

[quote name='andegawenka']Na co?

Handziu podasz Myszce2 konto na pw, czy ja moge to zrobić?[/QUOTE]
Już jej wysłałam. Konto Gabi mam. Jak wpłyną pieniądze prześlę jej. Będzie to kwota 230 zł...
Tylko nie wiem do kogo mam swoje konto do wpłat jeszcze wysłać...Pytam już kolejny raz, czy te osoby zdeklarowane na początku wątku są nadal zdeklarowane? Napisałm do Klaudus, żeby mnie trochę wprowadziła w temat. Ile miesięcznie płacicie za Miśka, do kiedy ostatnio było zapłacone?

Posted

[quote name='handzia']Już jej wysłałam. Konto Gabi mam. Jak wpłyną pieniądze prześlę jej. Będzie to kwota 230 zł...
Tylko nie wiem do kogo mam swoje konto do wpłat jeszcze wysłać...Pytam już kolejny raz, czy te osoby zdeklarowane na początku wątku są nadal zdeklarowane? Napisałm do Klaudus, żeby mnie trochę wprowadziła w temat. Ile miesięcznie płacicie za Miśka, do kiedy ostatnio było zapłacone?[/QUOTE]

Myslałam ze Klaudus Juz Ci wszystko podała....:mdleje:konta,wpłaty,zaległości:roll:

Posted

[quote name='andegawenka']Myslałam ze Klaudus Juz Ci wszystko podała....:mdleje:konta,wpłaty,zaległości:roll:[/QUOTE]
Podała mi tylko konto, dlatego czekam nadal ;) Pisałam do niej, ale może nie ma czasu...

Posted

Wiesz może czy osoby z pierwszej strony nadal będą płaciły na Miśka? Czy ktoś się wyłamał? Może wyślę do nich nr mojego konta i prośbę o wpłacanie...
Zajrzałam właśnie na pierwszą i osoby wpłacają za listopad do byłej skarbniczki...
Próbowałam dojść ile wynosi zadłużenie za hotel, ale to trudne :oops:. Dobrze by było gdyby osoba, która się tym zajmowała napisała mi. Bo różne kwoty były płacone co miesiąc.

Posted

[quote name='handzia']Wiesz może czy osoby z pierwszej strony nadal będą płaciły na Miśka? Czy ktoś się wyłamał? Może wyślę do nich nr mojego konta i prośbę o wpłacanie...
Zajrzałam właśnie na pierwszą i osoby wpłacają za listopad do byłej skarbniczki...[/QUOTE]

Nie wiem....Jeśli Cię Klaudus nie wprowadzi i nie poda wszystkim do wiadomości to obie nie mamy co tutaj robić. Ten fundusz który otrzymałaś jest mój...więc na razie go zatrzymaj...

Posted

Melduję że dla Miśka przeznaczyliśmy 200 zł ze spadku po Brunku który grzeje pupinę we wspaniałym domku
Pieniążki przelałam na konto Handzi, jak dojdą bardzo proszę o potwierdzenie na wątku
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213578-Sosnowic-Brunio-ma-dom!-kochani-trzymajmy-sercem-!poniewierany-!-pomocyyyyyy!/page61[/url]