Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny.... a ja zostawiłam wiadomośc pod tym albumem  Misia na fb i po jakimś czasie pojawiła się odpowiedź. Wklejam ją tutaj:

Adopcje Psów - Schronisko dla zwierząt w Piotrowie Misiu nadal jest do adopcji. Jest to pies dla osoby doświadczonej w pracy z psami agresywnymi, to psiak po przejściach, miał już wyrok - igła. U nas jednak udało sie z nim wypracować pewne zachowania, ale nadal jest to pies trudny Emotikon frown Ma bardzo silny instynkt terytorialny, broni zasobów, jednak przy odpowiednim postępowaniu jest super psem Emotikon smile na pewno nie nadaje sie do domu z dziećmi, ani do bloku.

dodam jeszcze, że zdjęcia Misia, te najbardziej aktualne na fb są z przed roku:(
Przykro mi, że przypałętałam sie tutaj, w sumie z prawdziwą, szczerą intencją by POMÓC, a narobiłam trochę bałaganu:( jednak....z boku pewne rzeczy widać jaskrawiej i niestety zgadzam się, że bez sensu jest wpłacać pieniądze nie mając najmniejszego pojęcia co dzieje się z psem:(

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

I znowu od redpit wpłynęło 10 zł. Zapisuję...

Wpłacam również 93,50 dla Misia. No koncie 0 zł. Nie wiem, czy jest sens prosić o potwierdzenie, ale proszę...

• Upvote 1
Posted

Przyszło na moją skrzynkę o odnowienie ogłoszeń. Chyba nie ma sensu? Jeśli ktoś zadzwoni na numer hotelu to i tak się nie dowiemy a jeśli podam swój numer to co powiem że pies jest "chyba w hotelu" ?

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted
O 17.11.2016 o 19:31, bakusiowa napisał:

Czy to  jest Misiek?                                

Skąd masz te fotki. Wygląda też jak hotel albo ktoś ma dwa psy.

Tu parę innych fotek. Na pierwszej stronie znikły a admin wątku dał dyla.

78b845166be1972fmed.jpg

16005x416270x800m800.jpg

306d758a620080c1med.jpg

592928c165532919med.jpg

906kbk.jpg

• 1 month later...
Posted

Ten ze zdjęcia w basenie to nie Misiek, to jakiś młody psiak. Owszem umaszczenie podobne, ale tamten z basenu ma ciemniejszy pysk i jasną plamę na grzbiecie. To nie ten na pewno. Zresztą za bardzo puszysty jest...

A tak na marginesie, te nasze jednostronne rozmowy, domysły, podejrzenia są chore. Dlaczego Gabi nie wejdzie tu i nie odpowie nam? Dlaczego musimy sie domyślać i szukać jakiś zdjęć i zastanawiać się, czy Misiek przypadkiem nie trafił do schronu, czy może nie żyje?......

Jest mi bardzo przykro wchodzić na ten watek, kiedy widzę, że ktoś wpłacił na Misia to serce mnie boli, bo wiem, że muszę tu wejść i napisać coś sama do siebie, albo tłumaczyć takie właśnie sytuacje....:( już wolę chyba sama do siebie :( 

Redpit wpłaciła 10 zł. 

• Upvote 2
Posted
13 godzin temu, handzia napisał:

Ten ze zdjęcia w basenie to nie Misiek, to jakiś młody psiak. Owszem umaszczenie podobne, ale tamten z basenu ma ciemniejszy pysk i jasną plamę na grzbiecie. To nie ten na pewno. Zresztą za bardzo puszysty jest...

A tak na marginesie, te nasze jednostronne rozmowy, domysły, podejrzenia są chore. Dlaczego Gabi nie wejdzie tu i nie odpowie nam? Dlaczego musimy sie domyślać i szukać jakiś zdjęć i zastanawiać się, czy Misiek przypadkiem nie trafił do schronu, czy może nie żyje?......

Jest mi bardzo przykro wchodzić na ten watek, kiedy widzę, że ktoś wpłacił na Misia to serce mnie boli, bo wiem, że muszę tu wejść i napisać coś sama do siebie, albo tłumaczyć takie właśnie sytuacje....:( już wolę chyba sama do siebie :( 

Redpit wpłaciła 10 zł. 

Dokładnie tak Handziu.......:(

• 2 weeks later...
Posted

Wreszcie odnalazłam wątek Misia i ....  nie zrozumiałam - gdzie jest Misio?

Po tych zmianach na Dogo przez dłuższy czas nie mogłam zalogować się i nie zaglądałam. A teraz to nawet stare linki do wątków nie działaja 

Posted
8 minut temu, paros napisał:

Wreszcie odnalazłam wątek Misia i ....  nie zrozumiałam - gdzie jest Misio?

Po tych zmianach na Dogo przez dłuższy czas nie mogłam zalogować się i nie zaglądałam. A teraz to nawet stare linki do wątków nie działaja 

Same nie wiemy.:(

Posted
8 minut temu, andegawenka napisał:

Same nie wiemy.:(

A z Gabi nie ma kontaktu?   Bo chyba był u niej w hoteliku to dlaczego teraz jest w schronisku? Czy coś się stało? 

Na zdjęciach na fb jest Misio z piłką