DORA1020 Posted March 8 Author Posted March 8 DZiękuję Murko za fotki:) Wszystkie kotki chcą głaskania🐱 Quote
DORA1020 Posted March 8 Author Posted March 8 Sporo fotek,jest z czego wybierać do ogłoszeń, i rączki Hani są....do głaskania☀️ Quote
DORA1020 Posted March 8 Author Posted March 8 Bardzo dziekuję Nesiowatej za karmę❤️ część będzie do karmienia bezdomniaków,a część odłożę na kolejną dostawę do Murki Quote
DORA1020 Posted March 8 Author Posted March 8 Takie maleństwa ,a juz tyle przeżyły......wyrzucenie na ulicę,podrzucenie do gminy, w końcu trafiły do patologii Quote
DORA1020 Posted March 8 Author Posted March 8 Jasiek kochany:) taki dobry i miły kotek,a nikt o niego nie pyta:( Quote
elik Posted March 9 Posted March 9 Dnia 8.03.2025 o 08:10, DORA1020 napisał: Takie maleństwa ,a juz tyle przeżyły......wyrzucenie na ulicę,podrzucenie do gminy, w końcu trafiły do patologii To zdjęcie jest z tej patologicznej rodziny? Quote
sunnynight Posted March 9 Posted March 9 Dnia 9.03.2025 o 09:41, elik napisał: To zdjęcie jest z tej patologicznej rodziny? Dora chyba nie skończyła łańcuszka 😉 Zdjęcia są od Murki. Gdyby tak miała wyglądać patologia, to zupełnie nie rozumiem, po co by z niej było "ratować" kotki... Quote
bakusiowa Posted March 9 Posted March 9 Dzisiaj poszedł II przelew z bazarku cegiełkowego. @Murka poproszę o potwierdzenie otrzymania przelewów na wątku bazarkowym. link do bazarku 2 Quote
Isabel Posted March 10 Posted March 10 Byłam na wizycie poadopcyjnej u Nitki, teraz Dorotki. U kici wszystko w porządku, dziewczyna jest w niej zakochana. Mieszkanie wprawdzie wynajmowane, ale ponieważ mieszkał tam wcześniej kotek, więc balkon jest osiatkowany, a wszystkie okna mają nowoczesne moskitiery. Teraz takie ciepłe, wiosenne dni, ale Nitka póki co, boi się wyjść na balkon. Stanęła w drzwiach i się cofnęła. Myślę, że z czasem się przekona. Miałam następny telefon w sprawie siostrzyczek. I też sprawa osiatkowania balkonu. Jeżeli to zrobią i dalej będą zainteresowani kotkami, to pojadę na wizytę przedadopcyjną. O tej porze roku osiatkowanie balkonu to MUS. 1 Quote
DORA1020 Posted March 11 Author Posted March 11 Dnia 10.03.2025 o 22:00, Isabel napisał: Byłam na wizycie poadopcyjnej u Nitki, teraz Dorotki. U kici wszystko w porządku, dziewczyna jest w niej zakochana. Mieszkanie wprawdzie wynajmowane, ale ponieważ mieszkał tam wcześniej kotek, więc balkon jest osiatkowany, a wszystkie okna mają nowoczesne moskitiery. Teraz takie ciepłe, wiosenne dni, ale Nitka póki co, boi się wyjść na balkon. Stanęła w drzwiach i się cofnęła. Myślę, że z czasem się przekona. Miałam następny telefon w sprawie siostrzyczek. I też sprawa osiatkowania balkonu. Jeżeli to zrobią i dalej będą zainteresowani kotkami, to pojadę na wizytę przedadopcyjną. O tej porze roku osiatkowanie balkonu to MUS. Bardzo dziekuję za wizytę poadopcyjną:) Cieszę się,że Dorotka w końcu znalazła dom:) Quote
DORA1020 Posted March 12 Author Posted March 12 Bardzo dziekuję elmas za zrobienie ogłoszeń i wyróżnienia ich💚 1 Quote
DORA1020 Posted March 13 Author Posted March 13 Czy kojarzycie tego psiaka? Ja niestety po tylu adopcjach czasami nie pamietam,adopcji przez tyle lat pomagania napewno było z tysiąc i czasami nie pamiętam Adopcja była w 2021 roku -------------------------------------------- Dzień dobry, znalazłam adres do Pani. Czy jest Pani zainteresowana dalszymi losami psa Fabio? Odkąd trafił do nas ciągle chodzimy po lekarzach. Na dzień dobry stracił śledzionę. Okazało się, że byly tam początki nowotworu. Później okazalo sie, że jest więcej tkanek zaatakowanych nowotworami. Pojawił się nawet guz na sercu. Fabio bierze całą baterię leków. Był już taki moment, w którym myślałam że go tracimy. Lekarze nie dają nam wielkich nadziei, ale Fabiś żyje, ma jeszcze apetyt, nawet chce wychodzić na spacery. Może trochę szybciej się męczy, ale ma wielką chęć życia. Trochę schudł i się zestarzał, ale chyba jest szczęśliwy. Pozdrawiam, 1 Quote
bakusiowa Posted March 13 Posted March 13 Dnia 13.03.2025 o 08:08, DORA1020 napisał: Czy kojarzycie tego psiaka? Ja niestety po tylu adopcjach czasami nie pamietam,adopcji przez tyle lat pomagania napewno było z tysiąc i czasami nie pamiętam Adopcja była w 2021 roku -------------------------------------------- Dzień dobry, znalazłam adres do Pani. Czy jest Pani zainteresowana dalszymi losami psa Fabio? Odkąd trafił do nas ciągle chodzimy po lekarzach. Na dzień dobry stracił śledzionę. Okazało się, że byly tam początki nowotworu. Później okazalo sie, że jest więcej tkanek zaatakowanych nowotworami. Pojawił się nawet guz na sercu. Fabio bierze całą baterię leków. Był już taki moment, w którym myślałam że go tracimy. Lekarze nie dają nam wielkich nadziei, ale Fabiś żyje, ma jeszcze apetyt, nawet chce wychodzić na spacery. Może trochę szybciej się męczy, ale ma wielką chęć życia. Trochę schudł i się zestarzał, ale chyba jest szczęśliwy. Pozdrawiam, ZNALAZŁAM https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-zadłużony-fabiopsiak-który-całe-swoje-8letnie-życie-spędził-na-łańcuchu-juz-w-ds/page/3/ 3 Quote
DORA1020 Posted March 14 Author Posted March 14 Dnia 13.03.2025 o 09:32, bakusiowa napisał: ZNALAZŁAM https://www.dogomania.com/forum/topic/351881-zadłużony-fabiopsiak-który-całe-swoje-8letnie-życie-spędził-na-łańcuchu-juz-w-ds/page/3/ Dzięki:) Nieraz warto dłużej poczekac na dom i taki właśnie znalezć Teraz sobie przypominam całą akcję,o której nie mogłam napisać na wątku Murka przyjechała po niego o 12 tej w nocy,on urwał się z łańcucha dlatego łatwiej było mu pomóc Kilka osób czekało na Murkę,zeby pomóc Fabio, dobrze,ze Murka zgodziła się go zabrać,inaczej byłby ogromny problem A człowiek,który trzymał go na łańcuchu już po tamtej stronie. Quote
DORA1020 Posted March 15 Author Posted March 15 Dnia 14.03.2025 o 13:38, bakusiowa napisał: Teraz sobie wszystko przypomniałam. Ja też Quote
DORA1020 Posted March 19 Author Posted March 19 Bardzo dziekuję bakusiowej za wpłatę 150zł na wyróżnienie ogłoszeń🌷❤️ Wyróżniam tylko jak mam promocję. Często też odnawiam ogłoszenia. Za każde odnowienie 2.09zł. Ciąle idzie w górę. Ale ostanio sporo osób dzwoniło do Isabel,niestety nic z tego nie wynika,kiedy już nam się wydaje,że może to być dobry dom,ludzie urywają kontakt.Więc nadal czekamy. Quote
DORA1020 Posted March 21 Author Posted March 21 Bardzo dziekuję ona03 za wysłanie rzeczy na bazarek🌷 jestem w trakcie robienia bazarku. Quote
Recommended Posts