kiyoshi Posted March 31, 2016 Posted March 31, 2016 dziewczyny.... a ja zostawiłam wiadomośc pod tym albumem Misia na fb i po jakimś czasie pojawiła się odpowiedź. Wklejam ją tutaj: Adopcje Psów - Schronisko dla zwierząt w Piotrowie Misiu nadal jest do adopcji. Jest to pies dla osoby doświadczonej w pracy z psami agresywnymi, to psiak po przejściach, miał już wyrok - igła. U nas jednak udało sie z nim wypracować pewne zachowania, ale nadal jest to pies trudny Emotikon frown Ma bardzo silny instynkt terytorialny, broni zasobów, jednak przy odpowiednim postępowaniu jest super psem Emotikon smile na pewno nie nadaje sie do domu z dziećmi, ani do bloku. Lubię to! · Odpowiedz · 21 marca o 22:42 dodam jeszcze, że zdjęcia Misia, te najbardziej aktualne na fb są z przed roku:( Przykro mi, że przypałętałam sie tutaj, w sumie z prawdziwą, szczerą intencją by POMÓC, a narobiłam trochę bałaganu:( jednak....z boku pewne rzeczy widać jaskrawiej i niestety zgadzam się, że bez sensu jest wpłacać pieniądze nie mając najmniejszego pojęcia co dzieje się z psem:( 1 Quote
handzia Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Dzięki :) Wpłynęło 30 zł od memory za II kwartał :) I jeszcze 10 zł od Redpit :) Quote
handzia Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 I znowu od redpit wpłynęło 10 zł. Zapisuję... Wpłacam również 93,50 dla Misia. No koncie 0 zł. Nie wiem, czy jest sens prosić o potwierdzenie, ale proszę... 1 Quote
andegawenka Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Przyszło na moją skrzynkę o odnowienie ogłoszeń. Chyba nie ma sensu? Jeśli ktoś zadzwoni na numer hotelu to i tak się nie dowiemy a jeśli podam swój numer to co powiem że pies jest "chyba w hotelu" ? 1 Quote
handzia Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Wpłynęło 2 razy po 10 zł od Redpit. W lipcu i sierpniu. Dzieki!... Quote
andegawenka Posted September 12, 2016 Posted September 12, 2016 Gdy dostaje powiadomienie o odnowienie to odnawiam : http://dabrowa-gornicza.lento.pl/misiu-ma-okolo-6-lat,3290980.html http://zielona-gora.lento.pl/misiek-pies-ktory-przypilnuje-twojego,329114 Quote
handzia Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 O 24.08.2016 o 14:41, handzia napisał: Wpłynęło 2 razy po 10 zł od Redpit. W lipcu i sierpniu. Dzieki!... We wrześniu i październiku też... Quote
andegawenka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Raczej nie, za bardzo puszysty.To jest Misiek. Quote
handzia Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Wg mnie to też nie Misiek. Przelewam 60 zł za Miśka. Quote
bakusiowa Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Mnie wydaje się, że to Misiek, patrząc na przykład na ogon. Quote
andegawenka Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 O 17.11.2016 o 19:31, bakusiowa napisał: Czy to jest Misiek? Skąd masz te fotki. Wygląda też jak hotel albo ktoś ma dwa psy. Tu parę innych fotek. Na pierwszej stronie znikły a admin wątku dał dyla. Quote
bakusiowa Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Te zdjęcia są z FB schroniska w Piotrowie. Pomyślałam, że to może być Misio. Zapytałam czy to Misiek. Czekam na odpowiedź. Quote
andegawenka Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 5 godzin temu, bakusiowa napisał: Te zdjęcia są z FB schroniska w Piotrowie. Pomyślałam, że to może być Misio. Zapytałam czy to Misiek. Czekam na odpowiedź. No i wszystko jasne.To Fiona https://www.facebook.com/Adopcje-Psów-Schronisko-dla-zwierząt-w-Piotrowie-301640410033174/ Quote
bakusiowa Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Skąd wiesz, że to jest Fiona? Właśnie tak odpisali. Quote
andegawenka Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Nie Misiek, bo niewielkie podobieństwo i chyba zostały mi jakieś resztki wiary w ludzi. Można zadzwonić do schroniska i zapytać . Quote
handzia Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Ten ze zdjęcia w basenie to nie Misiek, to jakiś młody psiak. Owszem umaszczenie podobne, ale tamten z basenu ma ciemniejszy pysk i jasną plamę na grzbiecie. To nie ten na pewno. Zresztą za bardzo puszysty jest... A tak na marginesie, te nasze jednostronne rozmowy, domysły, podejrzenia są chore. Dlaczego Gabi nie wejdzie tu i nie odpowie nam? Dlaczego musimy sie domyślać i szukać jakiś zdjęć i zastanawiać się, czy Misiek przypadkiem nie trafił do schronu, czy może nie żyje?...... Jest mi bardzo przykro wchodzić na ten watek, kiedy widzę, że ktoś wpłacił na Misia to serce mnie boli, bo wiem, że muszę tu wejść i napisać coś sama do siebie, albo tłumaczyć takie właśnie sytuacje....:( już wolę chyba sama do siebie :( Redpit wpłaciła 10 zł. 2 Quote
andegawenka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 13 godzin temu, handzia napisał: Ten ze zdjęcia w basenie to nie Misiek, to jakiś młody psiak. Owszem umaszczenie podobne, ale tamten z basenu ma ciemniejszy pysk i jasną plamę na grzbiecie. To nie ten na pewno. Zresztą za bardzo puszysty jest... A tak na marginesie, te nasze jednostronne rozmowy, domysły, podejrzenia są chore. Dlaczego Gabi nie wejdzie tu i nie odpowie nam? Dlaczego musimy sie domyślać i szukać jakiś zdjęć i zastanawiać się, czy Misiek przypadkiem nie trafił do schronu, czy może nie żyje?...... Jest mi bardzo przykro wchodzić na ten watek, kiedy widzę, że ktoś wpłacił na Misia to serce mnie boli, bo wiem, że muszę tu wejść i napisać coś sama do siebie, albo tłumaczyć takie właśnie sytuacje....:( już wolę chyba sama do siebie :( Redpit wpłaciła 10 zł. Dokładnie tak Handziu.......:( Quote
bakusiowa Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Postaram się wejść na fejsa i napisać do nich w sprawie Miśka. 1 Quote
paros Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Wreszcie odnalazłam wątek Misia i .... nie zrozumiałam - gdzie jest Misio? Po tych zmianach na Dogo przez dłuższy czas nie mogłam zalogować się i nie zaglądałam. A teraz to nawet stare linki do wątków nie działaja Quote
andegawenka Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 8 minut temu, paros napisał: Wreszcie odnalazłam wątek Misia i .... nie zrozumiałam - gdzie jest Misio? Po tych zmianach na Dogo przez dłuższy czas nie mogłam zalogować się i nie zaglądałam. A teraz to nawet stare linki do wątków nie działaja Same nie wiemy.:( Quote
paros Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 8 minut temu, andegawenka napisał: Same nie wiemy.:( A z Gabi nie ma kontaktu? Bo chyba był u niej w hoteliku to dlaczego teraz jest w schronisku? Czy coś się stało? Na zdjęciach na fb jest Misio z piłką Quote
Recommended Posts