handzia Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Wpłynęło 10 zł od Redpit i 75 zł od Jadwigi za I, II, III. Dzięki :) Wpłaciłam 130 zł dla Misia. Quote
handzia Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Andegawenko, jest 30 zł od Ciebie dla Misia :) Dzieki! Quote
andegawenka Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 3 minuty temu, handzia napisał: Andegawenko, jest 30 zł od Ciebie dla Misia :) Dzieki! Odnawiam Misiowi ogłoszenie na jednym portalu, ale czy to ma sens? Ani wieści o Misiu ani fotek. Quote
kiyoshi Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Witajcie zajrzalam przez przypadek i mysle sobie ze to bardzo dziwne Przez ostatni rok pojawiaja sie tylko posty ile kto wplacil i ze nikt nie zaglada Zero zdjec i wiesci jak paiak sobie radzi- moze to ludzi zniechecilo?? Pozdrawiam Was 1 Quote
andegawenka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Witajcie zajrzalam przez przypadek i mysle sobie ze to bardzo dziwne Przez ostatni rok pojawiaja sie tylko posty ile kto wplacil i ze nikt nie zaglada Zero zdjec i wiesci jak paiak sobie radzi- moze to ludzi zniechecilo?? Pozdrawiam Was Może znasz kogoś kto ma doświadczenie i zechce poprowadzić wątek. Bezkrólewie zupełne od lat :( Quote
kiyoshi Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Dziewczyny jesli wkleicie tu kilka porzadnych fotek pieska to zrobie mu pakiet ogloszen na 30 portalach Prosze tez o tekst numer tel do kontaktu i na jakie miasto oglaszac Fajnie ze ma olx ale to moze byc za malo! Gdybym zgubila ten watek i sie nie odezwala pisac do mnie priv PLIS Quote
kiyoshi Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 3 minuty temu, andegawenka napisał: Może znasz kogoś kto ma doświadczenie i zechce poprowadzić wątek. Bezkrólewie zupełne od lat :( Handzia nie prowadzi? A kto w ogole kontaktuje sie z tym DT czy hotelikiem? Trzeba poprosic by min raz na miesiac przeslano kilka zdjec i informacje jak pies spedza czas itd Przeciez ludzie placa i musza wiedziec Ja niestety nie podejme sie prowadzenia zadnego watku bo maz mnie udusi ale przy ogloszeniach jak najbardziej pomoge Quote
andegawenka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 1 minutę temu, kiyoshi napisał: Handzia nie prowadzi? A kto w ogole kontaktuje sie z tym DT czy hotelikiem? Trzeba poprosic by min raz na miesiac przeslano kilka zdjec i informacje jak pies spedza czas itd Przeciez ludzie placa i musza wiedziec Ja niestety nie podejme sie prowadzenia zadnego watku bo maz mnie udusi ale przy ogloszeniach jak najbardziej pomoge Nasza cudowna Handzia prowadzi finanse. Misio ma ogromne zaległości finansowe. Kontakt z hotelem zamarł. Zaraz podam Ci link do mojego ogłoszenia. Zrobiłam mu jeszcze dwa ogłoszenia na innym portalu. Nie przejdzie z takim samym tekstem. Przejrzę moją pocztę i podam . Quote
kiyoshi Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Czyli placicie za hotel ale nikt nic nie wie? Ani czy piesek jest zdrowy? Ojeju to sie porobilo a na ktorej stronie jakies w miare aktualne zdjecia znajde? Tekst tez bym sama napisala tylko gdzie sa aktualne opisy? W jakim on jest w ogole hoteliku? Ostatnio duzo cudow sie podzialo starsze psiaki znajduja cudowne domy! Moze i tu sie uda! Quote
andegawenka Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Dokładnie tak....sie porobiło :( Tutaj dane do ogłoszeń. http://sloniu.pl/138/darmowe-ogloszenia/15-Zwierzaki/108-Psy/53539-Misiek_pies_ktory_przypilnuje_Twojego_podworka.html http://dabrowa-gornicza.lento.pl/misiu-ma-okolo-6-lat,3290980.html http://zielona-gora.lento.pl/misiek-pies-ktory-przypilnuje-twojego,3291142.html Quote
handzia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 O proszę, ja tu sobie wchodzę z kolejną wpłata od Redpit a tutaj taka niespodzianka :) Wiem, że nie mamy nowych wieści i zdjęć, ale nasze płacenie wygląda w ten sposób, ze jak coś się uzbiera to ja wysyłam do Gabi. Zostało może z 5 osób, które płacą sumiennie. Myślę, że już od dłuższego czasu wystarcza to na karmę dla niego, a może czasem i nie. Ale to nie zmienia faktu, że przydałoby się choć słówko o nim napisać...:( Gabi juz chyba tutaj nie wchodzi, pisała kiedyś, ze na fb są jego nowe zdjęcia. Trzeba by było poszperać na wątku i poszukać linku...spróbuje poszperać. ps, zapisuje 10 zł od redpit w post rozliczeniowy, dzięki! Quote
handzia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Ostatnie info było rok temu, fotki Misia na fb, ostatnie 5 zdjęć jest z 16-go marca. Quote
andegawenka Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 2 godziny temu, handzia napisał: Ostatnie info było rok temu, fotki Misia na fb, ostatnie 5 zdjęć jest z 16-go marca. Handziu ale to jest na profilu Schroniska. Co tam Misiek robi.? Quote
kiyoshi Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 napisze zaraz na fb w sprawie Misia. Wybaczcie, ale patrząc na te zdjęcia on wcale nie wygląda na psa agresywnego. Nie oddałabym go na stróża, tylko do domu! może na podwórko, ale do domu, do ludzi :) piękny z niego pies, radosny no właśnie..i dlaczego jest na stornie schroniska?? 1 Quote
andegawenka Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 5 minut temu, kiyoshi napisał: napisze zaraz na fb w sprawie Misia. Wybaczcie, ale patrząc na te zdjęcia on wcale nie wygląda na psa agresywnego. Nie oddałabym go na stróża, tylko do domu! może na podwórko, ale do domu, do ludzi :) piękny z niego pies, radosny no właśnie..i dlaczego jest na stornie schroniska?? NIe lubił kobiet. Po jakimś czasie zaakceptował Gabi. Gorzej z obcymi. :( Quote
kiyoshi Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 a ta Pani na tyvh zdjęciach z Misiem to jest Gabi?? Quote
andegawenka Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 3 minuty temu, kiyoshi napisał: a ta Pani na tyvh zdjęciach z Misiem to jest Gabi?? Chyba tak. Quote
kiyoshi Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 6 minut temu, andegawenka napisał: Chyba tak. mega mega dziwne to wszystko. Nie chce nic insynuować, ale chyba czas żebyście się zorientowały na co idą Wasze pieniądze. Ogłaszać też za bardzo go nie mogę, skoro nawet nie wiadomo na pewnio gdzie on jest:( Zostawiłam wpis na fb pod jego albumem i zobaczymy...może się czegoś dowiem:) Quote
handzia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 45 minut temu, andegawenka napisał: Handziu ale to jest na profilu Schroniska. Co tam Misiek robi.? No tez tak się zastanawiałam jak wstawiałam, w pierwszej chwili pomyslałam, ze tak nazywa się jej hotel...masz nr do Gabi? napiszę do niej pw, była w lutym na dogo... Quote
handzia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Spokojnie, na razie nie panikujmy, Gabi zawsze rzeczowo odpowiadała, zaraz do niej napiszę. Quote
andegawenka Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 8 minut temu, handzia napisał: Spokojnie, na razie nie panikujmy, Gabi zawsze rzeczowo odpowiadała, zaraz do niej napiszę. To chyba nie tajemnica. Było podawane w ogłoszeniach. 606 436 321. Mnie coś dzwoni że użyczyła profilu, ale pewna nie jestem. Quote
handzia Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Też tak myślę, to że Misiek był ogłaszany nie oznacza, że tam jest. Jutro zadzwonię i wyjaśnię. Napisałam do Gabi z prośbą o wizytę na wątku :) Jestem dobrej myśl :) 1 Quote
kiyoshi Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 na facebooku nikt nie odpisał na moje pytania odnośnie tego psa....:( tutaj widze też nadal cisza 1 Quote
memory Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 Dotychczas płaciłam swoją skromną deklarację i nie komentowałam, bo nie mam jak bardziej psu pomóc. Temat czytam, wiem, że pies jest zadłużony, ale to nie powód, by odciąć się od udzielania informacji o nim. Od dłuższego czasu niepokoi mnie ta sytuacja, brak informacji z hotelu, aktualnych fotek, brak jakichkolwiek dostępnych danych na temat hoteliku 'gdzieś tam pod Żarami, może w Sieniawie czy jeszcze gdzie indziej' i jego właścicieli. Dzisiaj wysłałam deklarację za drugi kwartał, ale jeżeli nie pojawią się informacje i fotki Miśka z datą (i żeby nie było, że aparat jej nie robi - może być przy psie aktualna nawet gazeta, czy kartka z kalendarza ) to jest to ostatni przelew. Dycha nie majątek, ale można ja spożytkować lepiej. Zawieszam swoją deklarację do czasu, kiedy sytuacja psa będzie dokładnie wyjaśniona. 1 Quote
Recommended Posts