Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.04.2025 o 22:03, elmas napisał:

Zapraszam na nowy bazarek - tradycyjnie 75% dochodu wesprze szczebrzeszyniaki 🍀

A zaraz po Świętach prawdopodobnie ruszy kolejny bazarek, z rzeczami od Oleny84, więc będzie się działo ☺️

Bardzo dziekujemy💙

Posted

To maleństwo od kilku dni biega po Szczebrzeszynie,nikt nie zdecydował się jej z różnych powodów pomóc.

Spi na dworcu,na ławce,trzęsie się,jest bardzo zimno,szczególnie w nocy,mróz.

Biega za ludzmi,próbuje wskoczyc do samochodu,jest bardzo miła,mimo,że człowiek ją bardzo skrzywdzil.

Ja jej nie widziałam,wiem ,ze ludzie ja dokarmiają,bo nie każdy cierpi na znieczulicę,ale dokarmianie to nie wszystko,sunia potrzebuje domu.

Jest malutka,szorstowłosa.

Sunia Sz.jpg

Posted
Dnia 25.03.2025 o 20:13, Nadziejka napisał:

Dnia 27.03.2025 o 07:50, DORA1020 napisał:

Dora ślij mi proszę
   num konta Murkowy
 60 zl mam
dla sczebrzeszynkowa
z zakończonego kramu

już mam już znalazłam Murkowe
i pieniązki wyslalam
  • Like 1
Posted
Dnia 12.04.2025 o 16:57, Nadziejka napisał:

Dora ślij mi proszę
   num konta Murkowy
 60 zl mam
dla sczebrzeszynkowa
z zakończonego kramu

już mam już znalazłam Murkowe
i pieniązki wyslalam

Bardzo dziekuję❤️

Posted

Trochę zdjęć. Na początek Mrozik, który co prawda jest bardzo ostrożny, ale też bardzo ciekawski. Czasem nawet udaje się go wciągnąć do zabawy. Myślę, że jeszcze trochę czasu i się bardziej oswoi. Najfajniej by było gdyby ktoś go adoptował, mając więcej kontaktu z ludźmi na pewno szybciej by ogarnął, że głaski są fajne.

mrozi.thumb.jpg.0c3614cf0158884dc6bc7f62b42a2686.jpg

mrozi1.thumb.jpg.46e724ec731222147c8b2ab940a95a3a.jpg

mrozi2.jpg

mrozi3.jpg

mrozi4.jpg

mrozi5.jpg

mrozi6.jpg

• Like 1
Posted

I jeszcze Chinka i jej ładne oczka - bo to łzawienie pojawia się czasem, ale znika samoistnie i nie trzeba żadnego zakraplania.

chinkaa.jpg

chinkaa1.jpg

chinkaa2.jpg

• Like 2
Posted

Bardzo dziekuję za zdjęcia🌼 ładne zdjęcia,szkoda tylko,ze adopcje stoją w miejscu:(

A kotki takie kochane i śliczne. I tak im tam dobrze:) Zrobię kolejne ogłoszenia,i tak wszystkie mają na Kraków i Warszawę,ale z nowymi zdjęciami zrobię kolejne ogłoszenia.

Posted

Zgłosiła się do nas pani z Warszawy,która chce oddać 12kg karmy Royal Canin  dla kotków,niestety trzeba odebrać od niej

Pani mieszka na ulicy Franciszka Ilskiego

Dziewczyn z W-wy czy ktoś mógłby odebrac tą karmę,co z nią pózniej to do zastanowienia

Posted
Dnia 14.04.2025 o 18:47, bakusiowa napisał:

Serdecznie zapraszam na bazarek cegiełkowy który powstał w celu zmniejszenia długu w hoteliku u MURKI. 
                                           link do bazarku

Bardzo dziekujemy za zrobienie bazarku🌼🌹

Posted
Dnia 12.04.2025 o 22:32, Murka napisał:

I jeszcze Chinka i jej ładne oczka - bo to łzawienie pojawia się czasem, ale znika samoistnie i nie trzeba żadnego zakraplania.

chinkaa.jpg

chinkaa1.jpg

chinkaa2.jpg

Faktycznie oczka dużo ładniejsze😊