psiakiGabi Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Cioteczki przypominam, że misiek ma dług w hoteliku :( miał opłacony hotelik do 30 września, a opłaty miały być za miesiąc z góry... Jeśli chodzi o kota, to może faktycznie nie wspominać w ogłoszeniu o tym, tylko żeby potem ktoś nie miał pretensji, że nikt nie uprzedził jak będzie problem? Quote
Lolalola Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 wplacilam dzis swoja deklaracje dla Misia!!!!!.......co sie tutaj dzieje???........... Quote
andegawenka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Lolalola']wplacilam dzis swoja deklaracje dla Misia!!!!!.......co sie tutaj dzieje???...........[/QUOTE] Nic, trzeba zrobic ogłoszenia... Gabi, o kotach to może później.... w trakcie rozmowy jesli ktoś zapyta... Quote
Iljova Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Oj Miśku podoba Ci się u Gabi co? Ale może by tak jakiś wspaniały domek taki na zawsze dla Ciebie ? Najwyższ czas :-) Niech w końcu znajdzie się taki dom. Quote
Iljova Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Miśku czy zapuściłeś już korzenie u Gabi ? :-) ;-) Quote
yunona Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Klaudus czy wykupiłaś ten pakiet gdzie podałam link czy ja mam to zrobic ? Quote
psiakiGabi Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Podnosimy chłopaka i przypominamy o opłacie za hotelik.. Quote
Lolalola Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 wplacilam moja deklaracje dla Misia....................co sie dzieje ze skarbnikiem? Quote
Klaudus__ Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [I]Rozmawiałam z Buster - powiedziała,że rozlicza pieniążki (i wysyła do Gabi) na bieżąco. Zmienię dzisiaj tytuł na bardziej chwytliwy - macie może jakieś propozycje?[/I] Quote
andegawenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='Lolalola']wplacilam moja deklaracje dla Misia....................co sie dzieje ze skarbnikiem?[/QUOTE] i to jest problem tego watku, ale nie tylko........... Quote
yunona Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Niestety, muszę poinformować, że już dłuzej nie mogę opłacać hoteliku Misia. Proponowałam wykupienie ogłoszeń, nie ma .zadnego odzewu, osoby prowadzące wątek jakos nie radzą sobie, szkoda mi strasznie psiaka, ale samo płacenie to nie wszystko. Przede wszystkim powinien mieć ogłoszenia - nikt tym się zająć nie może? Niestety zarzucam Wam brak działania. Sorry , ale taka prawda. Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='yunona']Niestety, muszę poinformować, że już dłuzej nie mogę opłacać hoteliku Misia. Proponowałam wykupienie ogłoszeń, nie ma .zadnego odzewu, osoby prowadzące wątek jakos nie radzą sobie, szkoda mi strasznie psiaka, ale samo płacenie to nie wszystko. Przede wszystkim powinien mieć ogłoszenia - nikt tym się zająć nie może? Niestety zarzucam Wam brak działania. Sorry , ale taka prawda.[/QUOTE] Przykro mi, ale nie było odzewu na moją podwójnie zapłaconą deklarację, jak by to się normalnie należało...sorry ale jesli Wam nie zalezy to mnie tym bardziej.. Też mi szkoda psinki.... Podpisuję się po postem Yunony , za XI poszła ostatnia deklaracja I trzeba temu zapobiec na przyszłość bo następne osoby (hotele i deklarowicze) bedą się nabierać... Quote
psiakiGabi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Tak, Buster przelewa pieniążki jak tylko coś dostanie. Ostatnia wpłata była 305 zł i to opłaciło hotelik do 30.09.2011. Quote
Iljova Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Gabi chciałam wyjąć Ci pw, ale chyb masz pełną skrzynkę :) Będę czekała cierpliwie :) Quote
Łukasz__ Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Na tych str.Klaudia porobiła ogłoszenia: - tlenek.pl - allegratka - eoferty.pl - giełdaogłoszeń - kokosy.pl - mójpupil - psy.pl - przygarnijzwierzaka - przygarnij.pl - owi.pl - ogłoszeniadrobne.pl - cafeanimal - ogłosze.pl - ogłosili.pl - ojej.pl - pajęczyna.pl - pineska.pl - animalia.pl - gumtree - petworld - baigiełda - adopcjapsa - rozgłos.net - najpewniej.pl - twoje-ogłoszenia.pl - top-ogłoszenia.pl Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 chyba nigdy nie widzialam,zeby osoby zakladajace watek psu tak zapuscily temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Biedny,biedny Misiek................................ Quote
Iljova Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Miśku Ty chyba korzenie zapuściłeś już u Gabi ;-) Quote
yunona Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [quote name='Łukasz__']Na tych str.Klaudia porobiła ogłoszenia: - tlenek.pl - allegratka - eoferty.pl - giełdaogłoszeń - kokosy.pl - mójpupil - psy.pl - przygarnijzwierzaka - przygarnij.pl - owi.pl - ogłoszeniadrobne.pl - cafeanimal - ogłosze.pl - ogłosili.pl - ojej.pl - pajęczyna.pl - pineska.pl - animalia.pl - gumtree - petworld - baigiełda - adopcjapsa - rozgłos.net - najpewniej.pl - twoje-ogłoszenia.pl - top-ogłoszenia.pl[/QUOTE] Kiedy były robione i dlaczego nie ma linków? Quote
Klaudus__ Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='yunona']Kiedy były robione i dlaczego nie ma linków?[/QUOTE] [I]Ogłoszenia są robione na bieżąco - dzisiaj dorobię na nowych portalach. Linków nie ma,bo psy,którym robię ogłoszenia - spisuję do zeszytu - na jakich portalach. Jak gdzieś się kończy ważność dostaję zawiadomienie na maila i odświeżam.[/I] Quote
Klaudus__ Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='beataczl']zagladam do Msia, zaznaczam..[/QUOTE] [I]Dziękuje! :)[/I] Quote
Recommended Posts