Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anhata']Monday, gdzie Moce robisz ogloszenia ?[/QUOTE]

szerlok, gumtree kraków, cafeanimal...
te odnawiam często - prawie codziennie.
Innę w miarę upływu czasu będę robić.

Posted

[quote name='Monday']szerlok, gumtree kraków, cafeanimal...
te odnawiam często - prawie codziennie.
Innę w miarę upływu czasu będę robić.[/QUOTE]

Dziękujemy. :) Allegro tysz prawda ? ;>

Posted

[SIZE="3"][COLOR="#000080"][CENTER][B]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom,
ilu nas jest![/B][/CENTER][/COLOR][/SIZE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas[/url]!!!

Posted

Ja porobię ślicznej suni ogłoszenia na adopcjapsa, morusek, gumtree warszawa (ale nie wiem czy tam nie będzie trzeba tekstu zmienic bo skoro Monday robi na kraków to moga uznać że to dubel), cafeanimal też porobię bo czym tam częsciej tym lepiej:)

Posted

[quote name='tula']Ja porobię ślicznej suni ogłoszenia na adopcjapsa, morusek, gumtree warszawa (ale nie wiem czy tam nie będzie trzeba tekstu zmienic bo skoro Monday robi na kraków to moga uznać że to dubel), cafeanimal też porobię bo czym tam częsciej tym lepiej:)[/QUOTE]

Dziękujemy. Ja chyba panikuję. Nikt nie dzwoni :/

Posted

[quote name='tula']Ja porobię ślicznej suni ogłoszenia na adopcjapsa, morusek, gumtree warszawa (ale nie wiem czy tam nie będzie trzeba tekstu zmienic bo skoro Monday robi na kraków to moga uznać że to dubel), cafeanimal też porobię bo czym tam częsciej tym lepiej:)[/QUOTE]

Dziękujemy. Ja chyba zaczynam panikować. Nikt nie dzwoni :/

Posted

[URL]http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=242017603&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_DELAYEDMXAdIdMZ242017603MXGuidMZ12c4496a-0b30-a20b-2760-0382ffff92b4MXadDelayedMZ24&mpname=LocClass-PreAuthAd&mpname=LocClass-FreeAd&mpuid=57115567%3B242017603%3B57115567%3B3200001%3B9124%3B%3B%3B%3B%3B1289640911503&secev=AQAAASw4O1AAAM0AAAABACAxMmM0NDk2YTI4Zi5hMjBiMjcxLjMzYi5mZmZmMmU4NQAAAAEAAAAADmzlQwAv92fjofcTsojWk2stclG%2BVeqs1A**&wmid=242017603[/URL]

Takie ccos mi wyszlo...na warszawe dalam. A chcialam na poznan :/

Tula, Monday, wyjasnijcie mi jeszczejak z tymi platnymi opcjami ? Co to za funkcja za 55 zloty ? a ktora najlepsza jest platna funkcja ? I gdzie lepiej zamowic na krakowie czy na warszawie ?

A tak w ogole to mi napisali, ze moje ogloszenie bedzie opoznione i wyswietlone za 24 godz. ? co ja namotałam ?

Posted

W środę był pierwszt telefon od pani z Torunia. Wczoraj pani też dzwoniła. Wysłałam na maila zdjecia, linki do ogloszen na nowo, bo zgubila link. Miala wczesniej psiaki. Teraz cisza...Chyba sie wycofala.

Posted

Tylko, ze Pani została poproszono o to, by odesłałą wiadomość zwrotną, czy mial ze zdjeciami doszedl. Bo ja technice nie ufam. Bez problemu pani sie zgodziła. I cisza totalna...