Asiaczek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Co prawda koniec dnia, ale co tam u Misia? Zdrówko Ok? pzdr. Quote
psiakiGabi Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 U Misia wszystko ok, zdrówko też dopisuje :) chłopak ma wrażliwy żołądek i jak zje coś innego niż karma to zdarza mu się luźniejsza kupka, ale tak poza tym to chłopak zdrów jak ryba :) humorek też ma coraz lepszy, tzn nie miewa złych humorków :) nawet na obce "baby" już się nie wścieka, jak jest w kojcu to owszem poszczeka, ale wystarczy, że "baba" go trochę pobajeruje, pogada do niego to chłopak wymięka :) na spacerach lubi poszczekać na rowerzystów :) Quote
andegawenka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Chłopak się nam wyrobił....jakieś ogłoszenia czy wydarzenie na FB ma? Quote
Asiaczek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='psiakiGabi']U Misia wszystko ok, zdrówko też dopisuje :) chłopak ma wrażliwy żołądek i jak zje coś innego niż karma to zdarza mu się luźniejsza kupka, ale tak poza tym to chłopak zdrów jak ryba :) humorek też ma coraz lepszy, tzn nie miewa złych humorków :) nawet na obce "baby" już się nie wścieka, jak jest w kojcu to owszem poszczeka, ale wystarczy, że "baba" go trochę pobajeruje, pogada do niego to chłopak wymięka :) na spacerach lubi poszczekać na rowerzystów :)[/QUOTE] Mądrala:) Pzdr. Quote
polubek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 cioteczki moja deklaracja za sierpień poszła, jest mi bardzo przykro ale niestety z powodów niezależnych ode mnie(problemy zdrowotne z moim kundlikiem i pracą) muszę na jakis czas zawiesić swoje deklaracje do tej pory udawało mi się łatać dziury ale niestety w tej chwili już nie jestem w stanie temu podołać Quote
psiakiGabi Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ok, to mało powiedziane:) Misiu się robi super chłopak :) Była u nas Dominika, 13 latka która dojeżdża do nas ponad 40km, żeby spędzić dzień z naszymi psami :) Dziewczyna nie ma żadnych zahamowań i jest uparta :) więc uparła się, że Misiek Ją pokocha i tak się stało, na początku oczywiście się rzucał jak wściekły, ale Ona uprcie stała przed Jego kojcem i go bajerowała, po pół godzinie Misiek nastawiał dupę do głaskania, narazie przez kojec ale następnym razem jak przyjedzie będzie wspólny spacer, na początku w kagańcu, bo nie będę ryzykować ,żeby dziabnął dziewczynę, bo młodziutka i potem rodzice by nas zjedli:) ale dobra okazja dla Misia :) dla nas Misiek jest świetny, pieszczoch się z Niego zrobił straszny, potrafi jeszcze burknąć czy kłapnąć zębami np. jak coś na spacerze znajdzie i chcemy mu zabrać, że nie zjadł, ale to jest tylko takie pokazanie, że mu się nie podoba, wystarczy odpowiednio szybko zareagować i uprzedzić Jego zachowanie i jest ok :)Do psów już też coraz mniej się rzuca. Fajny psiak tylko musi mieć równie fajnego właściciela, wtedy będzie z Niego "pociecha" :) Quote
Iljova Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 No proszę jaki się z Miśka zrobił super gość ;-) Rewelacyjnie że jest taka okazja, skoro jak piszesz Dominika jest uparta to Misiek napewno jej ulegnie :-) jeszcze zostaną bardzo dobrymi kumplami :-) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Fajna musi byc ta Dominika, lubię takich uparciuchów (w dobrej sprawie:) pzdr. Quote
psiakiGabi Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Cioteczki przypominam, że Misiu zalega z opłatą za hotelik :( Quote
BUDRYSEK Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='psiakiGabi']Cioteczki przypominam, że Misiu zalega z opłatą za hotelik :([/QUOTE] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ja dopiero mogę swoją stałą przelac w pierwszych dniach wrzesnia. Nie dam rady ani więcej ani cześciej... Mam inne deklaracje psiowe. Smutne, ale prawdziwe... pzdr. Quote
psiakiGabi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ciotki przypominam, że Misiek miał opłacony hotelik do 17.08... Edit: Wpłynęło 265zł dla Misiaczka :) Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wczoraj zrobiłam przelew (stała za wrzesień) dla Misia - 20 zł. pzdr. Quote
andegawenka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Wczoraj zrobiłam przelew (stała za wrzesień) dla Misia - 20 zł. pzdr.[/QUOTE] Zaraz i ja zrobię:oops: Quote
paros Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='BUDRYSEK']przypominam Misiaczka :)[/QUOTE] A jak Misio dziś wygląda, dlaczego nie ma zdjęć Misia?? Quote
Iljova Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-OfLRdn9AxZI/TmmlzhsgP6I/AAAAAAAAEZY/TdZfDz-ZJyw/s512/piatek%25255B1%25255D.jpg[/IMG] Quote
WIGA Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Misiu już rok w hoteliku,czy On ma jakieś ogłoszenia?,czy w ogóle można Go już próbować wyadoptować?Jeśli tak,to wysyłając swoją deklarację dorzucę grosza na wykupienie pakietu ogłoszeń i poproszę Księgową o wykupienie na jakimś szczęśliwym bazarku ogłoszeniowym.Buziaczki dla Misia i gratulacje dla Gabi i wszystkich pomocników za efekty terapii! Quote
yunona Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Tak, myślę, że Misio powinien już ostro domku szukać. Ja z kasą rzeźbię, naprawdę mam cholerny kryzys, może w tej chwili nie zrobię wpłaty ale w przyszłym miesiącu postaram się wyrównać. :) Quote
Lolalola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 witaj kolego po przerwie:)ciesze sie,ze masz pania ktora zabiega o twe wzgledy:),ale gdziez ten domek...???? Quote
Recommended Posts