andegawenka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Proszę zaznaczyć przy mojej wpłacie pażdziernkowej że to jest za X i XI te 60 zł...tak jak napisałem w przelewie... Quote
Klaudus__ Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='andegawenka']Proszę zaznaczyć przy mojej wpłacie pażdziernkowej że to jest za X i XI te 60 zł...tak jak napisałem w przelewie...[/QUOTE] [I]Podeślę to Buster.[/I] Quote
andegawenka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Podeślę to Buster.[/I][/QUOTE] Raczej zmień skarbnika, gdy Akrum i Handzia (wcześniej Zuzka [']) prowadza aż się chce wpłacać i u nich nikt nie zalega... Quote
ANETTTA Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 to on juz ponad rok szuka domu ???biedaczysko .. Quote
ANETTTA Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 a ogłoszenia ma jak zawsze nie moge uwieżyc ze psiak ładny tak długo czeka Quote
Łukasz__ Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jeszcze kilka ogłoszeń - lento.pl - jaworzno.biz - morusek - ibazar - doadopcji - wstawaj.pl - eszukam - freecf.pl - nasza-lista.com - seelit.pl - bezrodowodu.pl - animalia.pl - ealeokazje.pl Quote
psiakiGabi Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Przypominamy po raz kolejny o opłacie za hotelik.. Quote
koelka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='psiakiGabi']Przypominamy po raz kolejny o opłacie za hotelik..[/QUOTE] Gabi, a my przypominamy o wyjaśnieniu sprawy Dony i o odbieranie telefonów: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194911-DONA-rednose-ka-nadal-bezdomna-........./page26[/URL] [quote name='Kajusza']Gabi nadal nie odbiera. Gabi nie miała prawa wydać samodzielnie psa, którego właścielem była formalnie Sundeyrose (wyadoptowała ze schronu i umieściła psa w hoteliku). NIestety sytuacja Dony jest nieciekawa, własnie miała telefon od człowieka który jest 3!!!!!!!!!! opiekunem psa od momentu opuszczenia hoteliku. Obecnie jest u Pana, który ją zabrał od swojej mamy, która ma duże problemy i nie była właściwym opiekunem dla psa. Pies był u tej kobiety od około miesiąca, wcześniej był u jakiś jej znajomych (czyli u osób, którym Gabi psa wydała). Dona nie może zostać u tego Pana, gdyż wczoraj poważnie zaatakowała ich labradora, i teraz wszyscy sie jej boją. Pan zanim dwa psy puścił luzem, to skontaktował się z z Gabi aby ustalić co to jest za pies, jaka jest jego historia i został poinformowany, że Dona jest bardzo uległa, że to ją psy atakowały i przeganiały w hoteliku, stąd ma ślad na głowie!!!!! i że może psy swobodnie puścić razem na terenia posesji. NIestety Dona zaatakowała labka, dosyć poważnie i teraz nikt nie chce do niej podejść ze strachu. Pan obawia sie o dzieci - co jest zrozumiałe. Pan niechce źle dla suki, nie wywiezie jej do lasu, itp. Zobowiązał się, że może Donkę zawieść czy to do hoteliku do Żar, czy też do schroniska do Gorzowa. Do jutra mam czas - wskazać gdzie psa ma odwieść. NIewiem co mam robić, jestem załamana, wg mnie pies powinien pojechać do Gabi na miesiąc za darmo, a my będziemy szukac deklaracji na hotelik z właściwą opieką ..... bo trzeba ustalić co jest z Donką, czy nadal jest tym samym spokojnym i nieagresywnym psem, czy może po tym co przeszła jej osobowość poprostu jest zrujnowana :-( Mam nadzieje, że nie :-([/QUOTE] Quote
agaga21 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 [url]http://www.dogomania.pl/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uwa%C5%BCa%C4%87.?p=17875356&viewfull=1#post17875356[/url] [B][COLOR=red]przestrzegam przed hotelowaniem psów u gabi![/COLOR][/B] Quote
Klaudus__ Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [I]Podnoszę Misia - wieczorem postaram się pozapraszać Cioteczki.[/I] Quote
Iljova Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Miśku ależ Ci się podoba tam gdzie jesteś co ???, ale starczy czas już znaleźć domek własny :-) Quote
Klaudus__ Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [I]Potrafi ktoś zrobić jakiś fajny banerek dla Misia? Bo ja nie potrafię niestety...[/I] Quote
andegawenka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Potrafi ktoś zrobić jakiś fajny banerek dla Misia? Bo ja nie potrafię niestety...[/I][/QUOTE] Trzeba wybrać fotki np dwie napisać tekst na banerek a Kochane dziewczyny zrobią tu składamy zamówienia [url]http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobi%C4%99-[/url]! Quote
Klaudus__ Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='andegawenka']Trzeba wybrać fotki np dwie napisać tekst na banerek a Kochane dziewczyny zrobią tu składamy zamówienia [url]http://www.dogomania.pl/threads/210920-Banerki-allegro-zrobi%C4%99-[/url]![/QUOTE] [I]Dziękuję - zapomniałam,że fochu robi banerki - zaraz Ją poproszę, mam nadzieję,że będzie miała chwilkę czasu :)[/I] Quote
andegawenka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Klaudus__'][I]Dziękuję - zapomniałam,że fochu robi banerki - zaraz Ją poproszę, mam nadzieję,że będzie miała chwilkę czasu :)[/I][/QUOTE] Tylko jej przypomnij o podlinkowaniu... Quote
Asiaczek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Co tam u Misiaczka? Jakieś dobre wieści? pzdr. Quote
Iljova Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jak ładnie pasują do siebie Twoj nick i imię śłodziaka Asiaczek pyta ja się ma Misiaczek ? ;-) Quote
andegawenka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Do góry Misiek[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_2_202v.gif[/IMG] Quote
Asiaczek Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Iljova']Jak ładnie pasują do siebie Twoj nick i imię śłodziaka Asiaczek pyta ja się ma Misiaczek ? ;-)[/QUOTE] Hahaha, nawet anie zwróciłam uwagi:) pzdr. Quote
Iljova Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Podobało Ci się :-) bo Miśkowi mam nadzieje że tak :-) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Witamy się dzisiaj wieczorkiem... Pzdr. Quote
Recommended Posts