jaloszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Megula']Tak ogólnie ten szczeniak nie przypomina mi zabardzo yorka. A to zdjecie co wkleilas tego białego yorczka jest śliczne :)[/quote] Zgadzam sie:) ten biały yoreczek jest śliczny :) a o takim umaszczeniu yorka nie słyszałam :( Quote
jaloszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Nadia86']a ja powiem ze razem z moja suczka w miocie byla 2 suczka ale o nietypoym umaszczeniu toffi..miala rzadsza siersc od reszty ..bardziej uboga i duzokrotsza...to co normalnie sczeniak ma czarne ona miala koloru cirmnrgo tofi a podpalania rudawe..byla hmm nietypowa pani byla w szoku mowila ze pierwszy raz sie z takim umaszczeniem spotkala a sprzedala ja z tego co wiem taniej bo uznala to za wade a nie zalete w koncu z wzorcem to sie nie zgadzala[/quote] kiedyś słyszałam że przez przypadek jednemu hodowcy pomieszała sie rasa chiński grzywacz i york i wyszedł rudy yorkshire terrrier i sprzedała je taniej bo też uznnała to za wade Quote
Lilu Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na dzisiejszym zlocie na Bemowie byl taki złoty yorczek. Oto fotka [IMG]http://img221.imageshack.us/img221/8697/gold3dc.jpg[/IMG] Quote
Magda Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na forum jest juz temat odnosnie Biewerow ([URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7877&highlight=biewer"]tutaj[/URL]). Moim zdaniem sa sliczne, ale pozostane przy oryginalnych i wzorcowych yorkach. Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Znam złotego yorka. Urodził się normalnie z miotem srebrno-złotych yorków. To geny, pewnie jego prapra... dziadek też był złoty. Moim zdaniem, gdy są małe nie przypominają za bardzo yorków, ale potem są całkiem ładne;) Słyszałam, że coraz więcej ludzi chce teraz posiadać złote yorki... Ale przecież, gdy ktoś kocha psy to i kolor nie wadzi:) Quote
Recommended Posts