Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Misia wszystko ok, zdrówko też dopisuje :) chłopak ma wrażliwy żołądek i jak zje coś innego niż karma to zdarza mu się luźniejsza kupka, ale tak poza tym to chłopak zdrów jak ryba :)
humorek też ma coraz lepszy, tzn nie miewa złych humorków :) nawet na obce "baby" już się nie wścieka, jak jest w kojcu to owszem poszczeka, ale wystarczy, że "baba" go trochę pobajeruje, pogada do niego to chłopak wymięka :) na spacerach lubi poszczekać na rowerzystów :)

Posted

[quote name='psiakiGabi']U Misia wszystko ok, zdrówko też dopisuje :) chłopak ma wrażliwy żołądek i jak zje coś innego niż karma to zdarza mu się luźniejsza kupka, ale tak poza tym to chłopak zdrów jak ryba :)
humorek też ma coraz lepszy, tzn nie miewa złych humorków :) nawet na obce "baby" już się nie wścieka, jak jest w kojcu to owszem poszczeka, ale wystarczy, że "baba" go trochę pobajeruje, pogada do niego to chłopak wymięka :) na spacerach lubi poszczekać na rowerzystów :)[/QUOTE]
Mądrala:)

Pzdr.

Posted

cioteczki moja deklaracja za sierpień poszła,

jest mi bardzo przykro ale niestety z powodów niezależnych ode mnie(problemy zdrowotne z moim kundlikiem i pracą) muszę na jakis czas zawiesić swoje deklaracje
do tej pory udawało mi się łatać dziury ale niestety w tej chwili już nie jestem w stanie temu podołać

Posted

Ok, to mało powiedziane:) Misiu się robi super chłopak :)
Była u nas Dominika, 13 latka która dojeżdża do nas ponad 40km, żeby spędzić dzień z naszymi psami :) Dziewczyna nie ma żadnych zahamowań i jest uparta :) więc uparła się, że Misiek Ją pokocha i tak się stało, na początku oczywiście się rzucał jak wściekły, ale Ona uprcie stała przed Jego kojcem i go bajerowała, po pół godzinie Misiek nastawiał dupę do głaskania, narazie przez kojec ale następnym razem jak przyjedzie będzie wspólny spacer, na początku w kagańcu, bo nie będę ryzykować ,żeby dziabnął dziewczynę, bo młodziutka i potem rodzice by nas zjedli:) ale dobra okazja dla Misia :) dla nas Misiek jest świetny, pieszczoch się z Niego zrobił straszny, potrafi jeszcze burknąć czy kłapnąć zębami np. jak coś na spacerze znajdzie i chcemy mu zabrać, że nie zjadł, ale to jest tylko takie pokazanie, że mu się nie podoba, wystarczy odpowiednio szybko zareagować i uprzedzić Jego zachowanie i jest ok :)Do psów już też coraz mniej się rzuca. Fajny psiak tylko musi mieć równie fajnego właściciela, wtedy będzie z Niego "pociecha" :)

Posted

No proszę jaki się z Miśka zrobił super gość ;-)
Rewelacyjnie że jest taka okazja, skoro jak piszesz Dominika jest uparta to Misiek napewno jej ulegnie :-) jeszcze zostaną bardzo dobrymi kumplami :-)

Posted

Misiu już rok w hoteliku,czy On ma jakieś ogłoszenia?,czy w ogóle można Go już próbować wyadoptować?Jeśli tak,to wysyłając swoją deklarację dorzucę grosza na wykupienie pakietu ogłoszeń i poproszę Księgową o wykupienie na jakimś szczęśliwym bazarku ogłoszeniowym.Buziaczki dla Misia i gratulacje dla Gabi i wszystkich pomocników za efekty terapii!

Posted

Tak, myślę, że Misio powinien już ostro domku szukać. Ja z kasą rzeźbię, naprawdę mam cholerny kryzys, może w tej chwili nie zrobię wpłaty ale w przyszłym miesiącu postaram się wyrównać. :)