Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 8.03.2025 o 08:10, DORA1020 napisał:

Takie maleństwa ,a juz tyle przeżyły......wyrzucenie na ulicę,podrzucenie do gminy, w końcu trafiły do patologii

chinka2.jpg

To zdjęcie jest z tej patologicznej rodziny?

Posted
Dnia 9.03.2025 o 09:41, elik napisał:

To zdjęcie jest z tej patologicznej rodziny?

Dora chyba nie skończyła łańcuszka 😉  Zdjęcia są od Murki. Gdyby tak miała wyglądać patologia, to zupełnie nie rozumiem, po co by z niej było "ratować" kotki...

Posted

Byłam na wizycie poadopcyjnej u Nitki, teraz Dorotki. U kici wszystko w porządku, dziewczyna jest w niej zakochana. Mieszkanie wprawdzie wynajmowane, ale ponieważ mieszkał tam wcześniej kotek, więc balkon jest osiatkowany, a wszystkie okna mają nowoczesne moskitiery. Teraz takie ciepłe, wiosenne dni, ale Nitka póki co, boi się wyjść na balkon. Stanęła w drzwiach i się cofnęła. Myślę, że z czasem się przekona.

Miałam następny telefon w sprawie siostrzyczek. I też sprawa osiatkowania balkonu. Jeżeli to zrobią i dalej będą zainteresowani kotkami, to pojadę na wizytę przedadopcyjną. O tej porze roku osiatkowanie balkonu to MUS.

• Like 1
Posted
Dnia 10.03.2025 o 22:00, Isabel napisał:

Byłam na wizycie poadopcyjnej u Nitki, teraz Dorotki. U kici wszystko w porządku, dziewczyna jest w niej zakochana. Mieszkanie wprawdzie wynajmowane, ale ponieważ mieszkał tam wcześniej kotek, więc balkon jest osiatkowany, a wszystkie okna mają nowoczesne moskitiery. Teraz takie ciepłe, wiosenne dni, ale Nitka póki co, boi się wyjść na balkon. Stanęła w drzwiach i się cofnęła. Myślę, że z czasem się przekona.

Miałam następny telefon w sprawie siostrzyczek. I też sprawa osiatkowania balkonu. Jeżeli to zrobią i dalej będą zainteresowani kotkami, to pojadę na wizytę przedadopcyjną. O tej porze roku osiatkowanie balkonu to MUS.

Bardzo dziekuję za wizytę poadopcyjną:) Cieszę się,że Dorotka w końcu znalazła dom:)

Posted

Czy kojarzycie tego psiaka?

Ja niestety po tylu adopcjach czasami nie pamietam,adopcji przez tyle lat pomagania napewno było  z tysiąc i czasami nie pamiętam

Adopcja była w 2021 roku

--------------------------------------------

Dzień dobry,
znalazłam adres do Pani. 
Czy jest Pani zainteresowana dalszymi losami psa Fabio?
Odkąd trafił do nas ciągle chodzimy po lekarzach. Na dzień dobry stracił śledzionę. Okazało się, że byly tam początki nowotworu. Później okazalo sie, że jest więcej tkanek zaatakowanych nowotworami. Pojawił się nawet guz na sercu. 
Fabio bierze całą baterię leków. Był już taki moment, w którym myślałam że go tracimy.
Lekarze nie dają nam wielkich nadziei, ale Fabiś żyje, ma jeszcze apetyt, nawet chce wychodzić na spacery. Może trochę szybciej się męczy, ale ma wielką chęć życia.
Trochę schudł i się zestarzał, ale chyba jest szczęśliwy.
Pozdrawiam, 
  • Like 1
Posted
Dnia 13.03.2025 o 08:08, DORA1020 napisał:

Czy kojarzycie tego psiaka?

Ja niestety po tylu adopcjach czasami nie pamietam,adopcji przez tyle lat pomagania napewno było  z tysiąc i czasami nie pamiętam

Adopcja była w 2021 roku

--------------------------------------------

Dzień dobry,
znalazłam adres do Pani. 
Czy jest Pani zainteresowana dalszymi losami psa Fabio?
Odkąd trafił do nas ciągle chodzimy po lekarzach. Na dzień dobry stracił śledzionę. Okazało się, że byly tam początki nowotworu. Później okazalo sie, że jest więcej tkanek zaatakowanych nowotworami. Pojawił się nawet guz na sercu. 
Fabio bierze całą baterię leków. Był już taki moment, w którym myślałam że go tracimy.
Lekarze nie dają nam wielkich nadziei, ale Fabiś żyje, ma jeszcze apetyt, nawet chce wychodzić na spacery. Może trochę szybciej się męczy, ale ma wielką chęć życia.
Trochę schudł i się zestarzał, ale chyba jest szczęśliwy.
Pozdrawiam, 

ZNALAZŁAM

https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-zadłużony-fabiopsiak-który-całe-swoje-8letnie-życie-spędził-na-łańcuchu-juz-w-ds/page/3/

cb8de92f3de4caaegen.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 13.03.2025 o 09:32, bakusiowa napisał:

Dzięki:)  Nieraz warto dłużej poczekac na dom i taki właśnie znalezć

Teraz sobie przypominam całą akcję,o której nie mogłam napisać na wątku

Murka przyjechała po niego o 12 tej w nocy,on urwał się z łańcucha dlatego łatwiej było mu pomóc

Kilka osób czekało na Murkę,zeby pomóc Fabio, dobrze,ze Murka zgodziła się go zabrać,inaczej byłby ogromny problem

A człowiek,który trzymał go na łańcuchu już po tamtej stronie.

Posted

Bardzo dziekuję   bakusiowej    za wpłatę 150zł  na wyróżnienie ogłoszeń🌷❤️

Wyróżniam tylko jak mam promocję.

Często też odnawiam ogłoszenia. Za każde odnowienie 2.09zł. Ciąle idzie w górę.

Ale ostanio sporo osób dzwoniło do Isabel,niestety nic z tego nie wynika,kiedy już nam się wydaje,że może to być dobry dom,ludzie urywają kontakt.Więc nadal czekamy.